Üyelik alda 1 haftadır stok yok simdilik uzak dur da.Korkut yazdı:Peki mobil ödeme sistemi var mı ?
Kutu Alımı
Re: Kutu Alımı
A R Z L O D O S
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Cuma para gönderdim aradım 1 dakikaya yüklediler. Ama tabi yüklemeden önce stok da var mı die sorman iyi olur
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
garanti bankası yollu havale ile yollayabilirsin tc kimliği falan istenmemekte o yüzden yaşının önemi yok
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

18 yasindan kucukler kredi karti cikartabiliyor... Benim lisedeyken vardi o zaman cok basitti gidip direk almistik ama suan ne bilemiyorum
Gerci suan kardesiminde var o da 17 yasinda. Hem banka karti hem kredi karti var...
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Ptt de havale yapmak icin yasin onemi var mi ve 29.90 liktta tek kodlari yolluyolar degil mi sonra eve gelmesin
Selam Korkut,
PTT'den havalesi ile Üyelikal'dan kutu almayla alakalı Fahrenheit arkadaşımızın açtığı detaylı anlatım konusuna buradanulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
PTT'den havalesi ile Üyelikal'dan kutu almayla alakalı Fahrenheit arkadaşımızın açtığı detaylı anlatım konusuna buradanulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.
Ariyorum kapali stok varsa alicam aklimdaki son soru isareti bu nasil ogrenebilirim ?Gedikoglu yazdı:Selam Korkut,
İyi forumlar.
Stok varmis bilgilerinize
İkv gibi oyunun dsaticisi da boyle olur acti hıı dedi iyi gunler dedim sanada sanada dedi
İkv gibi oyunun dsaticisi da boyle olur acti hıı dedi iyi gunler dedim sanada sanada dedi
Ptt havale ücreti ne kadar?
2.50. bu arada hen yatirdim ne kadar sure icinde gelirutku1907 yazdı:Ptt havale ücreti ne kadar?