Cevap verılse dedıgın olabilirdiEqwador yazdı:Sorunun tam olarak neden olduğunu bilen yetkililer tarafından öğrenmek en doğrusu bizim yazdıklarımız tahminden öte gidemez. :idea:dafnehazal35 yazdı:Destek ekibiyle hiç işim olmaz dedim ya amacım onların beceriksizliğini burada yazmak.süre ile alakalı ise 45 dk kesilen gaffardan çıkış sorun yaratmaması gerekir yoksa 2 saattemi keselim normal çıkış yapabilmemiz için ? süre yada başka bir şeyi bahane edeceklerse gelsinler tılsım sunucusu lodos klanına sorsunlar onlar çözümü kendilerince buldukları için pek önemsemiyorlar.Eqwador yazdı:Süre ile alakalı olabilir.Oyun hatası olsaydı bilgi verilirdi.Yine de Destek Ekibine mesaj atmanı öneririm :idea:
Çemberlitaş Çıkış Hatası
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Çıkış Hatası
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Re: Çemberlitaş Çıkış Hatası
Bu sorunu düzeltecek düzeyde yetenekleri olmadığı gibi cevap verecek yüzleride yok alışmışlar ezbere sözlerle forum konularını kiltlemeye.Ttaymmm yazdı:
Cevap verılse dedıgın olabilirdi
zaten ben cevapta beklemiyorum bunlardan beceriksizliklerinin delili ıspatı olsun diye açtım konuyu gerçi 2 3 gündür çemberlitaşa girmiyorum yarın kontrol edeceğim düzeltilmişse ne ala düzeltilmemişse uygulanacak prosedürüm belli :twisted: