Grup bölgeleri
Re: Grup bölgeleri
benimde anlamadığım konu burası işte zaman. acaba bu oyunu bütün holding CEO ları oynuyorda bizmi bilmiyoruz. 15dk yahu erken gitsen ne geç gitsen ne bir gruba 1 yada 2 met 1 yeterli olur diye düşünüyorum. çok serilik isteyen arkadaşlara
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- DEWELOPER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DuMaN
Belli bir çevre edinmelisin veya grubu kendin kurabilirsin
.
lDuMaNlDeWeLoPeR
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
lATAMlSENÇOKYAŞA
DuMaNLaNıYoRuZ
LoSTxDEWELOPERx
Paranvarsaneraht
İnsanın en kolay kandırdığı şey kendisidir...
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
Aslında benimle ilgili sıkıntı yok 2000 hasar + met1 var , ama diğer arkadaşlarımızın durumu benim canımı yakıyor onlara bir çözüm yolu olmalı
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
timpane yazdı:Sonuçta çemberli taş ilk geldiğinde met 1 yoktu , o zamanlar napıyolardı merak ediyorum (:
m1 yokkken Biz lonca olarak yada 3 kişi loncadan 3 dışardan olarak FULL bölgeyi 1 saat 35 dk da bitiriyorduk bu süre şimdi FULL BÖLGE iksir içmeden büyüler M1 li olunca 45 bilemedin 47 dk sürüyor bu çok büyük bir farktır ... sizlerede gelince Çewre Edinmeniz . HIRSIZLara DİKKAT etmeniz.
şimdi M1 oldugunda FULL bölgeden aşşa gitmiyoruz sadece gaffar gitmek zaman kaybı sadece gaffar gidince 25 dk sürüyor ama full gidince daha seri oluyor Tabi Bu oynuyan Arkadaşlar Hepsi PLAYER. 5 yıl çürütmüş kişiler.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
timpane yazdı:Sonuçta çemberli taş ilk geldiğinde met 1 yoktu , o zamanlar napıyolardı merak ediyorum (:
m1 yokkken Biz lonca olarak yada 3 kişi loncadan 3 dışardan olarak FULL bölgeyi 1 saat 35 dk da bitiriyorduk bu süre şimdi FULL BÖLGE iksir içmeden büyüler M1 li olunca 45 bilemedin 47 dk sürüyor bu çok büyük bir farktır ... sizlerede gelince Çewre Edinmeniz . HIRSIZLara DİKKAT etmeniz.
şimdi M1 oldugunda FULL bölgeden aşşa gitmiyoruz sadece gaffar gitmek zaman kaybı sadece gaffar gidince 25 dk sürüyor ama full gidince daha seri oluyor Tabi Bu oynuyan Arkadaşlar Hepsi PLAYER. 5 yıl çürütmüş kişiler.1 Yıldan beridir BÖlge Girmeyi Yasakladık. herkes fulendıgı için
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Asil Kardeşler
Artık öyle değil ama met 1 yoksa gaffarda yok (:
Gerçekler böyle (:
Gerçekler böyle (:
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK