Kardeşim bak çok basit bir soru soruyorum, oyunda sorun varsa bizde neden yok ?resp0nse yazdı:Arkadaşın dediği gibi grptaki 3 - 4 kişi aynı anda lag diyorsa sorun oyunda mı biz de mi bunu da açıklayın bizde lag yok diyenler
LAG Sorunum
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: YETER ARTIK.
ben süper online kullanıyorum ondan olabilir.
ttnet değilsindirkimyasalatik yazdı:Kardeşim bak çok basit bir soru soruyorum, oyunda sorun varsa bizde neden yok ?resp0nse yazdı:Arkadaşın dediği gibi grptaki 3 - 4 kişi aynı anda lag diyorsa sorun oyunda mı biz de mi bunu da açıklayın bizde lag yok diyenler
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

TTnet kullanıyorum. Üstelik 2 mbit.resp0nse yazdı:ttnet değilsindirkimyasalatik yazdı:Kardeşim bak çok basit bir soru soruyorum, oyunda sorun varsa bizde neden yok ?resp0nse yazdı:Arkadaşın dediği gibi grptaki 3 - 4 kişi aynı anda lag diyorsa sorun oyunda mı biz de mi bunu da açıklayın bizde lag yok diyenler
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

Düzenleyemediğim için ekliyorum, hem oyunda sorun var diyorsunuz hem de sorun TTnet'te diyorsunuz. Kabul ettin.kimyasalatik yazdı:TTnet kullanıyorum. Üstelik 2 mbit.resp0nse yazdı:ttnet değilsindirkimyasalatik yazdı:Kardeşim bak çok basit bir soru soruyorum, oyunda sorun varsa bizde neden yok ?resp0nse yazdı:Arkadaşın dediği gibi grptaki 3 - 4 kişi aynı anda lag diyorsa sorun oyunda mı biz de mi bunu da açıklayın bizde lag yok diyenler
superonline bende lag yok. Sadece ikv değil icf lol gibi oyunlarda en düşük ping e sahip oluyorum genelde lagda olmuyorresp0nse yazdı:ttnet değilsindirkimyasalatik yazdı:Kardeşim bak çok basit bir soru soruyorum, oyunda sorun varsa bizde neden yok ?resp0nse yazdı:Arkadaşın dediği gibi grptaki 3 - 4 kişi aynı anda lag diyorsa sorun oyunda mı biz de mi bunu da açıklayın bizde lag yok diyenler
şöyle söyleyim bende o zaman ikv de deli gibi lag varken sinirlenip çıktığımda başka bir online oyuna geçtiğimde neden onlarda kasma olmuyor sence
sorun benim pc de mi oyunda mı
2006-2016
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

Kişisel tartışmaya yöneltmek de istemiyorum konuyu ama, keşke biraz mantık dersi görseydiniz zamanında. Şimdi oturup yarım saat yazıp anlatacağım, sonra yine saçma bir yerden vuracaksınız giden zamanıma üzülcem.resp0nse yazdı:şöyle söyleyim bende o zaman ikv de deli gibi lag varken sinirlenip çıktığımda başka bir online oyuna geçtiğimde neden onlarda kasma olmuyor sencesorun benim pc de mi oyunda mı
Re: LAG Sorunum
Benim mesleğim bilgisayarcılık emin ol sorunun benden mi karşı taraftan mı olduğunu anlamak için biraz bilgi bir kaç test yöntemi bilmen yeterli oluyor.
2006-2016
Re: LAG Sorunum
resp0nse yazdı:Hadi canım ya
Benim mesleğim bilgisayarcılık emin ol sorunun benden mi karşı taraftan mı olduğunu anlamak için biraz bilgi bir kaç test yöntemi bilmen yeterli oluyor.
Teste felan gerek yok. Madem oyunda lag var bizde neden yok bize oyun torpil mi yapıyor?