ok byxXESREFPASALIXx yazdı:evet post kasıyom ? sorunmu var sende kas ?Refresh yazdı:Adamın derdi o değil bi oku konuyu sonra yorum yapxXESREFPASALIXx yazdı:siz safsanız ben napayım büyücüken cok rahat kesıyorum savaşcıyı getir ws atayım sorun degil ? şifacı olarak geleyım savaşcı keseyım yıne sorun degil ? uygunsa yapabilirzz istedıgın zaman caliştigim için gece 9 ile 1 arası her türlü ws atarım![]()
Karakterler Arası Dengesizlik Hakkında
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Karakterler Arası Dengesizlik Hakkında
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Benimde şuna ekleyecek şöyle bir fikrim bilmiyorum ne kadar mantıklı ama karakterlerin bi gizliliği olmalı bence örneğin ben büyücümle elimde cehennem asa görüldüğünden çemberci olduğumun anlaşılmasını istemem şimdilik sadece büyücüde böyle bir sıkıntım var savaşcılar zaten standart bıçak sırtı şifacılarda standart
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
O Zaman Sende Şunu Kafana Sok Savaşçı Nasıl Ws'de İyiyse Büyücüde Slot Kesmekte İyidir.Denge Sorunu Yok Ortada.HeilHitler yazdı:ZIPKIN, konuyu tekrar oku öyle gel.ZIPKIN yazdı:Ya Şu Konuları Açmaktan Bıkmadınız Mı?Oyunda Dengesizlik Falan Yok İşi Bilen Herkesi Keser.Eğer Çemberlitaş İtemlerine Ek Özellikler Getirilirse Ne Anlamı Kalır Taktiğin?Adamın Yanına Gidene Kadar Ölür Zaten.
Ayrıca İkv Yönetiminden Böyle Şeyler Beklenmez Tılsım Sayfasındaki Yazım Hatalarını Bile Düzeltmeyen Bir Yönetimden Ne Bekliyorsunuz?
Sorun kesmek, kesilmek değil. Beyniniz idrak edemiyor mu bunu? Sorun karakterlerin çok çabuk ölmesi, üstü full dizili bir büyüyü, yücelenli bir savaşçının 2-3 vuruşta kesmesi. Artık yüceleni geçtim, full alman 40 level büyücü bile 5 vuruşta, hatta olmaz bile o kadar indirebiliyor canını. 40 level savaşçı ya, itemsiz. Şunu bir idrak edin sonra gelin şu konuya yorum yapın.
Alın şu zıpkın bozuntusunu şuradan. Yazıyı okumadan gelmiş burada viyaklıyor. Götürün şunu elimde kalacak şimdi.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
kfat4 yazdı:Alın şu zıpkın bozuntusunu şuradan. Yazıyı okumadan gelmiş burada viyaklıyor. Götürün şunu elimde kalacak şimdi.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Konuyu açan arkadaşım bence çok haklısın bu konuda. Bence de gözle görülür bir dengesizlik var, ben şifacı kullanıyorum çoğunlukla ama büyücülerin durumu belli. Dediğin gibi üstünde çemberlitaş itemi olmayan savaşçı bile ( bunu ezmek için söylemiyorum ) büyücüye 2 vuruş yaparak kesebiliyor. Durdurma , dikkat dağıtma yetenekleride düşününce durum ortada. Ha bir de şöyle bir şey var eğer tılsım varsa savaşçıda ofansif III veya defansif III gibi bir tılsım ile, sağlam bir savaşçı tek bile atabiliyor
Tek atmasa da canı 0 - 15 arasında kalıyor. Böyle bir şey tamamen saçmalık ! Böyle bir sistem olacaksa adam niye o büyücüyü dizmek için uğraşsın ki en zoru büyücü. Zaten oyuncunun oynama isteği, zevki kalmaz diye düşünüyorum.
Detay / Meran
Detay / Meran
Antegar-detay
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
tüm oyunlarda herkes dişine kestirdiği bir karakterle kapısır
bizim oyunumuzda önceden böyleydi
fakat artık asit elektirik meteoir ağır ve sert vuruslar o kadar yüksek hasarlar veriyor ki
tek hedef yapıp bir kullanıya tek atmak daha seri ve kazanma yolu oldugunu düşünüyorlar hiçte eğlenceli değil
halbuki hasarlar düşük olsa yada canlar cok yüksek olsa herkes dişine kestirdiğidalar ve onu kesmeye kalkar.
bizim oyunumuzda önceden böyleydi
fakat artık asit elektirik meteoir ağır ve sert vuruslar o kadar yüksek hasarlar veriyor ki
tek hedef yapıp bir kullanıya tek atmak daha seri ve kazanma yolu oldugunu düşünüyorlar hiçte eğlenceli değil
halbuki hasarlar düşük olsa yada canlar cok yüksek olsa herkes dişine kestirdiğidalar ve onu kesmeye kalkar.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Adam haklı can lar az olduğu için üretiğimiz tılsımların faydasını görmüyoruz bile örneğin ben saldırı 3 ürettim 2 savscıyı skilsiz birbirne bıraktıkmı alıyor ama can az olduğu için o tılsımın faydasını görmüyorum bile zaten karsımda savascı 1 sert ağır atıyor diğerinde ben ağır atarken o da atığı için berbaer ölüyoruz büyücü ws lerinde de aynı durum var zırh kırma üretmiş adam ama üretmesede 3 vurusda ölüyor özellikle tılsımların faydasını görmek adına canların yükseltimesi gerkiyor

HeilHitler arkadasim, şuan mobilim... Büyücünun tek yemesi zırh ile alakalı zirh oranin dusukse çok yemezmisin? diz ustunu bilge solucan veya fevzi solucan bak nasılmıs .. az mantik .. eskiden element dizerdik 4 5 atardik buyuye bunun antisi element direncti ... maxin antisi ise zirh dir ... cok dengesizlik goruyorsan elementlerin degerlenmesini ile ilgili mail atabilirsin destege .. bence dengesizlik varsa yetenekler arasi dengesizlik var .. :idea:
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
kardeş bence sen adamın demek istediğni anlamıyorsun üstün hepsi solucan olsa bile savascıdan 2*3 vurus alıp yatıcaksın diyorki adam savaslar kısa sürüyor ki öyle bizlerin canı artsın dengeli olarak slotlarında canı artsın amac savasların süresini daha uzun tutmak ve üretğimiz tılsımlarında faydasını görmek 1 büyücü 3 fizikle yatıyor karsındaki tılsımı üretmiş olsa ne olucak zaten 3 vurusta yerdesin4thEspada yazdı:HeilHitler arkadasim, şuan mobilim... Büyücünun tek yemesi zırh ile alakalı zirh oranin dusukse çok yemezmisin? diz ustunu bilge solucan veya fevzi solucan bak nasılmıs .. az mantik .. eskiden element dizerdik 4 5 atardik buyuye bunun antisi element direncti ... maxin antisi ise zirh dir ... cok dengesizlik goruyorsan elementlerin degerlenmesini ile ilgili mail atabilirsin destege .. bence dengesizlik varsa yetenekler arasi dengesizlik var .. :idea: