Herkes set demiş te bence en güzellerini ve işe yarayanlarını üretmişsin. Oyun tek sınıftan ibaret değil.
Bunlara ilaveten Direnç Kırma Alanı (III)(%60 Daha fazla direnç kırma) Üretmeye değer tılsımlardan.
Tılsımsız direnç kırma ile 400 direnç kırılırken bu tılsımla birlikte 640 direnç kırmış olacaksın.
Bununla birlikte element büyü muazzam hasarlar verebilir.
bordo yazdı:Herkes set demiş te bence en güzellerini ve işe yarayanlarını üretmişsin. Oyun tek sınıftan ibaret değil.
Bunlara ilaveten Direnç Kırma Alanı (III)(%60 Daha fazla direnç kırma) Üretmeye değer tılsımlardan.
Tılsımsız direnç kırma ile 400 direnç kırılırken bu tılsımla birlikte 640 direnç kırmış olacaksın.
dk 3 mantıklı bak ürettiğim ilk tılsım fakat element hasatı için yanına kombinasyon lazım işte biz de onu söylüyoruz ben mesela dknın yanına ateş bilgi 2 buldum küreye 39 bin dirençli şifaya 26 bin vuruyorum tek yiyor bilgi tılsımları hasar için gerekli mesela dknın yanına elek 3 ya da y1 3 ya da y2 buz 3 buz 1 3 olası tılsımlar tek başına dk 3 bin hasar oynatıyor
bordo yazdı:Herkes set demiş te bence en güzellerini ve işe yarayanlarını üretmişsin. Oyun tek sınıftan ibaret değil.
dk 3 mantıklı bak ürettiğim ilk tılsım fakat element hasatı için yanına kombinasyon lazım işte biz de onu söylüyoruz ben mesela dknın yanına ateş bilgi 2 buldum küreye 39 bin dirençli şifaya 26 bin vuruyorum tek yiyor bilgi tılsımları hasar için gerekli mesela dknın yanına elek 3 ya da y1 3 ya da y2 buz 3 buz 1 3 olası tılsımlar tek başına dk 3 bin hasar oynatıyor
Elektrik bilgi III ve dk III tavsiye edilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Şunu söylemeden edemiyecem , böyle konuları sırf hava atmak için açmıyorsanız niye açıyorsunuz ? Dikkat çekmek için yapılan yersiz bir şey . Hem bu kadar tılsım varsa neden kendini ifşa ediyorsun, onuda anlamış değilim.
Her şey bir yana zaman ve bir emek isteyen bir durum. Bunun için saygım sonsuz. Öneri kısmına gelince ... Malum artık savaşçı büyücüyü tekte alıyor.Madem bu kadar paran var sana tavsiyem şunlar olacaktır.
Mavi tılsımlar :
1- Buz Oku 1 (III) : Buz oku kritik vuruş yaptığında, rakibi dondurma süresini %150 arttırır.
Normalde buz oku kritik geldiğinde rakibi 1 sn donduruyordu. Sen bunu ürettiğinde 1+1,5 = 2,5 sn donduracak.Tabi sen o arada topuklamış olacaksın
2-Buz Oku 3 (III): Buz oku %50 daha fazla yavaşlatır.
Buz'a 15 verdiğinizde rakibi 3 sn boyunca %20 yavaşlatıyor.Bu tılsımı ürettiğinde toplamda %30 yavaşlatıyor.Neredeyse dikkat atmış kadar oluyorsun.Üretilebilecek bir tılsım.
Kırmızı Tılsımlar:
1-Direnç Kırma Alanı (III): Rakibin dirençlerini %60 daha fazla düşürür.
Bu tılsımla ve direnç kırmaya 15 verilirse rakibin dirençleri 640 düşüyor. Zaten buz direnci 0 ın altındayken neredeyse her vuruşta kritik atıyor.Kritik bir yana vereceğin hasarı da 1000 üzerinden düşünürsek 240/1000 den %24 daha fazla vuracaksın.
2-Büyü Bozma (III): Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %300 arttırır.
Kaldı ki üretmiş olduğun bir tılsım . Bu tılsım varken savaşçı sana durdurma atamaz. Attığı an bozabilirsin.
Büyü bozmaya 15 , zihine 15 , verdiğinde de bu iş bitiyor. Zaten bu şartlar altında kutuba gerek kaldığınıda zannetmiyorum.
"Deparladı mı at bir ZİHİN.
Durdurma mı attı hop bir BB.
Bir TESLA,
Bir Kırma ,"
Söylesene bana , Hangi savaşçı durabilirki karşında ... ?