kalk git burdanSonxavatar yazdı:30 grup abartma 2 grup giriyoduk 30 grubu nereye sokcan simdi 2 ofans 1 şifa is goruyor DElitConan yazdı:cevriye tabiki 30 grup gidip ilk kesimden sonra dağılırdı herkes
Sizi En Zorlayan Boss
Re: Sizi En Zorlayan Boss
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım
) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
m1 olan büyücüye şifa direnc acsın yeterli gelmesine gerk bile yokElitConan yazdı:cevriye tabiki 30 grup gidip ilk kesimden sonra dağılırdı herkes

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
39 lwlerde öyleydi tabi bi cevriye kesen kadar örs sıfırdı 1 şifa 5 sn de bir kaldırabiliyorduturkoxHAMSTER yazdı:Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.

karakürk zamanında 1 gorev grubu 3 destekle gidilirdi de zorlanırdı aynı şekilde cevriye yeni nesilde kadim hidra
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ezkmişiniz siz 2 grup giriyoduk 4-5 işsiz arkamizdan gelip arada vuruyodular DturkoxHAMSTER yazdı:Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
- Kuklagiller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Sensin !!!Sonxavatar yazdı:Sizi en zorlayan boss hangisiydi ? Bunu yazarken en güçlü boss değil en zorlayan boss diorum yani azul mor fare vs. De olabilir.
Şahsen beni en zorlayan boss düşünen adam olmuştur. Gulebilirsiniz ama hakkaten çok zorlamisti. 20 kesisten sonra anladım olayı gaffardan da zordu simdi düşüneni duyunca gülüyorum o boss bana şimdi bile en zor sığınak bossu geliyor. Hiçbir boss da okadar çok zorlanmamistim.
Sebebiyle yazınız...
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
/kick kuklagiller
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Sonxavatar yazdı:Ezkmişiniz siz 2 grup giriyoduk 4-5 işsiz arkamizdan gelip arada vuruyodular DturkoxHAMSTER yazdı:Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
Biz onlara işsiz demiyorduk. Onlar da görev yapmaya geliyordu ve 6 grup gidiyorsak 6 kere kesiyorduk. :|