Sizi En Zorlayan Boss

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Sizi En Zorlayan Boss

Mesaj gönderen ElitConan »

Sonxavatar yazdı:
ElitConan yazdı:cevriye tabiki 30 grup gidip ilk kesimden sonra dağılırdı herkes :)
30 grup abartma 2 grup giriyoduk 30 grubu nereye sokcan simdi 2 ofans 1 şifa is goruyor D
kalk git burdan
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

cevriye tabiki direnç 1000lemek lazım tek kesilmiyor bir şifacı lazım
...
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım :D ) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

ElitConan yazdı:cevriye tabiki 30 grup gidip ilk kesimden sonra dağılırdı herkes :)
m1 olan büyücüye şifa direnc acsın yeterli gelmesine gerk bile yok :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

turkoxHAMSTER yazdı:Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım :D ) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
39 lwlerde öyleydi tabi bi cevriye kesen kadar örs sıfırdı 1 şifa 5 sn de bir kaldırabiliyordu :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ThexNeYo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ThexNeYo »

karakürk zamanında 1 gorev grubu 3 destekle gidilirdi de zorlanırdı aynı şekilde cevriye yeni nesilde kadim hidra
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sonxavatar »

turkoxHAMSTER yazdı:Zamanının en zoru tabiki cevriyeydi. O zamanlar nerde direnç itemleri direnç 1000lemeler. Toplanırdı 5-6 grup giderdik kesemez tekrar toplanırdık. Karakürk de aynı şekilde günde 2-3 defa topluca gidilip keslirdi (bi keresinde sırf kesmek için iftara geç kalmıştım :D ) Kızgın Kum diyen arkadaş şifacıda denemedim ama büyücü ve savaşçıda tek kesmek çok basit. Ve kadim hidra ilk geldiğinde gerçekten zorlamıştı bizi. Sırf savaşçılarla gidiyorduk kesmeye (O zamanlar savaşçılar ofans defans ayrılmıyordu hurra dalardık.) kesmesini bırak 20 lvl kudret iksiri malzemesi toplamakla geçirirdik günü, sırf akşam keserken iksir yetsin diye. Şuan oyunda kesilmesi zor olan boss kalmadı. Her bossu kendi lvlindeki tek grup rahat kesebiliyor.
Ezkmişiniz siz 2 grup giriyoduk 4-5 işsiz arkamizdan gelip arada vuruyodular D
Kullanıcı avatarı
Kuklagiller
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kuklagiller »

Sonxavatar yazdı:Sizi en zorlayan boss hangisiydi ? Bunu yazarken en güçlü boss değil en zorlayan boss diorum yani azul mor fare vs. De olabilir.

Şahsen beni en zorlayan boss düşünen adam olmuştur. Gulebilirsiniz ama hakkaten çok zorlamisti. 20 kesisten sonra anladım olayı gaffardan da zordu simdi düşüneni duyunca gülüyorum o boss bana şimdi bile en zor sığınak bossu geliyor. Hiçbir boss da okadar çok zorlanmamistim.

Sebebiyle yazınız...
Sensin !!!
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
Allah'a tevekkül et; vekil olarak Allah yeter. (33:3)
viewtopic.php?f=46&t=116787
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sonxavatar »

/kick kuklagiller
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sonxavatar yazdı:
Ezkmişiniz siz 2 grup giriyoduk 4-5 işsiz arkamizdan gelip arada vuruyodular D

Biz onlara işsiz demiyorduk. Onlar da görev yapmaya geliyordu ve 6 grup gidiyorsak 6 kere kesiyorduk. :|

“Genel Etkileşim” sayfasına dön