Merhaba, oyunda güvendiğim insan sayısı var fakat çok az .Güvenmek derken şunu kastetmiyorum verilen tılsımı,parayı ,itemi kaçırmayan sonuna kadar sahip çıkan...Bu tür şeyleri kafama takmadım takmam da ,insan duruşundan belli olur hırsız mı değil mi diye hemen tanırsın insanları ..Giden bir tane m1 olsun çok önemli şu hayattan?..
Oyunda item için arkadaşlık kuran , item için sevmediği ortamlara giren insanların sayısı sayılamayacak kadar çok fazla.Bu yüzden çok fazla güvenmenizi tafsiye etmem, değer verilecek insanlara değer verin ama hakettiği kadar.Benim uzun zaman tanıştığım insanları yazayım.[En azından hırsızlık yapmayacaklarını bildiklerim]
Miserables(oyunda yok şu an) ,Çınar , EfSaNe, aLpTürKk, vİvaLdİ ( oyunda yok ) ,Xhasretimsinx ,LiiKeMe, FeRMaN , duBLe , ATAXÇELİKBEY , SOUNDOFSILENCE , Mimarsinan(MEDUSA) ,xxxgeZginxxx , Duman loncasınada bir çok kişiye güvenirim .
Yukarıda yazdıklarım insanların bana ait hiç bir hırsızlıklarını veya kötü davranışlarını görmedim.İçlerinde çok olgun gerçekten oyunun oyun için olduğunu bilen mükemmel kişiler var ve gerçekten değer veririm.Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasınlar Lpxsevenfold - Enes saygılar.
LinkiNParkK yazdı:Merhaba, oyunda güvendiğim insan sayısı var fakat çok az .Güvenmek derken şunu kastetmiyorum verilen tılsımı,parayı ,itemi kaçırmayan sonuna kadar sahip çıkan...Bu tür şeyleri kafama takmadım takmam da ,insan duruşundan belli olur hırsız mı değil mi diye hemen tanırsın insanları ..Giden bir tane m1 olsun çok önemli şu hayattan?..
Oyunda item için arkadaşlık kuran , item için sevmediği ortamlara giren insanların sayısı sayılamayacak kadar çok fazla.Bu yüzden çok fazla güvenmenizi tafsiye etmem, değer verilecek insanlara değer verin ama hakettiği kadar.Benim uzun zaman tanıştığım insanları yazayım.[En azından hırsızlık yapmayacaklarını bildiklerim]
Miserables(oyunda yok şu an) ,Çınar , EfSaNe, aLpTürKk, vİvaLdİ ( oyunda yok ) ,Xhasretimsinx ,LiiKeMe, FeRMaN , duBLe , ATAXÇELİKBEY , SOUNDOFSILENCE , Mimarsinan(MEDUSA) ,xxxgeZginxxx , Duman loncasınada bir çok kişiye güvenirim .
Yukarıda yazdıklarım insanların bana ait hiç bir hırsızlıklarını veya kötü davranışlarını görmedim.İçlerinde çok olgun gerçekten oyunun oyun için olduğunu bilen mükemmel kişiler var ve gerçekten değer veririm.Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasınlar Lpxsevenfold - Enes saygılar.
Enesim teşekkür ederim böyle gördüğün için, bu güveni karşılıklı oluşturduğumuz için. Görüşemiyoruz bu aralar bizim mezuniyet yaklaştığı için ne varsa son ana sıkıştırmışlar onlarla uğraşıyoruz. Aradaki boşluğu kapatırız ilerideki zamanlarda.
Lector yazdı:valla arkadaşım beyaz köşkte sayılı kişiler vardır güvenebilceğiniz türk ailesi altın ordu loncası duman loncası bazı isimler biz bizelerden bazı isimler arz klanında kingadem dewoloper clancy osmankıya gibi isimlere güvenebilirsin kardeşim
altinordu ve dumani anladimda biz bizeler ve kingadem konusunda yaniliyosun )))