Tılsım sistemi yine savaşçıyı geri plana itti?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: Tılsım sistemi yine savaşçıyı geri plana itti?

Mesaj gönderen Nedenben »

JeweLRaeX yazdı:Defansif Dövüşme 2 (III) tılsımı ile hiç savaştınız mı ? Yücelen halit balyoz ve o tılsımla büyücüye tek atıyor.2 ofansif savaşcıyı aynı anda kesebiliyor ve en önemlisi defansif olduğu için zor ölüyor. ;)
Defansıf Lemı Savasıyorsun Sen .? + SavasLar Okadarda ZevkLı DeyıL. Konuyu Daha Ayrıntıya IndıreLım .

Orn: Bır Buyude FuL Fızık Karsındakının 2 Item Eksıgı Var. Cogu Kez Aynı Anda Yada Eksık ItemLı aLabıLıyor Bu Bırıncı Gercek 39 Sıstemınde BoyLe Bı Durum Yokdu 1 Item DahıL Fark Edıyordu.
Savascıda Ise Oyun GeneLLemesı oLarak Ws UsuLu TakıLmak TıLsımLı bı adam TıLsımsız bı Savascıyı RahatLıkLa Kese BıLıyor . Oncekı usuLde Herkes Bıcakdı WsLer Sans Isı OLmusdu Sımdı TıLsım FaLıyetı GeLdı durum EsıtLenır Gıbı oLdu Ama Aynı TıLsımda Karsıdakı Savascıda OLunca Durum MechuL Yıne .. Bence Ikv Ws Sanatına Daha AgırLık Bassa Oyunda FarkLı BoyutLar Kazanıcagına Inanıyorum Tabı Bu Tamamen Benım Gorusum .
Resim
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Nedenben yazdı:
JeweLRaeX yazdı:Defansif Dövüşme 2 (III) tılsımı ile hiç savaştınız mı ? Yücelen halit balyoz ve o tılsımla büyücüye tek atıyor.2 ofansif savaşcıyı aynı anda kesebiliyor ve en önemlisi defansif olduğu için zor ölüyor. ;)
Defansıf Lemı Savasıyorsun Sen .? + SavasLar Okadarda ZevkLı DeyıL. Konuyu Daha Ayrıntıya IndıreLım .

Orn: Bır Buyude FuL Fızık Karsındakının 2 Item Eksıgı Var. Cogu Kez Aynı Anda Yada Eksık ItemLı aLabıLıyor Bu Bırıncı Gercek 39 Sıstemınde BoyLe Bı Durum Yokdu 1 Item DahıL Fark Edıyordu.
Savascıda Ise Oyun GeneLLemesı oLarak Ws UsuLu TakıLmak TıLsımLı bı adam TıLsımsız bı Savascıyı RahatLıkLa Kese BıLıyor . Oncekı usuLde Herkes Bıcakdı WsLer Sans Isı OLmusdu Sımdı TıLsım FaLıyetı GeLdı durum EsıtLenır Gıbı oLdu Ama Aynı TıLsımda Karsıdakı Savascıda OLunca Durum MechuL Yıne .. Bence Ikv Ws Sanatına Daha AgırLık Bassa Oyunda FarkLı BoyutLar Kazanıcagına Inanıyorum Tabı Bu Tamamen Benım Gorusum .
Tabiki defansifle savaşmıyorum fakat anlatmak istediğim şey savaşcıların tılsım sistemiyle geri plana atılmadığıdır.Savaşcıya verilen tılsımların çoğu denenmemiştir.Oyunda hiçbir şey boşyere yapılmamıştır,illaki bir artısı vardır keşfedip bulunması gerek.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Duke »

Kritik geldiğinde büyücülere tek atan savaşçılar da yok değil.
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Asla doğru olmayan bi tespit bu.Büyücüler ve şifacılar için savaşçıları alt etmeye yarayan tılsımlar olduğu gibi savaşçılar içinde dikkat III tılsımı var.Kovalamayı bilen ve doğru yetenek dağılımı yapan savaşçı hala büyücüyü kesecek durumdadır.
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

defansif dövüşme sakınma dikkat dağıtma durdurma süpürme saldırısı doğru tılsımları takınca çok tehlikeli olabiliyor deneyim derim :)

Defansif Dövüşme 2 (III)

Sakınma (III)

Süpürme Saldırısı 1 (III)

Dikkat Dağıtma (III)

tılsım seviyelerini sadece görün diye yazdım eğer ki böyle tılsımları olan bir savaşçısının olağan her hangi bir vs yi kaybetmesi son derece zordur. Zamanında kullandığımız teknik buydu ve tılsım etkileriyle hala iş görür vaziyette.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Gecekusu2 »

39 lvlkende aynı şeyi büyücüler için diyorduk .s
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Defansif Dövüşme 2 (III) Defansif dövüşmede savaşçının hasarını %100 arttırır.

bu ofansif tılsımımı yoksa defansif tılsımımı isminden defansif anlıyorum ama konuşmalarda sanki başka mevzu dönüyor açıklayabilcek varmı ?
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Gulyabani yazdı:3 sınıfa ait karakterim var. Tılsımların üretimi pahalı olan ve beleş düşenler dahil göz önüne alındığında; gazap ve büyücü ön plana çıkıyor.
Savaşçıma Ofansif Dövüşme 2 (III) ve Ofansif Dövüşme (II) ürettim. Boşuna üretmişim, savaşçıya karşı savaşçı vs'lerinde işe yarıyor sadece.
Savaşırken (space) tuşu ile yaklaşma gibi bir mantık hatası var zaten :D Savaşçı karakter 50 metre geriye zıplıyor.
Çemberlitaş'a savaşçı sadece "tank" olma koşulu ile alınıyor. Ve en fazla 1 savaşçı alınıyor bazen alınmıyor.
Ve yine büyü bozma tılsımı gibi bir şey var, 15 büyü bozmalı biri %50 ihtimalle durdurmayı, dikkati bozuyor ki bence daha fazla bir oran attığım her durdurmayı bozuyorlar artık :D
Şifacılar uçtu zaten. Bir gazap düşürdüğü ve ürettiği 2 tılsımlar bütün savaşçı ve büyücüleri, işi biliyorsa keser hale geldi.

Demem şu ki gözlemlenebilir bir gerçek var. Savaşçı karakterler artık kasılmıyor; her yerde büyücü ve şifacı görmek mümkün iken savaşçıların soyu tükeniyor.

Bu konuyu niye açtım bende bilmiyorum, belki haksızımdır da takdir sizin :D
Düşündürücü :D
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Kimi beni terslemiş kimi haklı bulmuş, kimi farklı fikirler sunmuş.
Herkese teşekkürler.
Tek söyleyebileceğim şu ki Büyücü ve Şifacı sınıfına ait karakter sayısı hızla artıyor. Bütün sunucular için geçerli. Savaşçı karakter sayısı azalıyor, olan savaşçılarda genelde önceden büyücü karakteri olanların açtığı karakterler. Kendimden biliyorum, büyücüm olmasa savaşçıma nasıl 5244 hasarı fulleyecektim :mrgreen:
Bana inanmıyorsanız şöyle bir çevrenizdeki karakterlerin sınıflarına dikkat edin.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Bir de şu çifte ile büyücüyü 3 vuruşta öldürmenin mantığı nedir çözemedim :D
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck

“Genel Etkileşim” sayfasına dön