Kadim İttifaklar ve Derin Sırlar [HollyShit]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Kadim İttifaklar ve Derin Sırlar [HollyShit]

Mesaj gönderen Rotary »

Ellerine sağlık. Sonuna kadar dikkatle okudum. Ciddi bir çalışma olmuş. Bütün bunları okuyunca oyundaki en acımasız ve bencil yaratık olarak kendimizi görmekteyiz garip. :)

Ayrıca Ay tutulmalarıyla ilgili bölümleri okurken aklıma birşeyler geldi. Acaba oyun hikayesini ve gelişim aşamalarını tasarlayan kişiler bu tam ay tutulmasıyla bize Kisless bölgesinin geliş tarihini sübliminal şekilde anlatmaya çalışıyor olabilirler mi ? :D

Eğer öyleyse tam ay tutulmasına kadar bayağı bir bekleyeceğiz gibi :D

• 3 Kasım 2013 - 12:46 - Hibrid Ay Tutulması
    29 Nisan 2014 - 06:03 - Halkalı Ay Tutulması
    23 Ekim 2014 - 21:44 - Parçalı Ay Tutulması
    20 Mart 2015 - 09:46 - Tam Ay Tutulması
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Berika »

İlgi çekici bir paylaşım.. Harcadığın emekten dolayı seni takdir ediyorum.
Mini Mani Mone Poooo
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen veyselbaba »

Bu kadar araştırmadan sonra bi kaç tahmin isteyeceğim senden, Holde xeo ve lp için kastığımız saat tangris geçiti kissles e açılan bir kapı mı oalcak ilerde yani yeni bölge gelecek diyorllar burayı mı kullancaklar acaba birde oluşmamış dediğin taşlar holde ki çıkışı olmayan en dipteki ruh taşlarına benzer taşlar değil mi?Oralara jade çekmek için çok giderdim Y2 ve met1 üreteceğim zmnlar dikkatimi çekmişti benimde : )
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

veyselbaba yazdı:Bu kadar araştırmadan sonra bi kaç tahmin isteyeceğim senden, Holde xeo ve lp için kastığımız saat tangris geçiti kissles e açılan bir kapı mı oalcak ilerde yani yeni bölge gelecek diyorllar burayı mı kullancaklar acaba birde oluşmamış dediğin taşlar holde ki çıkışı olmayan en dipteki ruh taşlarına benzer taşlar değil mi?Oralara jade çekmek için çok giderdim Y2 ve met1 üreteceğim zmnlar dikkatimi çekmişti benimde : )
Öncelikle şunu belirtelim ;

Gezgin şehir dediğimiz yer (Tangriss) büyük bir bulmaca. Kapısı var ama girişi yok, bir giriş var ama bulan yok...

Saat bize bir mesaj vermekte burada. Bize doğru zamanı göstermekte. Elbette her büyük şefte olduğu gibi önce bütün oyuncuların gelişmesi beklenmekte yeni eklenti için. Şu an açılsa her sunucudan en fazla 100'er kişi girebilir. Meteorit 1 ve Yıldırım 2 tılsımı üretmiş oyuncular daha rahat girecek diğerleri ise dışlanarak geri kalacaklar.
Tahminime göre herkesin tılsımlarını üretmeleri bekleniyor. Çünkü bahsedilen şef Gaffar Bey'den daha güçlü bir şef.

Gezgin Şehir'in kapıları şu an belli vaziyette ;
1-) Centrion arkasındaki Geçit..
2-) Saate giderken köprünün sonundaki Geçit..

Anahtarlar ;

1-) Junon
2-) Yaralı Meran

Anahtarlar ve girişler şuan için belli. Fakat asıl olan Ay'ın tutulması. Ay tutulduğunda saat gerekli hizaya gelecek ve kapılar anahtarlar ile açılacak. İlk anahtar junon'un yerindeki kapıyı diğeri ise Hol'ün sonundaki kapıyı açacak..

Ruh Taşları kısmına gelirsek bu bir teori.

Taşların yapısına bakarak bu yorumu yaptım. Buz kristallerinin oluşumu ilgimi çekti çünkü. Ayriyetten bir şehrin gezgin olması için bir çok girişi veya sürekli değişen bir girişi olmalıydı. Bu da tezimizi doğruladı.

