İstanbul kıyamet vakti video çekme programı
Re: İstanbul kıyamet vakti video çekme programı
Bu programın yapabildiklerini görsen diğer video kayıt programlarından soğursun da biraz alıştırma yapman lazım
Sen en iyisi Camstudio indir crackli hayatını yaşa 
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Mirillis action 13 denicem CamStudioda çekmiyor bunlar desteklemiyor oyunları
neyse sağolasın yardımın için.
Konu kilit.
Konu kilit.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
mirillis action 'un sevmediğim bir kaç özelliği oldu (kullandıkça görebilirsin) ..yinede başarılı bir programdır.
Ayrıca en kalitelisi Camtasia dır bunu eklemek isterim.Camtasia ile oyun içi kayıt yapabilirsin eğer yapamıyorsan senin pc de sorun var demektir .Tekrar söylemek istiyorum en kalitelisi(görüntü olarak) Camtasiadır..Yani benim denemediğim kalmamıştı ama varsa bilen başka program beni de aydınlatabilir bu konuda .
Ayrıca en kalitelisi Camtasia dır bunu eklemek isterim.Camtasia ile oyun içi kayıt yapabilirsin eğer yapamıyorsan senin pc de sorun var demektir .Tekrar söylemek istiyorum en kalitelisi(görüntü olarak) Camtasiadır..Yani benim denemediğim kalmamıştı ama varsa bilen başka program beni de aydınlatabilir bu konuda .
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Ya oyun içi veya masaüstü kayıt yapan program çok benim aradığım ikisini birden çeken yok hala arıyorum yokmu aranızda bilen mesela;
ben masaüstündeyim gelip oyuna tıklayıp giricem oyuna girip karakter seçicem bunları felan göstericek yani oyunuda göstericek ama yok hangi programı indirsem ya oyun ya masaüstü.
ben masaüstündeyim gelip oyuna tıklayıp giricem oyuna girip karakter seçicem bunları felan göstericek yani oyunuda göstericek ama yok hangi programı indirsem ya oyun ya masaüstü.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Fraps bu dediğini yapıyor oyuna girip karakter seçim ekranları felan gösteriyor zaten onları 
masaüstü ile ne fantazin var onu çözemedim
masaüstü ile ne fantazin var onu çözemedim
2006-2016
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Oyuna giriş çıkış videosu çekeceğim masaüstünün de kullanıcı şifre giriş yerininde görünmesi gerek.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Full indirince HyperCam çalıştırmayı başardım. Konu Kilitlenebilir.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

Güzel kardeşim mirillis action ve camtasia kesinlikle söylediğin şeyi yapıyor senin pc de problem var ben ikisinide kullanıyorum hem masaüstü hem ikv çekebiliyorsun söylediğin gibi şifre felan her şey gözükür . SEnin pc de sorun olabilir veya ayarlardan bir şeyler değiştirmiş olabilirsin.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Evet çekiyormuş ancak ben win8 kullanıyorum ve çekmiyordu. Gri ekranda kalıyordu Pref Launcdan full ekranı 0 yaptım çekti
ama masaüstünde(xp) nedense full ekranı 0 yapmama gerek kalmıyor.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

Ben sürekli full ekran 0 oynadığım için orası aklıma gelmemişti nedeni ondanmış demek kiHeilHitler yazdı:Evet çekiyormuş ancak ben win8 kullanıyorum ve çekmiyordu. Gri ekranda kalıyordu Pref Launcdan full ekranı 0 yaptım çektiama masaüstünde(xp) nedense full ekranı 0 yapmama gerek kalmıyor.
Bende win 8 pro kullanıcısıyım.