GM-A Ekibi Aramızda!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Re: GM-A Ekibi Aramızda!

Mesaj gönderen LyKaoN »

Bence iyimser bakmalıyız elbette ki bu oyunun durumunun iyi olduğunu göstermez ama böyle bir şeyin yapılması hala çabanın olduğunu gösteriyor olabilir.Bence de para biraz tatlı geldi gibi ama kaybedilen oyuncu sayısından sonra ben bu yaz güzel bir eklenti paketinin olacağını düşünüyorum.GM-A ekibi de işe profesyonel olarak başlayacağını ben zaten beklemiyordum , ben gözlemlemesem de görüyoruz ki yorumlardan böyle bir sorun var.Zaman içerisinde bunlar düzelecektir, düzelmeli , inşallah düzelir ...
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Gereksiz bir yaklaşım oyuna bence klana bir filtre konmuş olsa kimsenin pek bir şikayeti olacağını sanmıyorum. Birde siz girince zaten biz çıkıyoruz oyundan lagtan ötürü. bu işlem sürekli olacaksa zaten oynamanın anlamı yok.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
BlackHatCadillac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BlackHatCadillac »

ybrdelisix yazdı:Gereksiz bir yaklaşım oyuna bence klana bir filtre konmuş olsa kimsenin pek bir şikayeti olacağını sanmıyorum. Birde siz girince zaten biz çıkıyoruz oyundan lagtan ötürü. bu işlem sürekli olacaksa zaten oynamanın anlamı yok.
Oyuna herhangi bir görevlinin girdiğinde lag olması efsanesini kim yaydıysa gözlerinden öperim :lol: Benim bilgisayarım ortalama düzeyin altında sunucular genelinde olan laglar dışında lagla karşılaşmıyorum
Klana filtre konsa emin ol bizim yaratıcı milletimiz bir yolunu bulur yine o küfürü eder şuanki şikayet sistemi kaç oyunda var çoğu oyunda hala fotoğraf yöntemi ile şikayet değerlendiriliyo ve şikayet sonucunun ne olduğu mechul. Şikayet olmaz demişsin ama bence tam bir kaos olur.
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

Ne denli bir çözüm olabilir ki bu? Daha pratik daha umut verici, heyecanlandıran yenilikler lütfen.. Sizin işinizi kolaylaştıran şeyler üzerinde çalışmak pek bir zevk verici sanırım; size.. 15 bin civarı oyuncu var ve bunu kontrol etmeniz bu kadar zor olmasa gerek..

Yine de emeğinize ve düşüncenize saygı..

Teşekkürler, iyi forumlar..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen resp0nse »

Oyun içerisinde birilerini bulup soru alabileceklerse ne mutlu onlara.
oyunun gelişimi adına değil yönetim olayını rahatlatmak adına uygulanmış bir adım bu
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

BlackHatCadillac yazdı:
ybrdelisix yazdı:Gereksiz bir yaklaşım oyuna bence klana bir filtre konmuş olsa kimsenin pek bir şikayeti olacağını sanmıyorum. Birde siz girince zaten biz çıkıyoruz oyundan lagtan ötürü. bu işlem sürekli olacaksa zaten oynamanın anlamı yok.
Oyuna herhangi bir görevlinin girdiğinde lag olması efsanesini kim yaydıysa gözlerinden öperim :lol: Benim bilgisayarım ortalama düzeyin altında sunucular genelinde olan laglar dışında lagla karşılaşmıyorum
Klana filtre konsa emin ol bizim yaratıcı milletimiz bir yolunu bulur yine o küfürü eder şuanki şikayet sistemi kaç oyunda var çoğu oyunda hala fotoğraf yöntemi ile şikayet değerlendiriliyo ve şikayet sonucunun ne olduğu mechul. Şikayet olmaz demişsin ama bence tam bir kaos olur.
Şimdi burda oyun ismi vermek istemiyorum ama sadece kendi klanına yazdığın ve hiç bir şekilde karşı klana yazamadığın oyunlar var sadece kendi klanına yazıyorsun küfür konusuna gelince oyunda zaten yaratıcı olmak gerekir filtre konusunu biz değil onların düşünmesi gerekir sonuçta genç yaşlı bay bayan çoluk çocuk oynuyor biz fikrimizi söyleriz onlar ister takar ister takmaz bizi onların bileceği iş bir genel yazışma alanında özele yazımı kapatıyorsun özele yazılmasın diye ama yine de özeline yazılıyor bu oyun hatası zaten özele yazımı isteğe bağlı (klan,grup,bölge)de kapatıldığı gibi inan bir çok kişi rahat eder olur olmaz kişiler istemediğimiz sürece biza yazamaz. İyi forumlar.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Önceki yorumlarda bir arkadaşımızın düşüncesine katılıyorum.Oyuna ne kadar filtre konulabilir ki ? Diğer konulan online oyunlarda harfler arasına boşluklar bırakarak yada bazı harflerin yazılmaması ile de bir çok şey söyleniyor.Yöneticiler oyunda akçe satımını yasakladı fakat oyunda ne entrikalar dönüyor da bunlar oluyor :) Bence bu ekibin sayısı arttırılmalı , en azından bu ekipte olanlar kendilerine saat belirlemeli , o saatler içerisinde oyunda klanlar da muhakkak bir arkadaşımızın olması gerektiği düşüncesindeyim.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Hayırlısı olsun ;)
Kullanıcı avatarı
ironman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen ironman »

Süper olmuş hızlı destekten daha hızlı ;)
Kullanıcı avatarı
yarenxxcellat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yarenxxcellat »

yardımcı olurmusunuz?

“Eski Duyurular” sayfasına dön