İlluminkv

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Calikusu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Re: İlluminkv

Mesaj gönderen Calikusu »

bidinlebeni yazdı:
CeHeNNeMxECEL yazdı:Peki neden bir TÜRK oyununda duvarları süslemek için Türklerin kökeni ile hiç alakası olmayan Mısırlıların eski zamanlarda bir iletişim yöntemi olarak kullandıkları Hiyeroglifleri oyunumuzda görüyoruz. Ben bunu daha çok merak ediyorum. Tamam ne güzel Horos'un gözü de bana ne bundan ? Bazı semboller evet oyuna ileride neler geleceğine dair ipuçları verebilir; ancak süsleme için neden böyle bir saçmalık acaba ? Ya da neden Roma mitolojisinde Zeus'un karısı olan Junon'un benim Türk yapımı oyunumda işi ne ? Neden ben domuza katılıyorum ? Domuz neden yanımızda ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Çünkü senin gibi ırkçı değiller.
Irkçılıkla ne alakası var? Adam kendi kültürünün sentezlenmesini istemiş. Irkçılığın ne demek olduğunu biliyor musun?
Zihnin en büyük başarısı, kendini geride bırakmasıdır.
Kullanıcı avatarı
CeHeNNeMxECEL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CeHeNNeMxECEL »

bidinlebeni yazdı:
CeHeNNeMxECEL yazdı:Peki neden bir TÜRK oyununda duvarları süslemek için Türklerin kökeni ile hiç alakası olmayan Mısırlıların eski zamanlarda bir iletişim yöntemi olarak kullandıkları Hiyeroglifleri oyunumuzda görüyoruz. Ben bunu daha çok merak ediyorum. Tamam ne güzel Horos'un gözü de bana ne bundan ? Bazı semboller evet oyuna ileride neler geleceğine dair ipuçları verebilir; ancak süsleme için neden böyle bir saçmalık acaba ? Ya da neden Roma mitolojisinde Zeus'un karısı olan Junon'un benim Türk yapımı oyunumda işi ne ? Neden ben domuza katılıyorum ? Domuz neden yanımızda ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Bu yazdıklarımdan ırkçı olduğumu nasıl anladın ? Hayretler içerisindeyim :shock:
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !

Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

CeHeNNeMxECEL yazdı:
bidinlebeni yazdı:
Bu yazdıklarımdan ırkçı olduğumu nasıl anladın ? Hayretler içerisindeyim :shock:
Arkadaş 1gr olan beynini kullanıvermiş :D
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön