FULL TANK SAVAŞCISININ AYISI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: FULL TANK SAVAŞCISININ AYISI

Mesaj gönderen mirkan1453 »

ARZLODOS yazdı:full tank savaşcı var Kanatma III tılsımı üretince Ayının enerjisi 110 binmi oalcak.

Normal oalrak hesaplandınmı 62 bin canı oluyor.
Tank tılsımm 5,5 üretince ayının enerjisi 110 bin ve hasarı 3500 mü oalcak bilenler yazablirmi.
İlk olarak Boz ayı, Gözcü, Kangal ve Süpürme Saldırısı yetenekleri Efsunlu itemler den etkilenmez verdiğin puan doğrultusunda değer kazanırlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

mirkan1453 yazdı:
ARZLODOS yazdı:full tank savaşcı var Kanatma III tılsımı üretince Ayının enerjisi 110 binmi oalcak.

Normal oalrak hesaplandınmı 62 bin canı oluyor.
Tank tılsımm 5,5 üretince ayının enerjisi 110 bin ve hasarı 3500 mü oalcak bilenler yazablirmi.
İlk olarak Boz ayı, Gözcü, Kangal ve Süpürme Saldırısı yetenekleri Efsunlu itemler den etkilenmez verdiğin puan doğrultusunda değer kazanırlar.

Yani senin deyişine görede oz aman 44 bin felan oluyor 44 bin canda az sayılmaz yani.

Bir ayının 15 bin canı var yeteneiği 15 oldunmu canı 24 bin 700 küsür oluyorsa 150 lik kanatma tılsımnı takınca.

15 binin züerinden 150 ne eder 37500 yetenekten gelende yüzde 50 varsa 15 bin bolu 2 * 7,500 eder 37500+7500 45 bin can olur.

Ama benim hesapta 61 bin çıkıyor 45 bin can normal olan can diyelim.

45 binmi 61 binmi acem hangisidir. başka hesaplamalar yapan varsa ayzablirmi. Efsunlardan etklenmiyorsa Ofans haldeken ırklar bir vuruşta yere seriyor Tank olarak ayı saldırında gebertene kadar uğraşıyor arada buyuk fark var. 10-20 defa denedim ya savaşcının dirençleri ile zırhını kullanıyor savunma felan yoksa ölmesi gerekirdin. Fikirler önemlidir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

abiler ablalar 10puan ayıyı 2254 fizik ile 2 vuruşta anca indiriyorum tanesi 10k dan ayıda 10 puanken 10k-20k can var bunu söyleyebilirim
...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

55ivedik55 yazdı:abiler ablalar 10puan ayıyı 2254 fizik ile 2 vuruşta anca indiriyorum tanesi 10k dan ayıda 10 puanken 10k-20k can var bunu söyleyebilirim

Ayıyı Savaşcının tank ve ofans olarak denedinizmi zırh ve savunma alıyor zannedersem. Dirençte alıyor.

Birde oyle denesen 3-4 vurman gerekecek kanatma 3 takıncada bu kezde 7-8 vuruşta anca kesecen gibi.

Üretip denyelim desek 3 m kp nerden bulacagız .satın alsak 2 t para yaw ömrümüz biter.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

ARZLODOS yazdı:
55ivedik55 yazdı:abiler ablalar 10puan ayıyı 2254 fizik ile 2 vuruşta anca indiriyorum tanesi 10k dan ayıda 10 puanken 10k-20k can var bunu söyleyebilirim

Ayıyı Savaşcının tank ve ofans olarak denedinizmi zırh ve savunma alıyor zannedersem. Dirençte alıyor.

Birde oyle denesen 3-4 vurman gerekecek kanatma 3 takıncada bu kezde 7-8 vuruşta anca kesecen gibi.

Üretip denyelim desek 3 m kp nerden bulacagız .satın alsak 2 t para yaw ömrümüz biter.
ayıya daha önce hiç 3 defa vurmadım hani vurduysam bile 2254 fizik 860 buzla fizik buz fizik vurmuşumdur ki genelde ayıyı tanklar salıyor ama eğer zırh alırsa 10k gibi bir hasarı vurmak pek de mümkün olmaz denemek lazım
...
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

