bizde aynı fikirdeyiz ama adam aksam bos olan vaktini bu oyunda harcamk istiyor eşiyle yada nisanlıys kız kardeşiyle oynuyor orda aile terbiyesinden yoksun biri baslıyor düz geçmeye adamın zoruna gidiyor dahada kötüsü aynı seyi defalarca yapabiliyor 3 gün sus aldıktan sonra devam bence sus cezalarındaki oran farklı olmalı aile değerlerine edilen küfürlerince ceza süreleri daha fazla olmalıdır.SeyhulMuverrih yazdı:Konunla alakasız biliyorum lakin çok hoşuma gitti bu tabirlerin, ne de güzel anlatmışsın gençliğin halini.xPrince yazdı:boş zamanında test çözen badem bıyıklı abilerinin yanında pilav yiyenlerden tek farkım buydu internetin nimetlerinden güzel faydalanıyodum, yada çeşitli platformlarda esrarkeş sigara alkol kavga dayak dövüş için yaşayan çocuklardanda farkım buydu, bizim buralar(belsin) böyle....
Oyun hususuna gelirsek, evet 2007-2008 döneminde başladım, arkama dönüp baktığımda çok şey kaybettim deyip ah vah etmiyorum, ufak tefek kayıplarım oldu geri döndüremeyeceğim, en basitinden giden zaman. Fakat çok da güzel şeyler buldum, her kesimden farklı insanla tanıştım, 81 vilayetin yarısından fazlasında arkadaşlar edindim, gittiğim çoğu şehirde oranın oyuncuları ile buluştum, oturdum sohbet ettim. Hasılı kelam çok hoş anılarım oldu, çok farklı bilgiler öğrendim, yemek tarifinden tutun en muazzam ilmi bilgilere kadar.
Bardağa dolu tarafından bakın, gidenleri değil elinizde kalanları görmeye çalışın.
"Bir alim takılıp düştüğü taşa asla küfür etmez, çünkü doğrulmak için o taştan destek alması gerektiğini bilir" gibi bir söz hatırladım bilmem kime aitti.. Sizde bu oyunu hayatınızda bir engel taş gibi görünüyorsanız, kötü zan ile bakmayın, kim bilir, belki bu oyundan kazandığınız maddi-manevi şeyler sizin hayatınıza yön verecektir..
İyi forumlar.
Özlüyoruz Agah reyizzzz (Prince'den son bir yazı)
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Özlüyoruz Agah reyizzzz (Prince'den son bir yazı)

Kesinlikle haklısın beni anlayanlardan birisi sen oldun teşekkür ederimSeyhulMuverrih yazdı:Konunla alakasız biliyorum lakin çok hoşuma gitti bu tabirlerin, ne de güzel anlatmışsın gençliğin halini.xPrince yazdı:boş zamanında test çözen badem bıyıklı abilerinin yanında pilav yiyenlerden tek farkım buydu internetin nimetlerinden güzel faydalanıyodum, yada çeşitli platformlarda esrarkeş sigara alkol kavga dayak dövüş için yaşayan çocuklardanda farkım buydu, bizim buralar(belsin) böyle....
Oyun hususuna gelirsek, evet 2007-2008 döneminde başladım, arkama dönüp baktığımda çok şey kaybettim deyip ah vah etmiyorum, ufak tefek kayıplarım oldu geri döndüremeyeceğim, en basitinden giden zaman. Fakat çok da güzel şeyler buldum, her kesimden farklı insanla tanıştım, 81 vilayetin yarısından fazlasında arkadaşlar edindim, gittiğim çoğu şehirde oranın oyuncuları ile buluştum, oturdum sohbet ettim. Hasılı kelam çok hoş anılarım oldu, çok farklı bilgiler öğrendim, yemek tarifinden tutun en muazzam ilmi bilgilere kadar.
Bardağa dolu tarafından bakın, gidenleri değil elinizde kalanları görmeye çalışın.
"Bir alim takılıp düştüğü taşa asla küfür etmez, çünkü doğrulmak için o taştan destek alması gerektiğini bilir" gibi bir söz hatırladım bilmem kime aitti.. Sizde bu oyunu hayatınızda bir engel taş gibi görünüyorsanız, kötü zan ile bakmayın, kim bilir, belki bu oyundan kazandığınız maddi-manevi şeyler sizin hayatınıza yön verecektir..
İyi forumlar.
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum özellikle xPrince. Tam anlamıyla İKV yi anlatmışsın diyecek bir şeyim yok biraz geç görmüşüm konuyu ama yazmadan edemedim. Ayrıca evet bu oyunu bırakmak mümkün olsa da kopmak imkansız benim için de
Bilmiyorum bu oyun çok farklı mutlaka kalıyor izleri ben de. Ara sıra eminönünde dolaşıp eski zamanı düşünüyorum idris' in yanına gidip çalmaya başlayan müzikle beraber. Adını bile yazamadığımız philethousu kesmek için grup toplarken bile heyecanla beklediğim günleri özlüyorum aslında. Bu oyun eski haline gelmicek hiçbir zaman belki ama o zamanı yaşadığım için çok mutluyum. Ne kadar vaktim gitse de, saatlerce bilgisayar başında otursamda iyi ki yaşamışım diyorum. Keşke yine aynı şeyler geri gelse de yine oynasam..
