O kadar kötülediniz ki bu soruları sorasım geldi
Oyuna Devrim Yapalım
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Re: Oyuna Devrim Yapalım
Yetersizlik olmayan bir oyun varmı? Hiç ilgilenen kimse yok mu? Herkese özel ilgi şefkat gösteren eksiksiz bi oyun var mı?
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Oldu olacak sahilde ki parka gelin duran adam eylemi yapalım
Game Master ve Developer'lar gelir gaz bombası falan atar .
#DirenİKV 
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
WHiTexDeWiL yazdı:Oldu olacak sahilde ki parka gelin duran adam eylemi yapalımGame Master ve Developer'lar gelir gaz bombası falan atar .
Sivri adada mevcut zaten duran adam
Son iki arkadaşım eksiksiz olmayan oyun yok ama diğer oyunlardaki eksikleri çatlakken buradaki eksik bir oyuk.Orada %10 luk bir eksik varsa burada %45-50.Oyunumuzun tek artısı bot yok ancak bu oyunun popüler olmamasından kaynaklanıyor.Oyunu aşağılamak için değil iyileştirmek için kötülüyoruz.Ben yerli malını severim ayrıca bu oyununda çok daha iyi bir oyun olabileceğini tahmin ediyorum şayet istediklerimiz yapılırsa.
En son IKVGamer tarafından 09 Tem 2013 18:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
O yalnız olanı değil miydi ?ACUN yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Oldu olacak sahilde ki parka gelin duran adam eylemi yapalımGame Master ve Developer'lar gelir gaz bombası falan atar .
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı
eylem bitiminde gitmeyi unutanlardan oWHiTexDeWiL yazdı:O yalnız olanı değil miydi ?ACUN yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Oldu olacak sahilde ki parka gelin duran adam eylemi yapalımGame Master ve Developer'lar gelir gaz bombası falan atar .
WHiTexDeWiL ve ACUN sizden ricam post kasmayın insan gibi tartışın yada gidin konuyu saptırıyorsunuz lütfen.İnsan gibi söylüyorum lütfen çocuklaşmayın.Anlayışınız için teşekkür ederim.
Bu arada sorunuzun cevabını tekrar edeyim;
CİDDİ ARKADAŞLAR KONUYA İLGİ GÖSTERİRSE SEVİNİRİM.Son iki arkadaşım eksiksiz olmayan oyun yok ama diğer oyunlardaki eksikleri çatlakken buradaki eksik bir oyuk.Orada %10 luk bir eksik varsa burada %45-50.Oyunumuzun tek artısı bot yok ancak bu oyunun popüler olmamasından kaynaklanıyor.Oyunu aşağılamak için değil iyileştirmek için kötülüyoruz.Ben yerli malını severim ayrıca bu oyununda çok daha iyi bir oyun olabileceğini tahmin ediyorum şayet istediklerimiz yapılırsa.
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
Tamam sen takıl biz geliyoruzIKVGamer yazdı:WHiTexDeWiL ve ACUN sizden ricam post kasmayın insan gibi tartışın yada gidin konuyu saptırıyorsunuz lütfen.İnsan gibi söylüyorum lütfen çocuklaşmayın.Anlayışınız için teşekkür ederim.
CİDDİ ARKADAŞLAR KONUYA İLGİ GÖSTERİRSE SEVİNİRİM.Son iki arkadaşım eksiksiz olmayan oyun yok ama diğer oyunlardaki eksikleri çatlakken buradaki eksik bir oyuk.Orada %10 luk bir eksik varsa burada %45-50.Oyunumuzun tek artısı bot yok ancak bu oyunun popüler olmamasından kaynaklanıyor.Oyunu aşağılamak için değil iyileştirmek için kötülüyoruz.Ben yerli malını severim ayrıca bu oyununda çok daha iyi bir oyun olabileceğini tahmin ediyorum şayet istediklerimiz yapılırsa.
Sizin gibi oyuncular varken müstehak aslında.Hayalolsam yazdı:Tamam sen takıl biz geliyoruzIKVGamer yazdı:WHiTexDeWiL ve ACUN sizden ricam post kasmayın insan gibi tartışın yada gidin konuyu saptırıyorsunuz lütfen.İnsan gibi söylüyorum lütfen çocuklaşmayın.Anlayışınız için teşekkür ederim.
ÇOCUK OLMAYANLAR KONUYA YORUM YAZARSA GERÇEKTEN MEMNUN OLURUM.