-yeni yetenekler mi gelcek
-yeni eşyalarmı gelecek?
Gelecek sanırım depar yokmuş o kötü oldu.
Ama galiba sadece orası için kullanmalık.
Eşyalar da bence gelecek ve şaheser dedikleri reçeteden üretilen değil.
Daha farklı eşyalar olacak.
1-Bu bölgeler de item mi üşüyor?
Evet ama o bölgeyi tamamlayinca normal yaratiklardan düşmeyen zırhlar ve gözlükler düşecek
2-bu bölgedeki yaratıkların görevi olacakmı?
Hayir er meydani gibi düşünün sadece 1 grup gidecek ve öldüklerinde başka grup girecek
3-bu bölgeye minimum kaç lwl oyuncu girebilir?
45 (Tahmini henüz açiklama gelmedi)
4-iksir içilebilinicekmi?
Hayir bu arada ölen taa gitiğimiz yerin başinda doğacak ve eşyalarin eskimesi sifirlanacak orda normalde 2 kat daha pahali bir örs bulunacak
5-para ve ex kasmak normalde zor yhani 3-4 yaratıktan 1 tecrübe geliyor grup olduğumuzda ise bu oran çok daha düşüyor peki bu grup bölgelerinde kasılınabilinicekmi yani ex oranı nedir her yaratıktan 1 ex gibimi?
Sanirim bu sorunun cevabi yok
benim bu yeni gelecek grup bölgeleri hakkında birkaç tane sorum olacak açıklık getiirirseniz veya yorumlarsanız sevinirim
5-para ve ex kasmak normalde zor yhani 3-4 yaratıktan 1 tecrübe geliyor grup olduğumuzda ise bu oran çok daha düşüyor peki bu grup bölgelerinde kasılınabilinicekmi yani ex oranı nedir her yaratıktan 1 ex gibimi?
Flood oldu pardon ama.
Bu bölgede item kasacağız.
Görev sanırım olacak ana sayfada yazıyordu.
Seviye sınırını tam bilmiyorum ama em gibi olacak yani belli seviyeler kendi aralarında girecek ve en fazla seviye farkı 10 seviye olacakmış.
İksir içilir herhalde çünkü biri savaşırken oturmak yokmuş fullenmek için.
Bunlar özel yaratıklar olduğu için çok ex geliyor ona ayarlama yapılmıştır ve genel 49 seviye olduğundan oraya giden genelde eşya kasmak için gidecek.
Bence aynı em gibi düşük seviyeler boş kalacak ama bunda sınırlama yok sanırım.
İnşallah para mara istemezler bunun için yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur benim için.
KaraXHayalet yazdı:1-Bu bölgeler de item mi üşüyor?
Evet ama o bölgeyi tamamlayinca normal yaratiklardan düşmeyen zırhlar ve gözlükler düşecek
Hayir er meydani gibi düşünün sadece 1 grup gidecek ve öldüklerinde başka grup girecek
45 (Tahmini henüz açiklama gelmedi)
Hayir bu arada ölen taa gitiğimiz yerin başinda doğacak ve eşyalarin eskimesi sifirlanacak orda normalde 2 kat daha pahali bir örs bulunacak
Sanirim bu sorunun cevabi yok
teşekkürler
EmirBerkKorkmaz yazdı:
barkido yazdı:ÖNCELİKLE MERHABALAR
benim bu yeni gelecek grup bölgeleri hakkında birkaç tane sorum olacak açıklık getiirirseniz veya yorumlarsanız sevinirim
Flood oldu pardon ama.
Bu bölgede item kasacağız.
Görev sanırım olacak ana sayfada yazıyordu.
Seviye sınırını tam bilmiyorum ama em gibi olacak yani belli seviyeler kendi aralarında girecek ve en fazla seviye farkı 10 seviye olacakmış.
İksir içilir herhalde çünkü biri savaşırken oturmak yokmuş fullenmek için.
Bunlar özel yaratıklar olduğu için çok ex geliyor ona ayarlama yapılmıştır ve genel 49 seviye olduğundan oraya giden genelde eşya kasmak için gidecek.
Bence aynı em gibi düşük seviyeler boş kalacak ama bunda sınırlama yok sanırım.
İnşallah para mara istemezler bunun için yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur benim için.
teşekkürler...
Vandervaart yazdı:He pardon vlla kafam 1 milyon naptımı bilmiom
-yeni yetenekler mi gelcek
-yeni eşyalarmı gelecek?
Gelecek sanırım depar yokmuş o kötü oldu.
Ama galiba sadece orası için kullanmalık.
Eşyalar da bence gelecek ve şaheser dedikleri reçeteden üretilen değil.
Daha farklı eşyalar olacak.
hmm eed olabilir
Bir de demin forumda okudum mantıklı geldi bu düşen eşyalar yeni zırhlar (GBM- 68 Amplifikatör/Nefs-i Müdafaa/Savaşçı zırhı) olabilir dediler bana da mantıklı geldi ama reçeteleri düşer bizler de üretiriz.
- Yalnızca tek grubun girebilmesi ve grup bölgelerinden düşen eşyaların sadece bu grup elemanlarından birine düşecek olması, kalabalık ortamlardaki kargaşadan ve gerginlikten grubu uzaklaştırarak oyuna odaklanmalarını kolaylaştıracak. Ödülleri kendi güvendikleri arkadaşları dışında kimse ile paylaşmak zorunda kalmayacaklar. Görevleri dışarıdan herhangi bir müdahale olmadan tamamlayabilecekler.
- Yalnızca Grup bölgelerindeki belli düşmanlardan düşebilecek çeşitli şaheser eşyalar edinilebilecek.
arkadaşlar bu iki bildirinin anlamları farklı mı anlayamadım ben :?