Antegar-detay
Müzikleri unutmak mümkünmüDetay yazdı:Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum özellikle xPrince. Tam anlamıyla İKV yi anlatmışsın diyecek bir şeyim yok biraz geç görmüşüm konuyu ama yazmadan edemedim. Ayrıca evet bu oyunu bırakmak mümkün olsa da kopmak imkansız benim için deBilmiyorum bu oyun çok farklı mutlaka kalıyor izleri ben de. Ara sıra eminönünde dolaşıp eski zamanı düşünüyorum idris' in yanına gidip çalmaya başlayan müzikle beraber. Adını bile yazamadığımız philethousu kesmek için grup toplarken bile heyecanla beklediğim günleri özlüyorum aslında. Bu oyun eski haline gelmicek hiçbir zaman belki ama o zamanı yaşadığım için çok mutluyum. Ne kadar vaktim gitse de, saatlerce bilgisayar başında otursamda iyi ki yaşamışım diyorum. Keşke yine aynı şeyler geri gelse de yine oynasam..
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Ülkü Ocağına laf atmışsın senin o yazan ellerine naylon damlatırîm şeker çocuk o yazıya müsamma gosteren yöneticilerede dahil o yazı kalkacak lan siz kimin davasına kelime oyunu yapıyorsunuz
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Uzun bir süre önce oyunu bırakan biri olarak şunu düşünüyorum ki; çok haklısın. Bu saatten sonra bu oyun zaman kaybından başka bir şey değil. Eskiden oyun zevkliydi. Grup bölgeleri , tılsım saçmalıkları yoktu. Boş zamanlarımızda eğlenerek , severek vakit geçirir , sosyal hayatımıza yine zaman ayırırdık. Ama şuan bakıyorum ki adamlar günün 12-15 saatini ya holde ya da grup bölgelerinde geçiriyor. Sosyal hayat diye bir şey bırakmamış oyun bunlarda. Şimdi oyuna çok kısa süreliğine sadece sevmediğim insanlara sövmek için ya da hatır gönül olan dostlara selam vermek için giriyorum.xPrince yazdı:Umudumuzun bitmesine az kaldı, cevaplayan 2 arkadaşda dahil çoğu insan bırakıyo daha binlerce kişi bıraktı ciddi oyuncu olupta, yine diyorum şimdi oynayanlar duysun özellikle bu oyun böyle giderse zaman kaybından başka bi şey vermez insana.
Keyifli forumlar.
Merhaba, ben de bırakalı bir yılı aşkın zaman oldu. Ben de bir yazı yazmak istiyorum. İKV inanılmaz bir oyundu. Dostluklar, o eğlence, o eski hava. Fakat bunların hiç biri kalmadı artık kabul edelim. Nerede o eski banka önü kalabalık? O eski Handan'ın oradaki vs'ler. Cidden, insan özlüyor o günleri hatırladıkça. Isırgan tohumunun üzerine kamp kuran üç dört kişiyi özlüyorum. Asosyal birisi değilim, oldukça sosyalim. Fakat ne bileyim, insan özlüyor. Mesela şu anda başlayan birisi bu oyundan o kadar zevk almaz eminim, çünki biz oyunun eski halini biliyoruz, en iyi arkadaşlarımızı bu oyunda tanıdık. Fakat onlar bunları yapamadı ve oyundan da zevk alamıyor. Herneyse, çok konuştum. Mutlu yıllar herkese. Birdaha foruma girer miyim bilemiyorum.
Herkes özlüyor...Docent yazdı:Merhaba, ben de bırakalı bir yılı aşkın zaman oldu. Ben de bir yazı yazmak istiyorum. İKV inanılmaz bir oyundu. Dostluklar, o eğlence, o eski hava. Fakat bunların hiç biri kalmadı artık kabul edelim. Nerede o eski banka önü kalabalık? O eski Handan'ın oradaki vs'ler. Cidden, insan özlüyor o günleri hatırladıkça. Isırgan tohumunun üzerine kamp kuran üç dört kişiyi özlüyorum. Asosyal birisi değilim, oldukça sosyalim. Fakat ne bileyim, insan özlüyor. Mesela şu anda başlayan birisi bu oyundan o kadar zevk almaz eminim, çünki biz oyunun eski halini biliyoruz, en iyi arkadaşlarımızı bu oyunda tanıdık. Fakat onlar bunları yapamadı ve oyundan da zevk alamıyor. Herneyse, çok konuştum. Mutlu yıllar herkese. Birdaha foruma girer miyim bilemiyorum.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şu oyunun müzikleri ve hikayesi olmasaydı hemen bırakırdım. Özellikle müziklerini dinleyince bir tuhaf oluyorum.
Şu şarkı var ya, oyundan kopmamı engelliyor
http://www.youtube.com/watch?v=799u0X_znys
Şu şarkı var ya, oyundan kopmamı engelliyor
http://www.youtube.com/watch?v=799u0X_znys
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer