Loncaları İlgilendiren Konu ÖNEMLİİİ
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Re: Loncaları İlgilendiren Konu ÖNEMLİİİ
Lonca sıralamasının önemi var, fakat yanlış şekilde LP kazanıyoruz. Mesela Loncalar arası arenada yapılacak savaşlardan kazanılsaydı. Sıralamayı bilek gücü yapardı. Bu da listenin başında olmanın en önemli nedenlerinden 1 i olurdu.
-
EmoReis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Lonca Demek Lp Demek mi bence Deil Oyunda Beraber Takıldın Ve Beraber Birşeyler Yapmakdan hoş Kaldın Kişilerin Aynı CAtı Altında ToplanmasıdıR Benim İcin,
1 2 3 Sıradakilere Ödül Verilirse Loncalar Önüne Gelen kişileri Alır Benim Fikrim İla Ödül diyorsanız Loncaya Deil Şahızsa verilsin 150m Lp tek başına kişiler var coğu kişi 50m üzerinde öncelik bunların bir ödül alması gerekir veya Lp Karşılı Alabilceği ürünler cıkabilir ama karşılında Lp si düşürmeliki daha güzel hale gelsin...
1 2 3 Sıradakilere Ödül Verilirse Loncalar Önüne Gelen kişileri Alır Benim Fikrim İla Ödül diyorsanız Loncaya Deil Şahızsa verilsin 150m Lp tek başına kişiler var coğu kişi 50m üzerinde öncelik bunların bir ödül alması gerekir veya Lp Karşılı Alabilceği ürünler cıkabilir ama karşılında Lp si düşürmeliki daha güzel hale gelsin...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Ya loncaların toplama kampına donmesine karşıyım boyle yaparsan herkes herkesi loncaya alır.En iyisi 30 40 kişilik loncalar bence kişi başına ortalama lp ye bakarak ilk 3 sıralansa daha iyi olur
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Katılmıyorum...XxRoAxX yazdı:Merhabalar
Bilindiği üzere lonca sıralamasının hiçbir önemi yok. Üzerine durulması konuşulması lazım. Benim fikrim lonca sıralamasını daha heyecanlandırılması için Genel sıralamadaki ilk 3 loncaya bedava lonca arttırıcı gibi gereksinimlerin İKV tarafından karşılanmasıdır.
Sizin fikriniz nedir ?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★