ben lag yüzünden oyun oynayamıyorum şaka gibi!!!
boşa para veriyoruz buraya
Oyundaki Hatalar Hk.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyundaki Hatalar Hk.
Bayramdan sonra dönüş yapılacak dediniz ve hala beklemekteyim.Erdogan yazdı:Özel mesajlarınızı kontrol edin lütfen.HeilHitler yazdı:Lütfen Büyük Hol'de bir kaç kere saate gitmeyi dener misin? Olduğum yerde öylesine bozunca sürekli bozuyor, o şekilde bende bir hata ile karşılaşmadım.
Lütfen bir yetkili ilgilenebilir mi şu konuyla.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Arkadaş haklı aynı(büyü bozma III) sorun bende de var tahmini ortalaması 500 defada bir bozmuyor.
COSMOS
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
bende daha fazla bozma kacıyor 100 defada mutlaka kacıyor bazen 2 defa üst üste kacıyor

- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bu konuyu daha önce görmediğime üzülüyorum , belirli zamanlarda forumu takip etmeyi bırakıyorum oyundan sıkıldığımdan dolayı oluyor sanırım bu fakat elimden geldiğince takip etmeye çalışırım artık 
Arkadaşımızın anlatmış olduğu hataların düzenlenmesini istiyoruz..Ya yakında başınıza büyük olaylar gelecek oyuncuların bedduları yüzünden , sayın yönetici arkadaşlarım: Bu arkadaşımız konuyu açalı 4,5 ay geçmiş ve siz bu tılsımları düzenlemeye bile kalkışmamışsınız görünüşe göre..Lütfen artık ilgilenin şu konular ile çıkarın bir liste gerekli hataları düzenleyin , oyunda level falan istemiyoruz Allah rızası için yahu nedir bu insanların çektiği ?
Arkadaşımızın anlatmış olduğu hataların düzenlenmesini istiyoruz..Ya yakında başınıza büyük olaylar gelecek oyuncuların bedduları yüzünden , sayın yönetici arkadaşlarım: Bu arkadaşımız konuyu açalı 4,5 ay geçmiş ve siz bu tılsımları düzenlemeye bile kalkışmamışsınız görünüşe göre..Lütfen artık ilgilenin şu konular ile çıkarın bir liste gerekli hataları düzenleyin , oyunda level falan istemiyoruz Allah rızası için yahu nedir bu insanların çektiği ?