Ablagre yazdı: Öneri kulağa hoş geliyor fakat bu güzelliklerin yanında kötü şeylerde bekliyor olacak bizi .
Bu olay ile oyunun belli başlı oyuncuları tüm emleri kendi karakterleriyle dolduracak ve bu şekilde yine mağdur
olan oyunda çok fazla karakteri olmayan ve çevresi olmayan insanlar olacak . Saatte yaşanan
kavgalar bu sefer emler başında yaşanacak yok ben girdim , yok arkadaşımın yerini tuttum
çık o girecek falan filan...Ki karakterleri kötü olan oyuncuların üzerinde olan baskıdan bahsetmiyorum bile
Bu öneri er meydanlarının sayısının artırılması ile mümkün olabilir . Aksi düşünülürse dediğim gibi
kötü senaryolar yaşanabilir . Fakat iyi planlamayla da gayet güzel olabilir .Düşünülmesi gereken bir
öneri ...
Evet bu tip vakalar kesin olacaktır ama er meydanına girer girmez maç bitmeden ayrılamama gibi brşey olsa grup bölgelerindeki gibi girince tekrar başlarsın er meydanından tabi 6 büyücü birdende içeri girebilir o da belli olmaz i
Aynen bi el atmaları lazım şu forum rütbeleri yerine oyun ile ilgilenilse diyorum ama daha üst kademedeki kişiler oyun ile ilgili yenilik yapabiliyor onlarada zor geliyor heralde
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Ablagre yazdı: Öneri kulağa hoş geliyor fakat bu güzelliklerin yanında kötü şeylerde bekliyor olacak bizi .
Bu olay ile oyunun belli başlı oyuncuları tüm emleri kendi karakterleriyle dolduracak ve bu şekilde yine mağdur
olan oyunda çok fazla karakteri olmayan ve çevresi olmayan insanlar olacak . Saatte yaşanan
kavgalar bu sefer emler başında yaşanacak yok ben girdim , yok arkadaşımın yerini tuttum
çık o girecek falan filan...Ki karakterleri kötü olan oyuncuların üzerinde olan baskıdan bahsetmiyorum bile
Bu öneri er meydanlarının sayısının artırılması ile mümkün olabilir . Aksi düşünülürse dediğim gibi
kötü senaryolar yaşanabilir . Fakat iyi planlamayla da gayet güzel olabilir .Düşünülmesi gereken bir
öneri ...
Bu Olay Düşünülmeli bencede Günümüzde İKV'de y2 si olan çok kısa zamanda karekter kasa biliyor e malum kp 500 yapmakta çocuk oyuncağı işin içinde birde Sandbox'u sokarsak Er meydanını Tek Başıma Kapata bilirim diyenler olur yani
Er Meydanı zamanında gerçekten çok eğlenceliydi Yücelen Balyoz düşürdüğüm zaman olmuştu Eski popülerliği kazandırmak için düşen itemler yenilenmeli ayrıca verilen para arttırılmalı ...
İlla tek maden verecek değil Mesela %90 ezik diye tabir ettigimiz item verebilir %10 xenotim gibi maden. Ayrıca haksızlıgı önlemek amaclı atıyorum herkesin gunde 3 giris hakkı olur. Şansa 3 taneden düşerse artık
Güzel bir öneri olmuş ancak eskiden olduğu gibi "em satma" ya da başka hesapla rakip atama olayları olması muhtemel. Bu yüzden er meydanlarında bir ihtimal I. kademe "tılsım" düşmesi henüz holde tılsım düşüremeyecek kıvamda olan ya da eğlenirken güçlenmeyi seçen oyuncular için ideal olur. Bunun yanında er meydanlarında savaş başladıktan sonra oyundan çıkılması halinde tekrar er meydanında devam edilmesi gerekir. Konu altında ortak görüş ve fikirleri birleştirip örnek ticket oluşturulursa iletişim/destek fornumundan yetkililere sunabiliriz.
İyi forumlar
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?