Paranın kokusunu duyunca nasılda konulara cevap veriyorlar :mrgreen:GaLadRim yazdı:Dükkan'a yeni bir ürün eklenecek olsa ne gelmesini isterdiniz ?
Dükkana Yeni Ürün
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Dükkana Yeni Ürün
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Şahsen benden daha 5 kuruş alamazlar
Önce yenilikleri görelim sonra paralarını alırlar
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
mobilsorun yazdı:Lag Azaltıcı PaketGaLadRim yazdı:Dükkan'a yeni bir ürün eklenecek olsa ne gelmesini isterdiniz ?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Dükkana ürün gelecekse (YENİ BÖLGE PAKETİ) = Yeni bölgeyi açmayı sağlar 
bi zahmet artk yeni bölge getirseniz
bi zahmet artk yeni bölge getirseniz
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Karakterin tipini değiştirebilecek bir yenilik olabilir.GaLadRim yazdı:Dükkan'a yeni bir ürün eklenecek olsa ne gelmesini isterdiniz ?
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şu An Dükkanda Olabilecek Herşey Dükkanda Var , Ancak Yeni Bölge Gelirse Ve Level , İnsanlar olevel kasmak için exp arttırıcı ve yeni bölgenin arttırıcısını alırlar başkada bişey almazlar bu adamlar ... Yani Para İstiyorsananız Önce level ve bölge
Ais EzheL , Hidra ...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
mobilsorun yazdı:Lag Azaltıcı PaketGaLadRim yazdı:Dükkan'a yeni bir ürün eklenecek olsa ne gelmesini isterdiniz ?
İyi güldüm :mrgreen:
Öldükten sonra bekleme süresini kaldıran bir şey olabilir. 1 haftalık, 1 aylık... Ya da 5, 10 kullanımlık gibi gibi...GaLadRim yazdı:Dükkan'a yeni bir ürün eklenecek olsa ne gelmesini isterdiniz ?
Öldükten sonra, öldüğün yerde doğma da olabilir.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Arkadasların Sacma Yorumları lag azaltıcı Bune
:D:D
BÖyle bır oyunda Lag azalmazkı Imkansız Deneyımsızler görev yapıyor yanı Gönullu Sızın bızım gıbı ınsanlar ...
Egerkı Sen Adam Akıllı okumus pc muhendısı yazılım Muhendısı adam alırsan parayı Basarsann Bu Lag azaltıcı ozaman Olurr:D:D
Oyunun sacmalıgı 1cısı adam oyunda yok karakterı acık dalmaya calıs dalamazsınD:D gölgesı BÖyle bır oyun nerde gozukmustur Ulen ben facebookkta oynadıgım oyunların goruntusu ve efeklerı bıle IKVDen kalıtelı
:D
YAnı Anlatacagım Sey Gönullu arkadaslar rehber GM fılan Olsun Elınden gelenı yapıyorlar.. dıye bılıyruz eyw..
Ama Asıl basta Olan Kısı Hıc bır iş yapmıyor oyunu belese getırıor Bızlerden catır catır %de kac allah bılır kar edıyorlar...
Bunun ıcın burda yok bunu ıstıyorum yok onu ıstıyorum bosa demeyın gencler HERKEZ SUAN ta yakında IKV Bırlıkte OLacaklar :=)=)=
BÖyle bır oyunda Lag azalmazkı Imkansız Deneyımsızler görev yapıyor yanı Gönullu Sızın bızım gıbı ınsanlar ...
Egerkı Sen Adam Akıllı okumus pc muhendısı yazılım Muhendısı adam alırsan parayı Basarsann Bu Lag azaltıcı ozaman Olurr:D:D
Oyunun sacmalıgı 1cısı adam oyunda yok karakterı acık dalmaya calıs dalamazsınD:D gölgesı BÖyle bır oyun nerde gozukmustur Ulen ben facebookkta oynadıgım oyunların goruntusu ve efeklerı bıle IKVDen kalıtelı
YAnı Anlatacagım Sey Gönullu arkadaslar rehber GM fılan Olsun Elınden gelenı yapıyorlar.. dıye bılıyruz eyw..
Ama Asıl basta Olan Kısı Hıc bır iş yapmıyor oyunu belese getırıor Bızlerden catır catır %de kac allah bılır kar edıyorlar...
Bunun ıcın burda yok bunu ıstıyorum yok onu ıstıyorum bosa demeyın gencler HERKEZ SUAN ta yakında IKV Bırlıkte OLacaklar :=)=)=
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................