Irkçılıkla ne alakası var? Adam kendi kültürünün sentezlenmesini istemiş. Irkçılığın ne demek olduğunu biliyor musun?bidinlebeni yazdı:Çünkü senin gibi ırkçı değiller.CeHeNNeMxECEL yazdı:Peki neden bir TÜRK oyununda duvarları süslemek için Türklerin kökeni ile hiç alakası olmayan Mısırlıların eski zamanlarda bir iletişim yöntemi olarak kullandıkları Hiyeroglifleri oyunumuzda görüyoruz. Ben bunu daha çok merak ediyorum. Tamam ne güzel Horos'un gözü de bana ne bundan ? Bazı semboller evet oyuna ileride neler geleceğine dair ipuçları verebilir; ancak süsleme için neden böyle bir saçmalık acaba ? Ya da neden Roma mitolojisinde Zeus'un karısı olan Junon'un benim Türk yapımı oyunumda işi ne ? Neden ben domuza katılıyorum ? Domuz neden yanımızda ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
İlluminkv
Re: İlluminkv
Zihnin en büyük başarısı, kendini geride bırakmasıdır.
- CeHeNNeMxECEL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bu yazdıklarımdan ırkçı olduğumu nasıl anladın ? Hayretler içerisindeyim :shock:bidinlebeni yazdı:Çünkü senin gibi ırkçı değiller.CeHeNNeMxECEL yazdı:Peki neden bir TÜRK oyununda duvarları süslemek için Türklerin kökeni ile hiç alakası olmayan Mısırlıların eski zamanlarda bir iletişim yöntemi olarak kullandıkları Hiyeroglifleri oyunumuzda görüyoruz. Ben bunu daha çok merak ediyorum. Tamam ne güzel Horos'un gözü de bana ne bundan ? Bazı semboller evet oyuna ileride neler geleceğine dair ipuçları verebilir; ancak süsleme için neden böyle bir saçmalık acaba ? Ya da neden Roma mitolojisinde Zeus'un karısı olan Junon'un benim Türk yapımı oyunumda işi ne ? Neden ben domuza katılıyorum ? Domuz neden yanımızda ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Arkadaş 1gr olan beynini kullanıvermişCeHeNNeMxECEL yazdı:Bu yazdıklarımdan ırkçı olduğumu nasıl anladın ? Hayretler içerisindeyim :shock:bidinlebeni yazdı:Çünkü senin gibi ırkçı değiller.CeHeNNeMxECEL yazdı:Peki neden bir TÜRK oyununda duvarları süslemek için Türklerin kökeni ile hiç alakası olmayan Mısırlıların eski zamanlarda bir iletişim yöntemi olarak kullandıkları Hiyeroglifleri oyunumuzda görüyoruz. Ben bunu daha çok merak ediyorum. Tamam ne güzel Horos'un gözü de bana ne bundan ? Bazı semboller evet oyuna ileride neler geleceğine dair ipuçları verebilir; ancak süsleme için neden böyle bir saçmalık acaba ? Ya da neden Roma mitolojisinde Zeus'un karısı olan Junon'un benim Türk yapımı oyunumda işi ne ? Neden ben domuza katılıyorum ? Domuz neden yanımızda ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi