FedoREmelianenKO yazdı:Bence PvP Server Saçmalık Kardeşim İkv Zaten PvP Gibi Oyun
Lan gerizekalı herkes sizin gibi full+full mü beyin özürlü amq amele ergen.
Sen İkv 'de 3 Ay Kasıp Full Char Dizemiyorsan Kusura Bakmada O Ettiğin Tüm Hakaretlerin Senin İçin Çok Geçerli Bence Denek ki Sen İsim Vermiyim Başka Bir Oyun Var , 152 evel Var Oyunda Ve 112 eveden Sonra 8000 (Sekiz Bin) Slot 1 Ex Veriyor Dikkat Et 1 evel Değil 1 Ex 800.000 Yaratık Kesmen Lazım 1 Level Alman İçin Ve İtem Düşürmek Bir Yana Skilleride Slotlardan Düşürüyorsun
İKV Ne ki 1 Slot 1 Ex 48 Levelde
Max 2- 2,5 Ay 'da Gaffar Çek Günde 4-5 Kere Char Ful Sen Yapamıyorsan Kusura Bakmada Sende Bi Sorun Var
Bak kafası basmayan beyinsiz arkadaşım.Bosslardan item düşse bizde fullencez heralde.2000'e yakın Junon kesmişliğim var ama daha cent zırhım bile yok.Pluslada denedim arttırıcıylada denedim ama yok.Düşmüyor.Bide Gaffar çek demişsin.Beyin özürlü herif sığınaktan migrattan fullenmeden nasıl çembere gircek millet.
DoguTurkistan yazdı:Özenti olacak ama bu yenilik güzel olur . Metin 2 adlı oyunun pvp türleri var neden İKV nin olmasın ? Hemde yönetimin işine yarıyacak . Şimdi şöyle anlatmak gerek ;
Oko sunucu satışı olacak (mobil ödemede olacak şekilde) bir sunucu özelliğine göre fiyatı olacak örnek vermek gerekirse 29 29 seviye sınırlı sunucuları 40 tl , 39 seviye sınırlı sunucular 80 tl , 49 seviye sunucular 100 tl , Sığınak ve Migrat eklentili sunucular 130 tl , Çemberlitaş eklentili sunucular 160 tl ve büyük hol eklentili sunucular 200 tl . Eklentiler ayrıda satılabilir Sığınak ve Migrat 30 tl , Çemberlitaş 60 ve büyük hol 90 tl . Aynı şekilde dükkan özelliği olabilir ondada akçe fiyatları düşürülebilir ya da istenilen miktar yapılar bilir . Atıyorum silah yükseltme 1500 akçe bunun için alıcılar SUNUCUİKV 1000 ve SUNUCUİKV500 yazıp alabilirler. Bunun 1000 akçelik kısmı Sobeeye ait( parası sobbeye gidecek) diğer 500 akçelik kısmı ise sunucu sahibine gidecek . Tp oranı gibi şeyler sunucu sahibine ait olacak , Kan Pençeye vb çöp itemlerimizi sattığımız npclere istediğimiz silahı koyabilcez . Örnek veriyorum işportacıda hançer yerine anka olması gibi . Ha unutmadan şunu da ekleyim en iyi sunucu seçimi olcak . Oyuncuların oylarına göre belirlencek 1. olan sunucu sahibi İKV Destek de her hangi bir konuma getirilebilir . İsteyen arkadaşlar bunu desteğe gönderebilirler