1)Çemberli taş için çevren varsa rahat bir şekilde girersin yoksa belli bir seviyeye gelmen lazım ki bu da senelerini alabilir.Miğrat içinse bir parlak ejder+m 2.5 gözlük yeterli gibiIKVGamer yazdı:Herkese merhaba.İKV Derindeki Sır'ın sonu ile Çemberlitaş'ın başında bıraktığım İKV macerama sıfırdan devam etmek istiyorum ama bazı konularda bilgiye ihtiyacım var bu konular hakkında bazı şeyler soracağım.
1-)Çemberlitaş ve Migrat grup bölgeleri hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
2-)Lonca sistemi nedir ne değildir?Bir loncaya üye olmak illa ki şart mıdır yoksa olmadanda ilerlenebilir mi?Çünkü; dükkandan gördüğüm kadarıyla Çemberlitaş Yağma Artırıcı'lar sadece loncalar için satışta.
3-)Tılsım sistemi nedir?Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi istiyorum.
4-)Oyunda nasıl ilerlemeliyim?Demek istediğim şu.Mesela benim zamanımda bir büyücü iseniz 49 a gelirdiniz Azat Cevo Asa ile Sığınak atıp oradan takı setini tamamlayıp Migrat'a girerdiniz.(Bu arada Azat Cevo ya da Azat Bilge asa'nın mor versiyonlarının Azat'ını parlatırdınız yada Ejder üretirdiniz ve basardınız.)Oradada Cent'ten pantolon alıp Junon'danda ilk jenerasyon zırhlardan düşürmeye çalışırdınız.Artık çemberli itemleri geldiğine ve bu itemlerde üretilebildiğine göre bu olaydan en çok dayak yiyen migrattır bence.Çemberli pantolonları basılabiliyorken neden Cent'te zaman öldürsünler ki?Kenan bu işten yırttı çünkü; oyunumuzda hala bir kuyumculuk mesleği yok.Yani benim çok grup bölgesi deneyimim yok onun için illede üretmeye mahkummuyum çünkü doğru düzgün bir Migrat zevki bile çıkaramadım ki hep sığınak hep sığınak.
5-)Ejder Asa çöp mü oldu?Eğer öyleyse nadide Azat'larda hurda mı oldu?Yeni asalardan hangisini üretirsem para ile bastırmama gerek kalmadan gerekli ilgiyi görebilirm açıklar mısınız?
6-)Sığınak ve Migrat'ta büyü efsunları olarak Şimşek ve Buz tercih edilirken Çemberlitaş'ta bu bosstan bossa değişiyormuş galiba Stuart'a falan buzla gidiliyormuş.Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
7-)Oyun içinde işlem gören çöp, saf ve nadide madenler neler?Bizim zamanımızda Menekşe ve Kadim süper pahalıydı, Akik idare ederdi, çöp olarakta adaçayı ve turkuaz güzel satılırdı şimdi durum nedir?
8 )Sunuculardaki oyuncu sayıları artıyormu azalıyor mu?Bilgilendirir misiniz?
9-)Şifacı, büyücü ve savaşçı olmak hakkında önerdikleriniz ve önermedikleriniz nelerdir?Büyücü hariç deneyimim yok ve nedense hızlı bir oyuncu değilim ve hangi sınıfı seçmeliyim ilemiyorum.Mouse'ı çok yavaş kullanırım.Bence tank yada şifa olmalıyım ama size kalmış.
10-)Hayatım boyunca PVPlerde hiç iyi olmadım ancak bu oyunun seviyesi zaten az yani bu demekki ister istemez öğrenmelisin bu konudada yardım istiyorum.
11-)Maden çekmeyi sevmeyen ve günde en fazla 5 saati olan bir oyuncuya ne önerirsiniz?
Çok şey istediğimin farkındayım bazı şeylerin cevapları vardır ama size zamet bana en yararlı olacak sayfalardan alıntı yapabilirseniz yada direkt olarak kendiniz cevap yazabilirseniz çok memnun olurum.Cevaplarınızı bekliyorum.İyi forumlar.
2)Loncaya girmeden de ilerlersin fakat yavaş ilerlersin
3)Yeteneklerin özelliklerinde köklü değişikliklere yol açan bir sistemdir.Örneğin:Yıldırım büyüsü tüm yaratıklara aynı hasarı verir.
4)Büyücü isen bir parlak kıyamet asa ve nucleus takı seti+nucleus zırh ile bir şeyler başarabilirsin.
5)Öncelikle çöp gibi bir şey söz konusu değildir ejderinde sığınak ve miğrat için hala yeri ayrı ve silah parlatmadan bir yere geleceğini düşünmüyorum.
6)Genelde çemberlitaşa tek fizik gidiyorlar.
7)Görev materyallari fiyatını aldı yürüdü.Meran mücevheri-Kadim hidra pençesi-Liderlik sembolu vs.Çöp madenler ise sadece ot sanırım.Adaçayı-Ökse otu
9)Rahat bir şekilde oynamak istiyorsan ve dikkatliysen şifacı kullanmanı öneririm.Diğer sınıflar oyun içi belli bir seviyeye gerek duyuyor.Savaşcılar(Tank)Büyücüler(Fena halde fizik hasarı)
10)Belli başlı itemler var zaten üstünü fullediğinde ayak uyduracağını düşünüyorum.
11)Kesinlikle arttırıcı alıp bu 5 saatini tüketmeyi öneririm