Parasıyla kenan junon götüren içeri :D
Re: Parasıyla kenan junon götüren içeri :D
Bence çok güzel bir şey savaşçılar için harika bir fırsat ama 2m de çok be hocam
Bende de Y2 var adam başı 1m alıyorum 5m 15 dk da güzel para. Açgözlülük yapmayın lütfen.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Düşülen durum göz önünde, gerçekten trajikomik bir durum.
Söylenecek her kelime saçma kalır. :|
Söylenecek her kelime saçma kalır. :|
zaten söylediğin gibi 15 dk da kenan kesebilen full trans + y2 li birisi savaşçı olsada olmasada kenan kesimi yapıyor. peki bu ücret ne anlama geliyor. bunun tek açıklaması var bölgeler bile bir ticari çıkara dönüşmüş. yardımlaşma destek olmadan yeni başlayan bir oyuncu bu oyunda kalıcı olabilir mi ? zaten yeni başlayan oyuncu sayısınında düşüşte olduğuna şaşmamalı.GENJORI yazdı:MİGRAT a ,SIGINAGA 2m ile sokan arkadaşlara teşekkür ederim niyemi...Bu SAVAŞÇI lar için büyük bi fırsattır...Başka türlü SAVAŞCI lar sığınağa MİGRATA giremez, kim uğraşacak vasıfsız eleman için, hiç bi faydası olmayan savaşçı için...o yüzden, Bence 2m ye götürenler hak ediyor. EMEK harçıyorlar, adamın Y2 si var 15-20 dakika arası kenana girip çıkıyor daha ne olsun , 2m yi hak etmiyormu bu adam...Bence HAK EDİYOR...Götürenlerden ALLAH razı olsuun 2m de Feda olsun...SAYGILAR....uysada uymasada yine SAYGILAR....
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Canım Gardaşım Yeni başlayanlar için sıkıntı diyorsunda yeni başlayanlar gitsin maden toplasın para biriktirsin..Bu Y2 ile Migrat ve Sığınağa götüren arkadaşlara hakkı olan parayı versinler. Y2 üretmiş kolaymı üretim yapmak. Kolaysa üretin götürün bıdı bıdı edeceğinize ,bari siz yardım edin. buna dayanarak söylüyorum . bu aldıkları para bu adamların hakkıdır. burakın yardımlaşma ayaklarını, yardımlaşma kısa süreli ise herkes yapar. kusura bakmayın bölgelere kimse kolay kolay yardım amaçlı kimseyi sokmaz...Emeğin Hakkı ne ise verin. Ses Yok Gürültüye devam.CRACK26 yazdı:zaten söylediğin gibi 15 dk da kenan kesebilen full trans + y2 li birisi savaşçı olsada olmasada kenan kesimi yapıyor. peki bu ücret ne anlama geliyor. bunun tek açıklaması var bölgeler bile bir ticari çıkara dönüşmüş. yardımlaşma destek olmadan yeni başlayan bir oyuncu bu oyunda kalıcı olabilir mi ? zaten yeni başlayan oyuncu sayısınında düşüşte olduğuna şaşmamalı.GENJORI yazdı:MİGRAT a ,SIGINAGA 2m ile sokan arkadaşlara teşekkür ederim niyemi...Bu SAVAŞÇI lar için büyük bi fırsattır...Başka türlü SAVAŞCI lar sığınağa MİGRATA giremez, kim uğraşacak vasıfsız eleman için, hiç bi faydası olmayan savaşçı için...o yüzden, Bence 2m ye götürenler hak ediyor. EMEK harçıyorlar, adamın Y2 si var 15-20 dakika arası kenana girip çıkıyor daha ne olsun , 2m yi hak etmiyormu bu adam...Bence HAK EDİYOR...Götürenlerden ALLAH razı olsuun 2m de Feda olsun...SAYGILAR....uysada uymasada yine SAYGILAR....
GENJORI yazdı:Canım Gardaşım Yeni başlayanlar için sıkıntı diyorsunda yeni başlayanlar gitsin maden toplasın para biriktirsin..Bu Y2 ile Migrat ve Sığınağa götüren arkadaşlara hakkı olan parayı versinler. Y2 üretmiş kolaymı üretim yapmak. Kolaysa üretin götürün bıdı bıdı edeceğinize ,bari siz yardım edin. buna dayanarak söylüyorum . bu aldıkları para bu adamların hakkıdır. burakın yardımlaşma ayaklarını, yardımlaşma kısa süreli ise herkes yapar. kusura bakmayın bölgelere kimse kolay kolay yardım amaçlı kimseyi sokmaz...Emeğin Hakkı ne ise verin. Ses Yok Gürültüye devam.CRACK26 yazdı:zaten söylediğin gibi 15 dk da kenan kesebilen full trans + y2 li birisi savaşçı olsada olmasada kenan kesimi yapıyor. peki bu ücret ne anlama geliyor. bunun tek açıklaması var bölgeler bile bir ticari çıkara dönüşmüş. yardımlaşma destek olmadan yeni başlayan bir oyuncu bu oyunda kalıcı olabilir mi ? zaten yeni başlayan oyuncu sayısınında düşüşte olduğuna şaşmamalı.GENJORI yazdı:MİGRAT a ,SIGINAGA 2m ile sokan arkadaşlara teşekkür ederim niyemi...Bu SAVAŞÇI lar için büyük bi fırsattır...Başka türlü SAVAŞCI lar sığınağa MİGRATA giremez, kim uğraşacak vasıfsız eleman için, hiç bi faydası olmayan savaşçı için...o yüzden, Bence 2m ye götürenler hak ediyor. EMEK harçıyorlar, adamın Y2 si var 15-20 dakika arası kenana girip çıkıyor daha ne olsun , 2m yi hak etmiyormu bu adam...Bence HAK EDİYOR...Götürenlerden ALLAH razı olsuun 2m de Feda olsun...SAYGILAR....uysada uymasada yine SAYGILAR....
