Oyuna Son Nokta.. HızLıSıBeNDe
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Re: Oyuna Son Nokta.. HızLıSıBeNDe
Hayatında başarılar dilerim Kardeşim Fuar falan olursa uğra iki laflarız 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: WaRa WaRa
Yunus
kapının onune çıksam gıne gorcem seni 
En son HorrorStory tarafından 25 Kas 2013 22:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kısaltma tarzı küfürler kullanılması yasaktır. Bilginize.
Sebep: Kısaltma tarzı küfürler kullanılması yasaktır. Bilginize.
IxWiLDMaNxI
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak
IxWiLDMaNxI <<<< O Bir Efsane
AyySeNPatLıyoSuN
UffSananeBeSaLak
IxWiLDMaNxI <<<< O Bir Efsane
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Wara Wara
[quote="Sebebimsensin"]Bir çok şeyin farkına daha varamadığının gerekçesindeyim, gerek oyun gerek real gerek ise nesnevi konularda eksiklerini tamamlaman için bir psikiatriye gözükmeni tavsiye ediyorum, konunun farklı yönlere gitmesini istemiyorum fakat, oyunda millet ile çocukça konularda tartıştığın, bu çocukca konular dahilinde milletin aile ve medeni değerlerine saygısızlık yaptığın, yaptığımız mechul, umarım bunların bir sanal oyundan ibaret olduğunun farkına varmışsındır, varmadıysanda Allah umarım bir gün en kötü bir şekilde bunları anlamana yardımcı olur, bu yorumu yapmamdaki amacım gerçek amacımdan çok farklı üzülerek söylüyorumki geleceğindeki ışıkları kendin kapatıyorsun, bir zamanlar sana nasihat ediyordum ;
Okulun, mesleğin, geleceğin hakkında endişelerim olduğunu düşünüyordum çünkü daha yaşının küçük olmasının geleceğin çığırlarından birisi olacağına inanıyorum, umarım kendine gelebilmen için iyi bir sebep olmuştur, geleceğin aydınlık olmasını isterdim daha önceden ama şimdi tam tersine Allah seni bildiği gibi yapsın diyorum..
Bana öyle diyonda sen milletten çaldıklarının hesabını nasıl vericeksin serkan.Forumda edebiyat yapmayı biliyosun.
Okulun, mesleğin, geleceğin hakkında endişelerim olduğunu düşünüyordum çünkü daha yaşının küçük olmasının geleceğin çığırlarından birisi olacağına inanıyorum, umarım kendine gelebilmen için iyi bir sebep olmuştur, geleceğin aydınlık olmasını isterdim daha önceden ama şimdi tam tersine Allah seni bildiği gibi yapsın diyorum..
Bana öyle diyonda sen milletten çaldıklarının hesabını nasıl vericeksin serkan.Forumda edebiyat yapmayı biliyosun.
HızLıSıBeNDe