Az önce son dakika haberini aldıkyunus1907 yazdı:öncelikle geçmiş olsun
16.07.2013 18:36:02 tarihindeki oyun içerisindeki rahatsız edici davranışlarınız sebebi ile gelen şikayetler doğrultusunda 17.07.2013 23:22:20tarihi itibarı ile hesabınıza uygulanan 5 gün susturma cezası yapılan incelemeler sonucunda aynen devam etmesine karar verilmişti
Daha evvel size gönderilmiş olan bildirimde yazan tarihlerden 16.07.2013 tarihi 18:36:02 saatinde oyun içerisinde yapmış olduğunuz rahatsız edici davranışlar Gelen
şikayetlerin yoğunluğundan dolayı bir gün sonra incelenmiş ve 17.07.2013 23:22:20 tarihi itibarı ile cezanız aktive edilmiştir.
oyuna girmeden sus yedim yemin ederim attıkları cevaplar zaten tamamen fiyaskoadama diyorum ki oyuna girmedim bugün hayır girdiniz diyor sonra diyor ki ayın 16'sında attık falan filn
Lonca Sorunu...
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Re: Lonca Sorunu...
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
sen eski ikvdestek ekibindendin galiba ?Respected yazdı:Bir kişiye verilen daha önceki cevaplar kontrol edilmeden, yeni bir cevap yazılması sonucunda böyle alakasızlıklar meydana gelebiliyor... Dikkatsizce yapılan desteğin, ne denli destek olduğu tartışılır.
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
konuyu açan arkadaş hala seni iplemiyorlar
bak bu konun altına bi küfür etsem hemen bu konuya hepsi odaklanır senin sorununada bir göz atarlar
istersen böyle bir şey yapabilirim 
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
küfürü herkes edior ikvyönetime kardeşimmuhammet1361 yazdı:konuyu açan arkadaş hala seni iplemiyorlarbak bu konun altına bi küfür etsem hemen bu konuya hepsi odaklanır senin sorununada bir göz atarlar
istersen böyle bir şey yapabilirim
daha sikimde olmaz zaten loncayı açmışlar açmamışlar avel avel bakıor yönetim.
yukarıda respect arkadaşımızın yazdıklarını okudum ve ona katıldım herhalde bu yüzden destek takımından oda ayrıldı.
şu aralar oyun o kadar sıkıcı döngüye döndü ki anlatamam,hayır yenilik getirmiyorsunuz eyvallah ama bari destek takımına el atın kardeşim.
ayın 26'sında sus yemişim bana 28'de gece 12'de cezayı veriyorlar,adam ana bacı katıyor klandan gözlemci gelip salak lafına 3 gün sus atıyor ana bacı katana susturma cezası yok.
Destek takımında bulunan insanlar artık okumadan cevap atıyorlar ticketlere,diyorum ki konuşma kayıtlarını çıkartın bana diyorlar ki itirazınız kabul edilmemiştir.
Sonrada yunus niye söver niye sus yer,ramazan ramazan adamda sinir bırakmıyorsunuz yazık ya yazık o kadar para veriyoruz hizmete bak.
Ben akçe alacağım bugünlerde alsam mı almasam mı diye düşünüyorum böyle işe yaramaz insanların olduğu bir oyuna neden bu kadar çok para verdim ki ben bu oyuna!
şu aralar oyun o kadar sıkıcı döngüye döndü ki anlatamam,hayır yenilik getirmiyorsunuz eyvallah ama bari destek takımına el atın kardeşim.
ayın 26'sında sus yemişim bana 28'de gece 12'de cezayı veriyorlar,adam ana bacı katıyor klandan gözlemci gelip salak lafına 3 gün sus atıyor ana bacı katana susturma cezası yok.
Destek takımında bulunan insanlar artık okumadan cevap atıyorlar ticketlere,diyorum ki konuşma kayıtlarını çıkartın bana diyorlar ki itirazınız kabul edilmemiştir.
Sonrada yunus niye söver niye sus yer,ramazan ramazan adamda sinir bırakmıyorsunuz yazık ya yazık o kadar para veriyoruz hizmete bak.
Ben akçe alacağım bugünlerde alsam mı almasam mı diye düşünüyorum böyle işe yaramaz insanların olduğu bir oyuna neden bu kadar çok para verdim ki ben bu oyuna!
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: I Ergenekon I
Nedense hiç şaşırmadımPHxUFUQ yazdı:Desteğe mail atılan ilk konu....
http://s1307.hizliresim.com/1c/s/qqw2c.jpg
Desteğe mail atılan 2. Konu....
http://u1307.hizliresim.com/1c/s/qqw2s.jpg
Desteğe mail atılan 3. konu....
http://s1307.hizliresim.com/1c/s/qqvx5.jpg
Galiba İkvdestek takımı arasındaki arkadaşlar arasında İletişim Zayıflığı ve Kopukluğu var...
2 sinin dediği birbirini tutmuyor.
Not:Beceremeyen varsa becerecek oyun tecrübesi tavan yapmış oyuncularımız çok hatırlatırım.
1400 Akçemi Harcayarak Yaptıgğım Deneme...
Açıklama: İkvdükkandan lonca lisansı aldım kurucu olarak. ............. adında lonca kurdum
Bu loncaya 3 4 karakterimi alıp onların hepsini tekrardan o loncadan çıkarttım.
çıkarttıktan sonra ikvdükkanda sayfayı yenileyince böyle bi ekranla karşılaştım.
http://s1307.hizliresim.com/1c/h/q9wts.png
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
valla haklısın geçen gün akçe alıcaktım sırf sorun olur diye almadım gidip oyundan aradımyunus1907 yazdı:yukarıda respect arkadaşımızın yazdıklarını okudum ve ona katıldım herhalde bu yüzden destek takımından oda ayrıldı.
susturma yedik ama olsun (yaptıkları en iyi iş o )
İkvdestekle uğraşamazdım bide akçe kodu felan