işte senin gibi yontma arkadaşlar iletişimden uzak kalmış insanlar bu oyunu bu hale getirdi. eminönündeyim char isimim Crack denk gelen yada görevi olan herkesi ücretsiz götürüyorum. zar zor oyunda çaba gösterip birşeyler yapmaya çalışan insanların 2milyonuna göz dikecek kadar düşmedik daha. oyunda denk gelen pm atan arkadaşlara yardımcı olurum her daim. işte sizin gibi insanlar ancak tank char açınca kanka ayağı çekip bölge atarsınız ama o görevi olan oyunculara gelince sıra cvp bile yazmazsınız. sizler bir bıraksanızda şu oyunu bari yeni gelenler sahip çıksa hem oyuna hem birbirilerine.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
CRACK26 yazdı:GENJORI yazdı:Canım Gardaşım Yeni başlayanlar için sıkıntı diyorsunda yeni başlayanlar gitsin maden toplasın para biriktirsin..Bu Y2 ile Migrat ve Sığınağa götüren arkadaşlara hakkı olan parayı versinler. Y2 üretmiş kolaymı üretim yapmak. Kolaysa üretin götürün bıdı bıdı edeceğinize ,bari siz yardım edin. buna dayanarak söylüyorum . bu aldıkları para bu adamların hakkıdır. burakın yardımlaşma ayaklarını, yardımlaşma kısa süreli ise herkes yapar. kusura bakmayın bölgelere kimse kolay kolay yardım amaçlı kimseyi sokmaz...Emeğin Hakkı ne ise verin. Ses Yok Gürültüye devam.CRACK26 yazdı:zaten söylediğin gibi 15 dk da kenan kesebilen full trans + y2 li birisi savaşçı olsada olmasada kenan kesimi yapıyor. peki bu ücret ne anlama geliyor. bunun tek açıklaması var bölgeler bile bir ticari çıkara dönüşmüş. yardımlaşma destek olmadan yeni başlayan bir oyuncu bu oyunda kalıcı olabilir mi ? zaten yeni başlayan oyuncu sayısınında düşüşte olduğuna şaşmamalı.GENJORI yazdı:MİGRAT a ,SIGINAGA 2m ile sokan arkadaşlara teşekkür ederim niyemi...Bu SAVAŞÇI lar için büyük bi fırsattır...Başka türlü SAVAŞCI lar sığınağa MİGRATA giremez, kim uğraşacak vasıfsız eleman için, hiç bi faydası olmayan savaşçı için...o yüzden, Bence 2m ye götürenler hak ediyor. EMEK harçıyorlar, adamın Y2 si var 15-20 dakika arası kenana girip çıkıyor daha ne olsun , 2m yi hak etmiyormu bu adam...Bence HAK EDİYOR...Götürenlerden ALLAH razı olsuun 2m de Feda olsun...SAYGILAR....uysada uymasada yine SAYGILAR....
işte senin gibi yontma arkadaşlar iletişimden uzak kalmış insanlar bu oyunu bu hale getirdi. eminönündeyim char isimim Crack denk gelen yada görevi olan herkesi ücretsiz götürüyorum. zar zor oyunda çaba gösterip birşeyler yapmaya çalışan insanların 2milyonuna göz dikecek kadar düşmedik daha. oyunda denk gelen pm atan arkadaşlara yardımcı olurum her daim. işte sizin gibi insanlar ancak tank char açınca kanka ayağı çekip bölge atarsınız ama o görevi olan oyunculara gelince sıra cvp bile yazmazsınız. sizler bir bıraksanızda şu oyunu bari yeni gelenler sahip çıksa hem oyuna hem birbirilerine.
Arkadaş ilk önce sen konuşmayı öğren.ne o yontma diye hitapta bulunuyorsun adama. Düşgün konuş. Kenana ,Migrata götürüyorsan beleşe götür sana kim ne diyebilir. o senin zengin gönlünün eseri. Bu işi de ticrate dökenlere gelirsek bu insanlarıda suçlama ve kimsenin de suçlamaya yada taş atmaya hakkı yoktur. kenana,migrata gidecek kişiler 2m Maden toplayarak kazanamayacaksa ,cidden bu kişiler oyunu buraksın hiç oynamasın. Senelerini oyuna veren kişileri azallamanın yada laf atmanın anlamı yoktur.Biraz geniş düşününüz lütfen. Oyuncu dediğin biraz cabalayacak ,armut piş ağzıma düş yok öyle bi sistem. Milleti beleşe alıştırıp tembelliğe sürüklemek doğru değil bence.
Skayto yazdı:CRACK26 yazdı:GENJORI yazdı:Canım Gardaşım Yeni başlayanlar için sıkıntı diyorsunda yeni başlayanlar gitsin maden toplasın para biriktirsin..Bu Y2 ile Migrat ve Sığınağa götüren arkadaşlara hakkı olan parayı versinler. Y2 üretmiş kolaymı üretim yapmak. Kolaysa üretin götürün bıdı bıdı edeceğinize ,bari siz yardım edin. buna dayanarak söylüyorum . bu aldıkları para bu adamların hakkıdır. burakın yardımlaşma ayaklarını, yardımlaşma kısa süreli ise herkes yapar. kusura bakmayın bölgelere kimse kolay kolay yardım amaçlı kimseyi sokmaz...Emeğin Hakkı ne ise verin. Ses Yok Gürültüye devam.CRACK26 yazdı:zaten söylediğin gibi 15 dk da kenan kesebilen full trans + y2 li birisi savaşçı olsada olmasada kenan kesimi yapıyor. peki bu ücret ne anlama geliyor. bunun tek açıklaması var bölgeler bile bir ticari çıkara dönüşmüş. yardımlaşma destek olmadan yeni başlayan bir oyuncu bu oyunda kalıcı olabilir mi ? zaten yeni başlayan oyuncu sayısınında düşüşte olduğuna şaşmamalı.GENJORI yazdı:MİGRAT a ,SIGINAGA 2m ile sokan arkadaşlara teşekkür ederim niyemi...Bu SAVAŞÇI lar için büyük bi fırsattır...Başka türlü SAVAŞCI lar sığınağa MİGRATA giremez, kim uğraşacak vasıfsız eleman için, hiç bi faydası olmayan savaşçı için...o yüzden, Bence 2m ye götürenler hak ediyor. EMEK harçıyorlar, adamın Y2 si var 15-20 dakika arası kenana girip çıkıyor daha ne olsun , 2m yi hak etmiyormu bu adam...Bence HAK EDİYOR...Götürenlerden ALLAH razı olsuun 2m de Feda olsun...SAYGILAR....uysada uymasada yine SAYGILAR....
Arkadaş ilk önce sen konuşmayı öğren.ne o yontma diye hitapta bulunuyorsun adama. Düşgün konuş. Kenana ,Migrata götürüyorsan beleşe götür sana kim ne diyebilir. o senin zengin gönlünün eseri. Bu işi de ticrate dökenlere gelirsek bu insanlarıda suçlama ve kimsenin de suçlamaya yada taş atmaya hakkı yoktur. kenana,migrata gidecek kişiler 2m Maden toplayarak kazanamayacaksa ,cidden bu kişiler oyunu buraksın hiç oynamasın. Senelerini oyuna veren kişileri azallamanın yada laf atmanın anlamı yoktur.Biraz geniş düşününüz lütfen. Oyuncu dediğin biraz cabalayacak ,armut piş ağzıma düş yok öyle bi sistem. Milleti beleşe alıştırıp tembelliğe sürüklemek doğru değil bence.
herhangi bir hakaret içermiyor söylediğim sözler. bir oyun için kimseye dil uzatmam hakarette asla bulunmam.yontma sözü para kazanmak sıfatında kullanılmış bir kelam. benim anlatmak istediğim tabiki kimseye karışılmaz parayla götüren götürsün. fakat çok şahit olduğum bir olay var gelen olmuyor bazen 3 kişi kenana yada junona giriyorlar halbuki orada bekleyen şifacılar büyüler tanklar var hiç olmazsa onlardan birisini de alıp girmek 4 kişi girmek o arkadaşada yardım etmek iyi olmaz mı ?
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Every Time Leader
bu konuşanlardan kaç tanesi mecbur.kalmadıkca savascı alıyor sadece meraktan soruyorum
Şu ana kadar bir kez dahil para ile adam almadım ama savaşçı da almıyorum almam..
Şu ana kadar bir kez dahil para ile adam almadım ama savaşçı da almıyorum almam..
Eminönü
Quet[Kıyamet Asa(^)] [Transformatör Asa(^)]
Rutlessxoğuzhan[Mevlana Asa(^)]
Savasçıxkız[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]
Quet[Kıyamet Asa(^)] [Transformatör Asa(^)]
Rutlessxoğuzhan[Mevlana Asa(^)]
Savasçıxkız[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]