Liderxbuyucux yazdı:SA ARKADAŞLAR:
ONCE BIR SORUN SOYEYEREK BASLICM..
BILDIGINIZ GIBI BIR CARIMIZDAKI ITEMI OBUR CARIMIZA AKTARIRKEN BIRINDEN YARDIM ALMAMIZ GEREKIR..
BU KISI BIZI KAZIKLAYA BİLİR YANI DOLANDIRABILIR..
BN BUNUN ICIN DIORUMKI
OYUNUN ISMINI VRMEK YASAK MI BILMIORUM AMA KNIGHT ADLI OYUNDA AYNI ID LE(KULANICI ADI) 3 CARIMIZ VRSA O 3 CARIN BANKASI (KASASI) ORTAK YANI:
MESELA FALANCIXX ADLI CARIMIZLA AYNI ID DE (KULANICI ADI) BULUNAN FİLACIXX ADLI CARIMIZIN KASASI ORTAK FALANCIXX ADLI CARIMIZLA KASAYA 5 KETEN KOYSM O KETEN KASALAR ORTAK OLDUGU ICIN FİLANCIXX ADLI CARDADA GOZUKCEK SIZCE NASIL FIKIR BOYLECE HIRSIZLIKTA ONLENMIS OLURR YORUMLARI BEKLIORUMM...!!
EGER KONUYU DESTEKLIYORSANIZ SABITLENMESINI ARZU EDERIM KONUUN SABITLENMESI COK IYI OLUR!!
Bu konu hakkında eminimki yönetimimizin bi cabası vardır tüm oyuncuların istedigide bu zaten bizi dikkate aldıklarını zannediyorum (canta buyutme vb...)
katılıyorum
Liderxbuyucux yazdı:SA ARKADAŞLAR:
ONCE BIR SORUN SOYEYEREK BASLICM..
BILDIGINIZ GIBI BIR CARIMIZDAKI ITEMI OBUR CARIMIZA AKTARIRKEN BIRINDEN YARDIM ALMAMIZ GEREKIR..
BU KISI BIZI KAZIKLAYA BİLİR YANI DOLANDIRABILIR..
BN BUNUN ICIN DIORUMKI
OYUNUN ISMINI VRMEK YASAK MI BILMIORUM AMA KNIGHT ADLI OYUNDA AYNI ID LE(KULANICI ADI) 3 CARIMIZ VRSA O 3 CARIN BANKASI (KASASI) ORTAK YANI:
MESELA FALANCIXX ADLI CARIMIZLA AYNI ID DE (KULANICI ADI) BULUNAN FİLACIXX ADLI CARIMIZIN KASASI ORTAK FALANCIXX ADLI CARIMIZLA KASAYA 5 KETEN KOYSM O KETEN KASALAR ORTAK OLDUGU ICIN FİLANCIXX ADLI CARDADA GOZUKCEK SIZCE NASIL FIKIR BOYLECE HIRSIZLIKTA ONLENMIS OLURR YORUMLARI BEKLIORUMM...!!
EGER KONUYU DESTEKLIYORSANIZ SABITLENMESINI ARZU EDERIM KONUUN SABITLENMESI COK IYI OLUR!!
Bu konu hakkında eminimki yönetimimizin bi cabası vardır tüm oyuncuların istedigide bu zaten bizi dikkate aldıklarını zannediyorum (canta buyutme vb...)
katılıyorum
evt canta buyutme ıyı bır fıkır ama hırsızlıgı onlemez mesela sarraf tasları obur carıma aktarırken canta buyutme sadece dha cok aktraımı cabuk yapmama ıse yarar
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'
Öncelikle benım kım olduğumu somussunuz herhangi biriyim yetkili de deilim ama siz forum takip etmiş ve ya forum kullanmayı bilen insanlar olmadığınız için konunun kılıtlenceğini hesap etmeniz gerekli defalarca aynı konu acıldı ve kılıtlendı birde güncewl yazıyorsunuz konu kılıt
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.