Şifacı Tank Olabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı Tank Olabilir mi?

Mesaj gönderen sshinobi »

Hol'de olabilir. Ruh kalkanı 15 olan bir şifacı çember açarak ırklarda veya diğer yaratıklarda bir süre dayanır. Yıldırım 2'li bir büyücü de konsantrasyonla yaratıkları indirebilir. Tek şifa ve büyüyle iyileştirme çemberi kullanılarak ırkların bulunduğu odalarda defalarca turlanmıştır.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Olur kardeşim neden olmasın ? Yalnız biraz açsan iyi olurdu Çemberlide Rahatlıkla savaşçını işini yaparsın grup hata yapmazsa ve korteksi bozma konusunda şansın yaver giderse zorlanmazsın bile ancak tank bir grupta yönlendirici ve sürükleyicidir hiddeti üstünde tutandır. Sen hiddeti şifa basma özelliğinden ötürü üzerinde barındırıyorsun diğer konularda da belirtiğin gibi savaşçıyla eşit sin hemen hemen bir arkadaş Çemberli bölgesi için semihayı nasıl kaçıracaksın demiş dip not semihanın can basmasını sadece ayının kanatması değil şifacının asitide kötüleştirir.

Çemberli haricindeki diğer bölgelerde malesef savaşçı kadar iyi olamazsın kitle kontrolü çok zor özellikle migratta kenanda zaten büyücüler tank vazifesi işliyor.

Öte yandan şahsi fikrim tankı her zaman savaşçı oynamalıdır bu belki savaşçıya karşı olan sempatimden belki hep savaşçı oynamış olmamdan ileri gelen bir durum olabilir. :)

Holde ise Xenotim kasarken tankın kitle kontrolü daha kolaydır, ordada olmanı tavsiye etmem.
En son mirkan1453 tarafından 13 Tem 2013 03:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

bu oyunun en ıyı karakterı sıfacı her sey olabılır tabı kullanmayı bılene
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Auril yazdı:bu oyunun en ıyı karakterı sıfacı her sey olabılır tabı kullanmayı bılene
En fonksiyonel diyelim daha doğru olmaz mı :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

mirkan1453 yazdı:
Auril yazdı:bu oyunun en ıyı karakterı sıfacı her sey olabılır tabı kullanmayı bılene
En fonksiyonel diyelim daha doğru olmaz mı :)
Yani haklisin, tabi bu benim gorusum yeri gelince buyucu yeri gelince savasci gibi kullanabiliyosun. ben yaklasik 4 yil sifaci oynadıktan sonra oyunu biraktim ama sifacıdaki hazzi hic bir karakterde alamadim
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

Şifacıdan tankmı? Öyle yabani gözle bakmayın. Tank şifacı tank savaşcıdan daha sağlamdır! Ama tank kavramından kasıt zor ölen, dirençli ve güçlü ise... Oyunumuzdaki tank kavramı biraz değişiyor. İKV deki tank tankdan çok fedai gibi birşey :) Fedai biraz uçuk bir kelime oldu ama yerine kullanabileceğim başka bir kelimem yok. Şimdi gelelim incesine...

Şifacı tank olduğu zaman savaşcıdan daha sağlam olur dedim; açıklayayım. Şifacının oyun içinde (oyuncu vs oyuncu için (pvp)) kullanabileceği en önemli yeteneği Ruh Kalkanıdır. Bu yeteneğin verdiklerinden bahsetmeme gerek yok sanırsam. Savaşcının Defansif Dövüşme yeteneğinden aşşağı kalır yanı yok. Ve bu yetenek yaratıklardan alınan hasarlar içinde tam bir ilaç. Bir kaç parça +Zırh eşyayla zırhımızı fulleyebileceğimizi düşünüyorum.

Direnç konusu biraz sıkıntılı. Tabiki şifacılarımızın Taşkanat efsunlu eşyaları yok. Ve en büyük sıkıntının burada patlak vereceğini düşünüyorum. Ama parlatılmış birkaç parça silahın yardımı dokunabilir.

Gelelim can alıcı noktaya. Can alıcı noktamız can. (Sabahın 6 sında güzel espiri yapmamı beklemeyin :) ). Ful Taşkanat bir savaşçının canı yanlış hatırlamıyorsam 48bin küsürdü (Parlak balta/silah ile). Tabi oyuna yeni eklenen X5.50 maksimum enerji tılsımları hayati önem taşıyor ama bunu katmadığımızı farzedelim. Şifacının ise 17 bin( Yanlış hatırlıyor olabilirim :| ). Şifacının can alıcı noktası adından da geldiği gibi şifa vermesi ve bunu kendisi içinde kullanabilmesidir. 100 kudretli şifacı 12 kez can basabilir (Meditasyon ve geçen süre hesaba katıldığında(Kudret Rejenerasyonu)). 12 şifalamanın birkaçının kritik olduğunu varsayıp, ortalama her yetenekte bir 6000 can bastığını düşünürsek; 6000x12--72.000 can eder. Ve bunu kendi sahip olduğu enerji ile toplarsak 89.000 eder. Daha kudret iksirini saymıyorum bile...

Başta da söylediğim gibi sizin dediğiniz tankdan kasıt zor ölen, güçlü ve dirençli olan ise şifacı tankı çok rahat sollar. Ama oyunumuzdaki tank bu sıfatları barındırmanın yanında fedailik gibi kavramlarıda taşıyor. Herhangibir grup bölgesindeki tankın hasarı üstlenmekten başka rolü yoktur.(Neredeyse; Korteks bozmalar vs hariç). Bu fedailikle karışık tanklığı ancak savaşçılar laiği ile yapabilir. Şifacının silahı burada yere düşüyor.

Kimbilir belki ileride şifacılara eklenen küçük yeteneklerle şifacıları tank olarak görebiliriz :)
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Olabilir
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Tamamen saçmalamışsın . 6 şifacı yol savaşçısından öteye gidemezsin . Kanatma yeteneği yoksa sana gaffar da yok sayın COMMANDER'cim ;)
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Zamanında miğrat ilk geldiğinde 3 büyücü 3 şifacı giriyorduk bir şifacı ibni solucan veya sadece solucan takıp ruh kalknıyla zırhını tamamlıyordu 15 de çember veriyordu çember ruh açıp yaratıkların arasına dalıyordu bizde teker teker kesip cent-junon alıyorduk. Yani o zamanlar bi ilk 1 ay böyle çok süper kesiyorduk.Tabi çemberlitaş için biraz zor olur.
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Teoride güzel, pratikte iş yapmaz :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön