Nasıl yani normalde nasıl okunuyor ki? Bak stres oldum şimdi.baraka1997 yazdı:Auril yazdı:elinize sağlık her sey çok guzel olmus da xenotim i nasıl okuyon sen oyle ya
(zenotim):D
Nasıl yani normalde nasıl okunuyor ki? Bak stres oldum şimdi.baraka1997 yazdı:Auril yazdı:elinize sağlık her sey çok guzel olmus da xenotim i nasıl okuyon sen oyle ya
Ha zenotim ha xenotim özü aynı değil mi gerisi boş, beyazköşkte kaç kişiyle skype girmişimdir,Auril yazdı:Nasıl yani normalde nasıl okunuyor ki? Bak stres oldum şimdi.baraka1997 yazdı:Auril yazdı:elinize sağlık her sey çok guzel olmus da xenotim i nasıl okuyon sen oyle ya![]()
ahahah doğru da butun gun pc basında oturan adamların okuyamaması normal yani ingilizce 0 direk yazıldığı gibi okuyorbaraka1997 yazdı:Ha zenotim ha xenotim özü aynı değil mi gerisi boş, beyazköşkte kaç kişiyle skype girmişimdir.Auril yazdı:Nasıl yani normalde nasıl okunuyor ki? Bak stres oldum şimdi.baraka1997 yazdı:Auril yazdı:elinize sağlık her sey çok guzel olmus da xenotim i nasıl okuyon sen oyle ya![]()
Zenotim diyen duymadım.Xe'de 9m ediyo,Ze'de 9m ediyor o yüzden çok sorun değil.
kelimeye gore değisir o mesela simdi bi ornek verebilirim ama vermiyim hani anladın senbaraka1997 yazdı:Aslında Xenotim'in okunuşu "ksenotim" olması lazım çünkü periyodik çetveldeki Xenon, "Ksenon" diye okunuyor.![]()
Hmm... Birde şunu söylemeden duramayacağım. Xenotim İngilizce değil latince bir kelime, periyodik çetveldeki gibi.Auril yazdı: ahahah doğru da butun gun pc basında oturan adamların okuyamaması normal yani ingilizce 0 direk yazıldığı gibi okuyor![]()
![]()
Hayır, adım Boğaç.EscapisT yazdı:Sohbetiniz de fena değil hanisesin bir tanıdığa çok benziyor adın Yavuz mu