Çünkü Ruh Taşları'nın sırlarını bilmediğimizi Gaffar Bey zaten söylüyordu. Ruh Taşlarına yakından baktığınızda kristalize bir yapıdadır. Hol'deki buz kristallerine odaklandığınızda her biri sanki bir oluşum evresinde. Ruh taşına dönüşmeye başlamışlar adeta. Bir de şuraya dikkatli bakınız ;

Resim

Silahlardaki mavi noktalara dikkatli bakalım.
Şimdi bir de ruh taşının alt kısmındaki siyah parçaya bakalım..

Resim

Aradaki benzerliği anlamışssınızdır elbette.

Şimdi buz kristallerine bakalım birde ;

Resim

Buzların etrafındaki teknolojik zırh, Ruh taşının altındaki ve Saklı Irk'ların teknolojisiyle eşleşmekte.

Buzun oluşum sürecinide şu şekilde sıralayabiliriz resime göre ;

3 - 1 - 2

Gitgide ne kadarda ruh taşına benziyor değil mi ;) .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Duke »

Eline sağlık çok emek vermişsin.
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Eqwador »

Ellerine sağlık birçok konunu okudum gerçekten güzel çalışmalar olmuş.Ellerine sağlık
Resim
Resim
Resim
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen vorssanter »

Eski forumdaki (şimdi yok) maden haritasından sonra en çok hoşuma giden forum çalışması
Öyleki;Bu tür hikayerin yüzüne bile bakmayan ben hiç sıkılmadan baştan sona okudum sırf emeğine sağlık demek için giriş yaptım devamınıda bekliyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
GocumanimM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocumanimM »

Ben bütün bunların bu kadar bağlantılı oluşunu hikayeye ya da anlattığın şeylere bağlı olduğunu düşünmüyorum. Bence tamamen yaratıcılık eksikliğinden. Ama emeğine saygı kardeşim güzel yazmışsın.
CARTONPIERRE
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Emeğine sağlık Konusu v.b çok güzel bir yapı var ortada niye geliştirilmiyor bu oyun çıldırcam :(

Detaylı bi çalışma olmuş teşekkürler.
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

GocumanimM yazdı:Ben bütün bunların bu kadar bağlantılı oluşunu hikayeye ya da anlattığın şeylere bağlı olduğunu düşünmüyorum. Bence tamamen yaratıcılık eksikliğinden. Ama emeğine saygı kardeşim güzel yazmışsın.
Fikrinize saygı duyuyorum öncelikle.

Tarihçe ve Hikayeler bölümünü dikkatli bir şekilde okuduğunuzda bunların oyun geleceği ile alakalı olduğunu çok açık bir şekilde göreceksiniz :) .

Kuklacı'nın Gaffar bey'i nasıl usta bir büyücü yaptığını. Gaffar Bey'in neden teknolojik çalışmalar ve araştırmalar yaptığını, Agah Bey'in ne amaçla (Saklı Irklar) adlı bir kitap çıkardığını asıl o zaman anlayacaksınız :) .

Oyunda bağlantılar kurduğunuz ve dikkatli baktığınız zaman her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu ve gerçeğe dayalı olduğunu göreceksiniz. Ortaya attığım fikirlere zaten (Teori) adı altında açıyorum.

Ama geriye kalan her şey gelişimde olan ve oyunun geleceğinde olan şeyler.

Şah Kobra ve Gaffar Bey'in nerede çemberlitaş'ın girişinin nerede olacağını açıklayan ilk kişi olma ünvanına sahibim :).

Bkz : Şahkobra - Kuklacı - Tangriss.

Şunu belirtmek isterim ki yaptığım tüm araştırmalarda büyük titizlik göstermekteyim. Yanlış bilgilendirme olmaması için bir konuyu 10 20 defa gözden geçirip diğer şeylerle bağlantısını kurarak oyunun geleceğini tahmin etmekteyim.

Bu oyunda zaten her şey apaçık belli :) . Gelecekte ne olacağı nelerin değişeceği her şey belli.

Tek yapmanız gereken . 'lı yerleri doldurup yapboz'u bir araya getirmek :) . Geri kalanlarla oyunun geleceğini görebilirsiniz.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön