Arz Kale Kapısı
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Arz Kale Kapısı
Meranda Zaten günde 2 3 Kez ZORLA Kaleyi basıoz
1 LODOS a 10 ARZ Düşüyor Yinede Kaleye Gömüyoz Oda Ne ZorlukLarLa ... Bide Kaçış Yolumu istiyorsunuz???
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- kanuni2020
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
Re: Arz Kale Kapısı
55ivedik55 yazdı:eö lodos kalesiyle meteor arz kalesi muhafızların koruması açısından veya karşı klandan birisinin içeriye girip oyalananıp ölmesi açısından pek farkı yokkanuni2020 yazdı:arkadalar meteor bölgesindeki en salam kaleye sahipsiniz ve hala şikayetmi ediyorsunuz ben bir lodos oyuncusuyum ben ne yapa bilirim meteorda sancagımız açıkta sivri adada açıkta sadece e.ö biraz güvenli gözüküyor ama nafile orası da birşeye nbenzemiyor her şekilde arz sancakalr saglam zaten böyle bir eklenti gelirse lodos tarafına yapılmasıl azım sonuçta orası size dokunulmazlı ksaglamış olcak bizede böyle birşey yapılma NOT: orası böyle güzel canı az kalıp kaçanları içeriye kadar kovalayıp kese biliroruz işiz eglencesi burda ama birde ş uvar teşilat sunucusunda oraya sıgınıp kalıyorlar savaşların tadı yok 1 2 aylıgına sancakları degiştirseler herkes digerinin halinden anlar hale gelcek bence yapılmas ıgereken bu
tek fark eskiden ismet kesiminde ismeti çekebilmek handana göre daha zordu şu an o sorun da yok
buna katılmıyorum eskiden ismet kesimi çok kolaydı sonuçta sadece belli bir kısımdaki muhafızlar başa dert oluyordu onların bagzilarını kestikten sonta ismet çok basit ce kesiliyordu ama handan öyle degil en tepeye çıkmak lazımdu buda bütün muhafızları kesmek anlamına gelir yani arzlar şefleri korumak açısından daha güçlüydü