grup bölgeleri için grup kurma

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Thexniqhtmare
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: grup bölgeleri için grup kurma

Mesaj gönderen Thexniqhtmare »

Bi sorun daha var geleyim diyorum ben.Adam diyor tecrüben var mı ? Sen beni ve benim gibileri almazsan gruba nasıl tecrübe kazanabiliriz ?
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

TuRaN44 yazdı:Arkadaşlar sığınak ve migratta savaşçı pek iş görmüo o yüzden almak istemiyosunuz bizde hak veriyoruz ikv yönetiminin bi eksiğidir bu. Ancak grubu tamamlamak için 30-40 dk bekliosunuz adam bulmak için v.s onun yerine eksik kişi için savaşçı alsalar belki grup bölgesini bitirmiş olacaklar. çemberli atın diolar da bunda da sağlam deilsin deyip almıolar sığınak migrat itemlerini diz öle girersin gibisinden konuşuolar oraya da savaşçısın diye almıyolar bu mantık hatasını bi türlü anlamadım :) anlayan varsa açıklarsa sevinirim :)
desteğe belirt ama bence yararlı uzun sürüyor diye almıyor kimse :D
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CRACK26 »

oyun yöneticileri zaten bölgeleri genelde 2+2+2 olarak dizayn ediyorlar. ama gel gör ki daha kısa sürüyor zamanım kısıtlı diyen arkadaşlar (sanki hepsi sabancıda ceo) savaşçı almaya yeltenmiyor. artık full translı büyüler var yıldırım 2 tılsımları var hadi eskiden zorduda şimdi 15dk sürüyor. ama bu seferde bazı arkadaşlar 43 49 lwl arası her sınıf kenana götürülür diyor fakat 2m karşlığında bana kalırsa yönetimden çok oyuncuların payı büyük bu sorunda.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön