Ortada maddi ve manevi bir suç var.VODKA1967 yazdı:Ya ne bilişimi ne olacak saniyosun dava açtı mahkemeye çıkıp bu benim carimi çaldı para cezası istiyorummu diyeceksin hahahamobilsorun yazdı:Bilişim suçları ile dava açmayı düşündün mü ?byceo77 yazdı:Adamlar bir kez mail yolluyorlar hemen cevap geliyor neden benle ilgilenilmiyor hesabımı çalanlar çarımı oynuyorlar okadar para yatırdım hakmı bu ikv yöneticileri bi el atın lütfen![]()
Böyle seyler sadece anlatımdan ibaret beyler. Boşuna zamaninizi harcamayın. İnsanların ne derdi varken siz gidip carim çalındı diye dava acarsanız alay konusu olursunuz.
İkv telefon numarası
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İkv telefon numarası
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Sobee tel no : +90 (212) 276-28-77
Kaynak : Yandex Bil. Sis.

Kaynak : Yandex Bil. Sis.

2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Çalınma vs şeylerde geri dönüşlerin hızlı olmadığı aşikar. Sabırlı olmanı temenni ediyorum.

- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
:shock:byceo77 yazdı:Merhaba arkadaşlar çarım çalındı ben desteğe mail yolladım ama nekadar süre oldu herhangi bir cevap gelmedi ikv nin veya sobee nin tleefon numarasını bilen varmı?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★