Bende böyle biliyorumLSboss yazdı:Bu yıl gamex in sponsoru olmadı diye biliyordum sobee hatta ikv fuarı olmucak diye bir söylenti vardı
GameX 2013
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: GameX 2013
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
abdulsamet
- İri Fare Avcısı

LSboss yazdı:Bu yıl gamex in sponsoru olmadı diye biliyordum sobee hatta ikv fuarı olmucak diye bir söylenti vardı
Bende katılıyorum. OLmicak sanırsam
İKV Türk Telekom un eline geçti Artık
İKV nin BAŞ kişi leri degilde 3.sınıf kişileri Para harcıyamaz
Önceden 1.sınıf vardı 2.sınıf lar yapıordu şimdi 2 .sınıflar 3 .sınıfa terfi etti ler
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
-
VODKA1967
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Arzın Çocukları
Neden açıklama yapılmıyor sizce ?
henuz cok erken oldugundan olabilirmi?VODKA1967 yazdı:Neden açıklama yapılmıyor sizce ?
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar;
2013 yılında GameX'e İstanbul Kıyamet Vakti'nin katılıp katılmayacağı kesinleşmemişti. En son bu yönde bilgiler edinmiştim. Sayfaya da kısaca göz gezdirdim teferruatlı bakamadım, kesinleşti mi İstanbul Kıyamet Vakti'nin katılacağı?
2013 yılında GameX'e İstanbul Kıyamet Vakti'nin katılıp katılmayacağı kesinleşmemişti. En son bu yönde bilgiler edinmiştim. Sayfaya da kısaca göz gezdirdim teferruatlı bakamadım, kesinleşti mi İstanbul Kıyamet Vakti'nin katılacağı?

Selam arkadaşlar,
Her sene geleneksel olarak düzenlenen GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'na, geçen sene camiamızın katılacağı Ağustos ayında duyurulmuştur. 2012 fuar katılımı duyurusuna buradan bakabilirsiniz.
Bu demek değil ki İKV bu sene fuara katılmayacak.. Katılım akıbetiyle ilgili duyuru yapılması için henüz erken diye düşünüyorum.
Her sene geleneksel olarak düzenlenen GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'na, geçen sene camiamızın katılacağı Ağustos ayında duyurulmuştur. 2012 fuar katılımı duyurusuna buradan bakabilirsiniz.
Bu demek değil ki İKV bu sene fuara katılmayacak.. Katılım akıbetiyle ilgili duyuru yapılması için henüz erken diye düşünüyorum.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Lahkesis Tamam Doğru diyorsunda şuna dikkat etmedin sanırım 2012 de yapılcak olan Fuar Tarihi;Lahkesis yazdı:Selam arkadaşlar,
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bu yıl 04-07 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek GameX fuarında İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun görkemli ve birbirinden özel sürprizlerle dolu standında siz değerli oyuncularımızla buluşmanın keyfini yaşıyor olacağız.
2013 de yapılması Planlanan Game X Fuarının Tarih'i ;
İstanbul, Eylül’de dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini ve en önemli isimlerini ağırlayacak. GameX 2013, şehrin en merkezi noktalarından olan LütfiKırdar Fuar Merkezi‘nde, 5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açarak Türkiye’den ve tüm dünyadan oyun severlerin buluşma noktası haline gelecek.
Yani demem o ki Arada Nerden Baksan 1 Ay kadar bir Süre Var bu Fuar 1 ay önce Yapılıyor tabiki bunuda Açıklaması 1 , 1.5 Ay önceden yapılması gerekiyorki İstanbul dışından gelecekler kendini o tarihe göre ayarlasın.
Bilmem anlata bildimmi.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster