Saçmalık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Saçmalık

Mesaj gönderen muhammet1361 »

morgcu yazdı:
muhammet1361 yazdı:
morgcu yazdı:S.a
Benim bu oyunda anlamadığım bazı noktalar var.Ben meran sunucusunda oynuyorum.Ejderli bir büyücüm var.Sayısız sığınak ve migrat attım.Ve bunların sonucunda tüm takılarımı düşürmeme rağmen junon hiç zırh vermedi.Ben de zırh düşüremeyince kıyamet zırh üreteyim dedim.Uğraşlar sonucunda kıyamet zırhı ürettim.Nuc takılarım full, fevzi mor pant (bunu dikkate alan yok zaten) var.Eee zırhım da var ama ben çemberlitaşa giremiyorum.Çok saçma bir durum.adam x e stu ya 2331 veya m1 istiyor.ben o zaman çemberlitaşa girmek için tüm itemleri üretecek miyim.O halde ne anladım ben gaffar kesince zaten kıyamet asam ceketim vs olacak.Şimdi diyeceksiniz oyunda çevren olacak vs. Diye.Tabiki az da olsa bir çevrem var ama onlar da aynı benim gibi şikayetçi.Meran sunucusunun zaten nüfusu az.Çemberliye ben ve benim gibileri almıyorlar.Biz nasıl olacak ta üstümüzü dizeceğiz.

dizemeyeceksiniz kardeşim ve ben sana olacakları sayayım :

1-) Bir lonca seni keşfedecek ve seni alıcak muhtelemen olmaz olsada zayıf bir lonca olur.
2-) Başka yollara vuracaksın Örneğin ; reel parayla alıcaksın çar veya hırsızlığa baş vurabilirsin ( yanlış anlama bunlar varsayım seni tanıdığımdan değil tekrardan özür dilerim yanlış anlama )
3-) Oyunu bırakıp başka bir oyuna geçiceksin.
O zaman burdan sesleniyorum arz bir lonca beni keşfetsin artık :)
görseler ne olcak çarı dizecen sonra loncaya hırsız biri gelicek alıp kaçıcak öyle daha çok üzüleceksin :) yol yakınken yeni oyunlara yönel derim
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön