Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Merhaba,
Oyunla alakali soru sormadan biraz farkli olacak ama sizde Çemberlitaş kutu bulunuyor ise kutu içeriğini fotoğraflayıp buraya koyabilir misiniz ? Eski bir konuda bir üye yapmış ancak resimler silinmiş. Özellikle tüm bölge haritasını merak ediyorum.
Omer96 yazdı:Merhaba,
Oyunla alakali soru sormadan biraz farkli olacak ama sizde Çemberlitaş kutu bulunuyor ise kutu içeriğini fotoğraflayıp buraya koyabilir misiniz ? Eski bir konuda bir üye yapmış ancak resimler silinmiş. Özellikle tüm bölge haritasını merak ediyorum.
Selamun aleyküm,
Kutunun komple içeriğinin resmi elimde mevcut değil ama merak ettiğin Çemberlitaş Tüm Bölge Haritasının görselini paylaşabilirim;
Selamun aleyküm,
Kutunun komple içeriğinin resmi elimde mevcut değil ama merak ettiğin Çemberlitaş Tüm Bölge Haritasının görselini paylaşabilirim;
Aleykum selam,
Fotograf icin tesekkurler ama benim aradigim harita ; ikvdeki tum bolgelerin oldugu guzel bir tum bolge haritasi vardi kutu iceriginde , o haritayi ariyorum. Eski bir konuda vardi ama resimler silinmis.
Iyi forumlar.
Merhaba,
bahsettiğiniz resimler Telif Hakkı İhlali'ne girdiği için öncelikle yönetim ekibinden izin almamız gerekir .
Gerekli izni alırsak buradan paylaşabilirim.
İlginiz için teşekkürler..
Merhaba,
bahsettiğiniz resimler Telif Hakkı İhlali'ne girdiği için öncelikle yönetim ekibinden izin almamız gerekir .
Gerekli izni alırsak buradan paylaşabilirim.
İlginiz için teşekkürler..
Merhaba,
Galiba herhangi bir sıkıntı olusturmuyor . Gectigimiz yillarda bir konuda kuu icerigi paylasilmis ancak resimler suan kullanim dışı.
Konu linki : viewtopic.php?f=46&t=65430
Siz yine de yonetimle konusup buraya koyarsaniz seviniriz.
Iyi forumlar.
bidinlebeni yazdı:Araştırmalarında kullandığın kaynak kitaplar var mı ,varsa nelerdir?
Merhaba bidinlebeni,
öncelikle araştırmalarımı yapmak için konumu buluyorum ve konuma odaklanıyorum.
Araştıracağım konuyu bir A4 kağıdına gerekli resimleri çizerek ve dil kökenini araştırarak yazıyorum.
Yaptığım dökümanı, öncelikle Kütüphaneler'de ;
"Uygarlıklar ve Medeniyetler"
"Lisanlar ve Tarihler"
"Mısır Tarihi ve Hiyeroglif Anlamları"
Tarzı kitaplarla konumu güzel bir şekilde araştırıyorum. Fakat en önemli konu şu..
Örnek olarak şunu söyliyim size
Mesela ben önüne bakan bir kuş tasvirini arıyorum. Bu kuşa benzeyenleri değil de 1 e 1 aynı olanları alıp ona göre çevirilerimi yapıyorum.
Kütüphanelerden sonra, bu alanlarda uzmanlaşmış kişilere e-mail yolu ile yapacağım araştırmayı ve benim kişisel gelişimim için oluşturacağı katkıyı anlatıp istediğim bölümü uzman kişilere yolluyorum.
Kısacası sıralandırmak gerekirse ;
~Oyun tarihçesi..
~Görevler ve Açıklamarı - Görev Örgüleri
~Kütüphaneler ve Ansiklopediler
~Alanında uzmanlaşmış kişiler.
Keyifli forumlar..
Konu güncel . Asıl konuyu açmadan önce biraz tansiyon ölçelim dedim. Bakalım İKV'ye kimler ne kadar hakim.
mobilsorun yazdı:İlk zamanlarda yaptığın araştırmalar ile oyuna ve yöneticilere yönelik olumlu bir tavır ile hareket ediyordun.Son zamanlarda seni , yöneticilerin yaptığı etkinlikleri , küçük yenilikleri olumsuz cevaplamaların ile görüyorum.Ve araştırmalarını da askıya aldın sanırım.
Neden birden bire bu kadar değiştin ?
Cevap : Merhaba mobilsorun.
Öncelikle önceleri oyun gelişimi çok güzel ve bir o kadarda güzel etkinlikler oluyordu oyunun içinde. Madde olarak sıralandırmak istiyorum cevabımı...
1) Öncelikle oyun eskisi kadar iyi bir durumda değil. Bu takındığım tavır oynadığım oyuna sahip çıkmak amaçlıdır.
Bir insan sevdiği oyuncak elinden alınınca nasıl sinirlenirse benim de durumum bundan ibarettir..
2) Etkinlikler eskiden gayet güzel bir şekilde gidiyordu fakat bu aralar saçma sapan etkinlikler görüyorum..
Verilen 3. seviye tılsımlar benim açımdan oyunun dengesini bozuyor çünkü haksız kazanç olarak geçer bunlar.
Bir fotoğrafı beğenip paylaşmak sonucunda 1 aylık emekle üretilen bir eşyayı almak sizce de saçma değil midir?
3) Oyundaki gelişmelerin durması benimde ekmeğime taş koymuş bulunmakta. Artık araştıracak pek bir şey bulamıyorum. Yine de elimde dökümanlarımı bir öğrenci ödevi gibi klasörün içerisinde tutmaktayım. İleride yeni yeniliklerle birlikte sizlerle konularımı ve elimdeki dökümanları paylaşacağım.
Ayriyetten bu sorunuz için size teşekkür ederim. Kendimi ifade etmemde yardımcı oldunuz.
Bunların yanı sıra ben hala eski Hollyshit'im. Bir değişiklik yok tavırlarımda. İnsan bazen güler, bazen ağlar, bazen öfke kusar...
Benim sinirli tavrım oyunun kötü gidişatından kaynaklanmatadır sadece.
Söylediklerinin Hepsine katılıyorum güzel kardeşim.Aynen öyle