Size dememiştim ben onuLeqendyyy yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Ben yinede bilgilendirmek istedim arkadaşı nasıl kesildiğini bende biliyorum ukalalığa gerek yoktu .wonka yazdı:yıl olmus 2013 hala semiha hanımda ayı lazım oldugunu zannedenler var 60 can herkes kons bu kadar basit :mrgreen:XxxChesTeRxxX yazdı:Yol Savaşcısını ayısız kessen bile ileride Semiha Hanım'da şart olucak . Mecburen alman gerekicek. Kesim zorlanır ve uzun sürer.
ukalalıkla alaka görmüyorum kusura bakma :S
bi kere tank çarında ayı yoksa adamlar derki beyler semiha sız keselim diğerleride kabul görür ve olay biter amacım laf sokmak değildi.ben yine de özür dilerim fikir paylaştım sadece :|
AYISIZ YOL SAVAŞÇISI KESİMİ
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: AYISIZ YOL SAVAŞÇISI KESİMİ
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Legendary ilk semiha kesilmeden gaffar nasıl kesiliyor?
Bay Chester kırıldıysanız affola
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Öncelikle erkek değilim. 60 Canda konsa kalkınsa bile herkes bi vuruşta 11 can götürmez mecburen semiha can basar ve ayı gerekli olur. Bende yıl olmuş 2013 hala bunları bilmeyen var diyorum.wonka yazdı:Legendary ilk semiha kesilmeden gaffar nasıl kesiliyor?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
Peki bayan chester, öncelikle ben m1 li gruplardan bahsediyorum az hasarlı m1 sizler zaten ayısız kesemezXxxChesTeRxxX yazdı:Öncelikle erkek değilim. 60 Canda konsa kalkınsa bile herkes bi vuruşta 11 can götürmez mecburen semiha can basar ve ayı gerekli olur. Bende yıl olmuş 2013 hala bunları bilmeyen var diyorum.wonka yazdı:Legendary ilk semiha kesilmeden gaffar nasıl kesiliyor?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Bahsettiğin şey 6 m1li girilirse semiha can basmadan ölür .wonka yazdı:Peki bayan chester, öncelikle ben m1 li gruplardan bahsediyorum az hasarlı m1 sizler zaten ayısız kesemezXxxChesTeRxxX yazdı:Öncelikle erkek değilim. 60 Canda konsa kalkınsa bile herkes bi vuruşta 11 can götürmez mecburen semiha can basar ve ayı gerekli olur. Bende yıl olmuş 2013 hala bunları bilmeyen var diyorum.wonka yazdı:Legendary ilk semiha kesilmeden gaffar nasıl kesiliyor?
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
4 m li gruplardan bahsediyorum semiha hanım can bassa bile seri bi şekilde 49 a tekrardan indiriyoruz ben hep böyle kesiyorum can basmaz demiyorum bassada etkilemiyor biziXxxChesTeRxxX yazdı:Bahsettiğin şey 6 m1li girilirse semiha can basmadan ölür .wonka yazdı:Peki bayan chester, öncelikle ben m1 li gruplardan bahsediyorum az hasarlı m1 sizler zaten ayısız kesemezXxxChesTeRxxX yazdı:Öncelikle erkek değilim. 60 Canda konsa kalkınsa bile herkes bi vuruşta 11 can götürmez mecburen semiha can basar ve ayı gerekli olur. Bende yıl olmuş 2013 hala bunları bilmeyen var diyorum.wonka yazdı:Legendary ilk semiha kesilmeden gaffar nasıl kesiliyor?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Alfayilldirim
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Nasıl kestiği hakkında bilgim yokta bi arkadaşım ayısız gafo kesmişti..
Alfayılldırım (49) ^Ejder Asa
Alfayıldırım (49)
Alfayıldırımm (49)
Türk İstihbarat Teşkilatı
Alfayıldırım (49)
Alfayıldırımm (49)
Türk İstihbarat Teşkilatı
- SToP
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
Sanane Lan adamın maddi durumdan? Belki senin salak değil oyuna para yüklemeyior? bunlarıda düşünSchzanger yazdı:Para da yok desene şifacı ve büyücüyle devam ÇT atmaya
Şahsen bende yüklemiyorum? Oyundan 5500 veya 2000 alıyorm