Ben oradaki maddelerin hiç birinde yukarıdaki/aşağıdaki maddeler değiştirilemez, değiştirilmesi söz konusu olamaz, değiştirilmesi teklif dahi edilemez diye bir madde göremedim deMiurA yazdı:Merhaba,
Önce lütfen viewtopic.php?f=52&t=55090 linkteki İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi'ni okuyunuz. Sanal alemin en büyük yalanlarından "Anlaşmayı okudum ve kabul ediyorum" maddesi hiç de yabana atılacak bir madde değildir oysa ki![]()
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Karakterlerimizi , akçelerimizi nakite çevirmek istiyoruz !
Re: Karakterlerimizi , akçelerimizi nakite çevirmek istiyoru
- Tertip
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Tek Yumruk

Fabre yazdı:Ben oradaki maddelerin hiç birinde yukarıdaki/aşağıdaki maddeler değiştirilemez, değiştirilmesi söz konusu olamaz, değiştirilmesi teklif dahi edilemez diye bir madde göremedim deMiurA yazdı:Merhaba,
Önce lütfen viewtopic.php?f=52&t=55090 linkteki İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi'ni okuyunuz. Sanal alemin en büyük yalanlarından "Anlaşmayı okudum ve kabul ediyorum" maddesi hiç de yabana atılacak bir madde değildir oysa ki![]()
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.![]()
3. UYARILAR
Kullanım koşulları veya diğer kurallardaki değişiklikleri içeren ama onlarla sınırlı olmayan uyarılar; e-posta, normal posta veya sitelerdeki uyarı/duyuru linkleriyle yapılabilir. Kullanım koşulları size haber verilmeden değiştirilebilir. Kullanım koşullarını periyodik olarak gözden geçirerek, uygun davrandığınızdan emin olmak durumundasınız. Ayrıca, bazı uygulama ve servisleri kullanırken, o uygulama ve servislere özel ve size zaman zaman gösterilen yada gönderilen kurallara uymak durumunda kalabilirsiniz. Bütün bu şartlar ve kurallar, bu vesileyle, burada belirtilen kullanım şartlarına dahil edilmiş kabul edilir.

Ben hala göremedim öyle bir maddeTertip yazdı:Fabre yazdı:Ben oradaki maddelerin hiç birinde yukarıdaki/aşağıdaki maddeler değiştirilemez, değiştirilmesi söz konusu olamaz, değiştirilmesi teklif dahi edilemez diye bir madde göremedim deMiurA yazdı:Merhaba,
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.![]()
3. UYARILAR
Kullanım koşulları veya diğer kurallardaki değişiklikleri içeren ama onlarla sınırlı olmayan uyarılar; e-posta, normal posta veya sitelerdeki uyarı/duyuru linkleriyle yapılabilir. Kullanım koşulları size haber verilmeden değiştirilebilir. Kullanım koşullarını periyodik olarak gözden geçirerek, uygun davrandığınızdan emin olmak durumundasınız. Ayrıca, bazı uygulama ve servisleri kullanırken, o uygulama ve servislere özel ve size zaman zaman gösterilen yada gönderilen kurallara uymak durumunda kalabilirsiniz. Bütün bu şartlar ve kurallar, bu vesileyle, burada belirtilen kullanım şartlarına dahil edilmiş kabul edilir.