PHxUFUQ yazdı:
Refresh yazdı:
PHxUFUQ yazdı:
ARZLODOS yazdı:Yani karakterden daha sağlam bir ayı olacak 5,5 üretmeye gerek yok o zaman ama gene net bir fikir de birleşmek lazım
1 ayının defans ister açık olsun ister olmasın.. 20 bn canı vardır...
Bunu y2 ile görebilirsiniz... tank bi çarınız ile ayıyı çıkartın ve tanka y2 ile vurun... vurdugunuz her hasarı not edin...
ayı öldüğünde o hasaları toplayın ... size ayının canını vericek...
cihankaraca yazdı:Ayının Normalde ki Canını Nasıl Hesapladın
Öğrenmek İçin soruyorum Ukalalık Olarak Algılama
Böyle Öğrenebilirsin.
Ukalalık etmediğinin farkındayız.
Enerjisi 20 bin değil muhtemelen ayıya 10 puan vermiştir o savaşçı.
15 puanda 24471 enerjisi olacaktır.
Her sınıf yardımcısına 15 puan verdiğinde yardımcısının enerjisi kendisinin enerjisi kadar oluyor
43 bn tank... ve ayı 15 olarak denedim.... denemeni tavsiye ederim.. ayının canı savaşçının canı ile eş değer değil.
Onu demek istemedim tank iken 43 bin oluyor.
Normalde yetenek kullanmadan tabi üzerinde de item olmadan savaşçının canı 24471.
Ayıya 15 puan verdiğinizde enerjisi 24471 olması lazım.
Aynı şey büyücü ve şifacı yardımcıları için de geçerli.

Bu durumda kanatma (III) tılsımı ile 61 bin küsür enerjisi oluyor.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Bu durumda kanatma (III) tılsımı ile 61 bin küsür enerjisi oluyor.

benim hesapta 61 bin çıkıyorda 61 bin canıda kim keseek yahu diyede düşünmeden edemiyom.

61 bin can da çok demedende gecemiyom

Üretelim bari bakacagız artık.Buraya yazarım. Marifetlerini

Irklarda kaç defa denedim ofanslıken ayı ölüyor. Tankken öldürene kadar ölmüyor hatta ayı galip geliyor savaşcıya bişi yapamsına gerek kalmıyor bu hesaba göre 20 bin tank efsunundan faydalanıyor gibi. yada defansif yeteneklerinden alıyor dirençlerden alıyor .
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Arkadaşım bazı konularda yanlış hesaplamalar yapıyorsun, sorun matematiksel değil tamamen kendi çıkarımlarınla hesap yaptığın için zamanında bende senin gibi hesaplamalar yapıyordum ancak iş böyle değilmiş saha sonra bir yazılımcı abimiz işin bir kısmını anlattı, anladığım kadarıyla sen ayının can değerinin yeni gelecek tılsımla kaç olduğunu merak ediyorsun ve hesaplamalarını da oyunda çıkarttığın ayının ortalama canının değerini alarak yapıyorsun sana kesin bir sonuç veremem sadece şunu söyleyebilirm bende ayının 1. seviye tılsımı var fazladan 8 10 bin can kadar farketti diye bilirim. Hesaplamada ki hatalarına gelince hemen neden kaynaklandığını anlatayım.
Pluslu ve lonca lisanslı bir karakterinle 1 canavar kestiğinde gelen lp nin 100 olduğunu varsayalım loncana yüzde 50 lp ve exp artıcı veyahut kendi üyeliğine yüzde 50 lp ve exp artıcı alsan gelen lpnin 150 olması gerekir ancak deneyecek olursan böyle olmadığını farkedersin oyun içindeki hesaplamalar bizim normal hesaplamalarımızdan farkl yürüyor. Belirli bir taban değere göre yada farklı bir matematiksel düzene göre hesaplamalar otomatik yapılıyor. Bu tılsımlarda da böyle buna da örnek verecek olursak şimdi sana iki sınıfın aynı özellikleri barındıran iki tılsımının etkilerini yazayım

Büyü Bozma (III) Büyücü ve savaşçının yeteneklerinin olumsuz etkilerini kaldırma ihtimalini %30 arttırır.

Büyü Bozma (III) Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %300 arttırır.

Gördüğün gibi ilk başta bir Türkçe yazım hatası olduğunu sandım ki hala da aynı kanıdayım ancak gel gör ki bunu anlatmaya çalıştığımda anlatacak herhangi bir merci yok oyun algoritmaları yazılırken yanlış uyarlanmış diye düşünüyorum. Demem odur ki hesap yaparken 4 işleme göre doğru hesap yapıyorsun ancak oyunda bu böyle hesaplanmıyor. İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Duke »

Bu kanatma ve tesla ile ilgili birer video olsada aklımızdaki soru işaretleri kalksa.
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

Daha üreten yok Duke olduğu gibi koyacaklardır zaten foruma... Bir de diğer arkadaşa katılıyorum bilgisayar sistemi 2 tabanında kurulmuş matematiksel bir sistemdir ki bunun algoritma sistemidir felandır falandır sapmaları sapma oranları felanda var sizin burada ayının tam canını bulma ihtimaliniz yok her bir ayıyı salışınızda ayının canı 1.000 oynayabilir bunu şöyle açıklayabiliriz 2331 elektrik ile sürekli 17 bin vuracaksınız gibi bir kaide yoktur 16.700 de vurabilirsiniz 17.850 de bunlar rastgele değerler anlatmak istediğim sizin o anki katsayıya denk gelen sayı size uyum sağlar tabi tılsımlarda bu oranda can arttırır... :idea:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön