Kesinlikle eski 39 zamanında Abi Abi Diyenler günümüz 49 Çemberlide 2 parça item aldı diye bi havalar seni takmamalar artistlikler. Lan daha dün giyecek itemli donun yoktu bize abi diyordun 2 geldin item aldın oynamaya başladı oran buran diyesi var insanın ama demiyoruz. Bi Ejder için Karekterini SATAN adam Gördük biz Teşkilat Sunucusunda Oysa adam gibi gelip Kardeşim beni loncanıza alın ama itemim yok hiç diyenlerimizde var ve Onlar şuan bizde Baş tacı.abdulsamet yazdı:BilgeTonyukuk yazdı:Merhabalar;
Bu yeni bir şey değil, nevi şahsım adına konuşacak olursam, ben ve yakın çevrem girdiğimiz grup bölgelerinde 1 tane zayıf arkadaşı götürme taraftarıyız, 3 Meteorit 1'li giriyorsak, 1 tane normal hasarlı büyücü alıyoruz ve giriyoruz, gayet de rahat kesiyoruz, ki bunu bir çok oyuncunun yaptığını da gözlemledim. Ha 4 Meteorit 1'li giriyorlar, olabilir, herkesin zevki başkadır, kimisi birisine yardım ederek elinden tutarak o insanı kazanarak oyundan keyif alır, kimisi ise hız tutkunudur, 20 25 dakikada minimum iksir harcayarak bölgeyi bitirip çıkmak ister. Biraz reel yaşantımıza paralel bu durum maalesef, kişilerin fıtratına, vicdanına ve keyif alma anlayışlarına bağlı.. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.
Dipnot; Kimse anasının karnından Meteorit 1 tılsımı ile doğmadı sanırım...![]()
eyw sagolasın kardeşim de bende senin gibi düşünenlerden dim Ama iyilik yapak kötülük buluyor işte;Hani şöle birşey var ya ''Köpek aradan isterse 3 yıl geçsin 1 kes ekmek veren i bilir '' Adam diyor benide götürün abi eyw saygım sonsuz alıyorum götürüyorum sohbet muhabbet adam üstünü ful ediyor itemini ben düşürdüm demiyorum .. Adama işimiz düşüyor Diyorum ki Gel bizle git gaffara üstüm full nie gelim diyor eziq çarımı alım onla gelim diyorD Böle insanlara ne dersin
NOT : Ben itemleri ben düşürdüm demiyorum . onun emegi yok demiyorum ama wesile olan gruba alan yardım eden ( biziz ) / ben Full çarlarla girip de götürüyorum benm alacak hiç bir şeyim olmadıgı halde .
Gaffarda meteorit 1 e son!
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Gaffarda meteorit 1 e son!
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Hemsinli
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kendi Aramızda
Eğer oyun içerisinde de burada yazdığınız gibi davranıyorsanız helal arkadaşlar.Fakat forumlarda sosyal paylaşım sitelerinde 'yardımcı oluruz' , önemli olan oyunun gelişimi falan filan diye sallayan bir çok oyuncu oyun içinde selam bile almıyor.İKV de bir çok oyuncunun gözünü hırs bürümüş durumda şuan.genelde yeni oyunculara yardım etmeye çaba gösteren biriydim ama bir kaç haftadır holden dışarı çıkamıyorum m1 üretmek için.2118 fizik (hepsi üretim) gaffar alan yok.yapcak bir şey yok.m1 üretecez mecburen.
Öğretmen
Yükseltilmiş Kıyamet Asa'yı anlarım da Meteorit 1 nedir. O olmadan sanki gaffarı kesmek 5 saat sürüyor. Olmayanı almayan zihniyet, kendi geldiği noktayı göremeyen zihniyettir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Bakalım 1 ay sonra tatilden dönüp ikv yükleyeceğim asa hariç full kıyamet asa da sıfır parlak. Alacaklar mı
tılsım falan yok
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
2311 Hasarımla gaffar bualmıyorum oysaki met 1 gelmeden biz semihayı önceden kesiyorduk o zamanlar gruba aldıgım adamlar şimdi met 1 üretmiş bizi grubta istemiyor met 1i yok diye
Ben tek siz hepiniz
Dedeyi boşverin sığınak ve migo için bile y2 arıyorlar adamda ejder asa var yok diyo y2 lazım buna ne diyeceksiniz?
Saygılarımla Byceo
- Kuralak
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mareşal
Tk bir şey varki böyle oldugu sürece oyuna yeni oyuncuların girmesi zor oalcak. başlayıp bırakanlar cok olacak gibi . Yada parası olan parasyı basıp çarı dizecek.

Biz Arkadaşlarla iki m1 ile girdik yalnız birimizin hasarı 2331 digeri 1800 m1 li iki kişi
diger iki büyünün üzerinde hiç bişey yok ikisinin hasarlarını toplasan 500 fizik etmiyo girip kesiyoz
yani 4 m1 ile girenleride görüyom yazık gerçekten yazık
diger iki büyünün üzerinde hiç bişey yok ikisinin hasarlarını toplasan 500 fizik etmiyo girip kesiyoz
yani 4 m1 ile girenleride görüyom yazık gerçekten yazık
- serserim
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Batarya
Grupta en fazla 2 tane m1 yeter gayette seri kesilir ama aksiyon isteyen varsa 6 m1 le girmelerini tavsiye ederim 
ASİMaRaŞLI <> Teşkilat <> Büyücü
ASİMaRaŞLIı <> Teşkilat <> Savaşçı
ASİMaRaŞLIıI <> Teşkilat <> Şifacı
ASİMaRaŞLIı <> Teşkilat <> Savaşçı
ASİMaRaŞLIıI <> Teşkilat <> Şifacı
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus