Oyunda Hakaret Eden Kişiden Şikayetci Olmak
Re: Oyunda Hakaret Eden Kişiden Şikayetci Olmak
Desteğe bu kişinin 1 seviye karakter açıp devam ettirdiğimi fotoğraflarla yollayın.IP adresinden diğer karakterlerine de ceza verebilirler.Şansınızı deneyin.
|TIMELORD
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Adam Mahkeme diyor , bütün yorum yapanlar oyun içinden şikayet et diyorROckStarGAMES yazdı:Merhaba
Oyunda biri sürekli 1 level karakter acıp Atatürke bana filan sövüyor. Bu kişi az mahkemelere götürmek istiyorum fakat hiç bir bilgim yok. Bilgisi olan varmı ?

hesap kapatsan ne olacak kimin eline ne geçecek zaten 1 lwlik çardan bahsediyosun birini kapayacaksın adam 2 dk. sonra yeni hesaptan yine başlayacak İp ban olmadan çözülmez bu işleronuda yapabilecek kapasitede bi oyun göremiyorum ortada eğlencesine girip takılıyoruz o kadar o yüzden gözlerini kapatıp oyunda aktif olduğun sürede alabileceğin zevki almak kalıyo geriye
Not: oyuna sıkıntı stres yüklenmek için girmiyo hiçbiriniz
Dediğimi dikkatle okuyun 1 seviye karakteri olabilir ama o bilgisayardan girilen bütün karakterlere ceza verilme şansı da vardır.(49 seviye olanlar da yani.)weissmann yazdı:hesap kapatsan ne olacak kimin eline ne geçecek zaten 1 lwlik çardan bahsediyosun birini kapayacaksın adam 2 dk. sonra yeni hesaptan yine başlayacak İp ban olmadan çözülmez bu işleronuda yapabilecek kapasitede bi oyun göremiyorum ortada eğlencesine girip takılıyoruz o kadar o yüzden gözlerini kapatıp oyunda aktif olduğun sürede alabileceğin zevki almak kalıyo geriye
|TIMELORD
anlıyorum dediğini kardeşimde minareninde bi kılıf olayı vardır senin şikayet edeceğini bile bile adam asıl hsabıyla girermiTRUSTME yazdı:Dediğimi dikkatle okuyun 1 seviye karakteri olabilir ama o bilgisayardan girilen bütün karakterlere ceza verilme şansı da vardır.(49 seviye olanlar da yani.)weissmann yazdı:hesap kapatsan ne olacak kimin eline ne geçecek zaten 1 lwlik çardan bahsediyosun birini kapayacaksın adam 2 dk. sonra yeni hesaptan yine başlayacak İp ban olmadan çözülmez bu işleronuda yapabilecek kapasitede bi oyun göremiyorum ortada eğlencesine girip takılıyoruz o kadar o yüzden gözlerini kapatıp oyunda aktif olduğun sürede alabileceğin zevki almak kalıyo geriye
weissmann yazdı:anlıyorum dediğini kardeşimde minareninde bi kılıf olayı vardır senin şikayet edeceğini bile bile adam asıl hsabıyla girermiTRUSTME yazdı:Dediğimi dikkatle okuyun 1 seviye karakteri olabilir ama o bilgisayardan girilen bütün karakterlere ceza verilme şansı da vardır.(49 seviye olanlar da yani.)weissmann yazdı:hesap kapatsan ne olacak kimin eline ne geçecek zaten 1 lwlik çardan bahsediyosun birini kapayacaksın adam 2 dk. sonra yeni hesaptan yine başlayacak İp ban olmadan çözülmez bu işleronuda yapabilecek kapasitede bi oyun göremiyorum ortada eğlencesine girip takılıyoruz o kadar o yüzden gözlerini kapatıp oyunda aktif olduğun sürede alabileceğin zevki almak kalıyo geriye
Emin ol illa girmiştir her şeyin kaydı vardır.Önceden girmiş olmasıda yeterlidir.
|TIMELORD
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Adam diyeceğimde 13 yasında cocuk ve baslarındaki 28 yasındaki adam 3*5 de kankileri sürekli internet kafeden giriyorlar ordan giren baskalarıda bunlar yuzunden ceza alabilir.TRUSTME yazdı:Dediğimi dikkatle okuyun 1 seviye karakteri olabilir ama o bilgisayardan girilen bütün karakterlere ceza verilme şansı da vardır.(49 seviye olanlar da yani.)weissmann yazdı:hesap kapatsan ne olacak kimin eline ne geçecek zaten 1 lwlik çardan bahsediyosun birini kapayacaksın adam 2 dk. sonra yeni hesaptan yine başlayacak İp ban olmadan çözülmez bu işleronuda yapabilecek kapasitede bi oyun göremiyorum ortada eğlencesine girip takılıyoruz o kadar o yüzden gözlerini kapatıp oyunda aktif olduğun sürede alabileceğin zevki almak kalıyo geriye
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
GM'lere 12 saat aralıksız küfür ettiğini söyleyen ve arkasından bana küfürler saydıran şahısı ve beraberinde 2 kişiyi daha Destek İletişim Formu'ndan şikayet ettim fakat ne geri dönen var ne de ceza alan...
İlahi adalet ..
İlahi adalet ..