Lonca Sorunu...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Şehitler Ölmez

Re: Lonca Sorunu...

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

yunus1907 yazdı:öncelikle geçmiş olsun :)

16.07.2013 18:36:02 tarihindeki oyun içerisindeki rahatsız edici davranışlarınız sebebi ile gelen şikayetler doğrultusunda 17.07.2013 23:22:20tarihi itibarı ile hesabınıza uygulanan 5 gün susturma cezası yapılan incelemeler sonucunda aynen devam etmesine karar verilmişti

Daha evvel size gönderilmiş olan bildirimde yazan tarihlerden 16.07.2013 tarihi 18:36:02 saatinde oyun içerisinde yapmış olduğunuz rahatsız edici davranışlar Gelen

şikayetlerin yoğunluğundan dolayı bir gün sonra incelenmiş ve 17.07.2013 23:22:20 tarihi itibarı ile cezanız aktive edilmiştir.

oyuna girmeden sus yedim yemin ederim attıkları cevaplar zaten tamamen fiyasko :) adama diyorum ki oyuna girmedim bugün hayır girdiniz diyor sonra diyor ki ayın 16'sında attık falan filn
Az önce son dakika haberini aldık :Dİkvdestek ekibindekilerin oruç kafasına vurmuş !!!.:)
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

Respected yazdı:Bir kişiye verilen daha önceki cevaplar kontrol edilmeden, yeni bir cevap yazılması sonucunda böyle alakasızlıklar meydana gelebiliyor... Dikkatsizce yapılan desteğin, ne denli destek olduğu tartışılır.
sen eski ikvdestek ekibindendin galiba ?
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

PHxUFUQ yazdı:sen eski ikvdestek ekibindendin galiba ?
Evet bir zamanlar..
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

konuyu açan arkadaş hala seni iplemiyorlar :) bak bu konun altına bi küfür etsem hemen bu konuya hepsi odaklanır senin sorununada bir göz atarlar :) istersen böyle bir şey yapabilirim :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

muhammet1361 yazdı:konuyu açan arkadaş hala seni iplemiyorlar :) bak bu konun altına bi küfür etsem hemen bu konuya hepsi odaklanır senin sorununada bir göz atarlar :) istersen böyle bir şey yapabilirim :)
küfürü herkes edior ikvyönetime kardeşim :D benim amacı küfür etmeden bu konuyu halletmek :D
daha sikimde olmaz zaten loncayı açmışlar açmamışlar avel avel bakıor yönetim.
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

yukarıda respect arkadaşımızın yazdıklarını okudum ve ona katıldım herhalde bu yüzden destek takımından oda ayrıldı.

şu aralar oyun o kadar sıkıcı döngüye döndü ki anlatamam,hayır yenilik getirmiyorsunuz eyvallah ama bari destek takımına el atın kardeşim.

ayın 26'sında sus yemişim bana 28'de gece 12'de cezayı veriyorlar,adam ana bacı katıyor klandan gözlemci gelip salak lafına 3 gün sus atıyor ana bacı katana susturma cezası yok.

Destek takımında bulunan insanlar artık okumadan cevap atıyorlar ticketlere,diyorum ki konuşma kayıtlarını çıkartın bana diyorlar ki itirazınız kabul edilmemiştir.

Sonrada yunus niye söver niye sus yer,ramazan ramazan adamda sinir bırakmıyorsunuz yazık ya yazık o kadar para veriyoruz hizmete bak.

Ben akçe alacağım bugünlerde alsam mı almasam mı diye düşünüyorum böyle işe yaramaz insanların olduğu bir oyuna neden bu kadar çok para verdim ki ben bu oyuna!
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

PHxUFUQ yazdı:Desteğe mail atılan ilk konu....
Resim
http://s1307.hizliresim.com/1c/s/qqw2c.jpg

Desteğe mail atılan 2. Konu....
Resim
http://u1307.hizliresim.com/1c/s/qqw2s.jpg

Desteğe mail atılan 3. konu....
Resim
http://s1307.hizliresim.com/1c/s/qqvx5.jpg

Galiba İkvdestek takımı arasındaki arkadaşlar arasında İletişim Zayıflığı ve Kopukluğu var...
2 sinin dediği birbirini tutmuyor.
Not:Beceremeyen varsa becerecek oyun tecrübesi tavan yapmış oyuncularımız çok hatırlatırım.

1400 Akçemi Harcayarak Yaptıgğım Deneme...
Açıklama: İkvdükkandan lonca lisansı aldım kurucu olarak. ............. adında lonca kurdum
Bu loncaya 3 4 karakterimi alıp onların hepsini tekrardan o loncadan çıkarttım.
çıkarttıktan sonra ikvdükkanda sayfayı yenileyince böyle bi ekranla karşılaştım.

http://s1307.hizliresim.com/1c/h/q9wts.png
Nedense hiç şaşırmadım :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
PHxUFUQ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PHxUFUQ »

yunus1907 yazdı:yukarıda respect arkadaşımızın yazdıklarını okudum ve ona katıldım herhalde bu yüzden destek takımından oda ayrıldı.

şu aralar oyun o kadar sıkıcı döngüye döndü ki anlatamam,hayır yenilik getirmiyorsunuz eyvallah ama bari destek takımına el atın kardeşim.

ayın 26'sında sus yemişim bana 28'de gece 12'de cezayı veriyorlar,adam ana bacı katıyor klandan gözlemci gelip salak lafına 3 gün sus atıyor ana bacı katana susturma cezası yok.

Destek takımında bulunan insanlar artık okumadan cevap atıyorlar ticketlere,diyorum ki konuşma kayıtlarını çıkartın bana diyorlar ki itirazınız kabul edilmemiştir.

Sonrada yunus niye söver niye sus yer,ramazan ramazan adamda sinir bırakmıyorsunuz yazık ya yazık o kadar para veriyoruz hizmete bak.

Ben akçe alacağım bugünlerde alsam mı almasam mı diye düşünüyorum böyle işe yaramaz insanların olduğu bir oyuna neden bu kadar çok para verdim ki ben bu oyuna!
valla haklısın geçen gün akçe alıcaktım sırf sorun olur diye almadım gidip oyundan aradım :D
susturma yedik ama olsun (yaptıkları en iyi iş o )
İkvdestekle uğraşamazdım bide akçe kodu felan :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön