http://www.nedirnedemek.com/torpil-nedi ... l-ne-demek buyur oku.kimyasalatik yazdı:Kardeşim torpil şu demek, tanıdığın vardır tanıdığına işimizi hallet dersin yapar. Eksik hizmet görmek tam hizmet görenin torpilli olduğu anlamına gelmez. Bu kadar kelime özürlü, bu kadar fesat olmayın.
İkv Hizmeti Rezalet
-
JustFeeL
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: King
Re: İkv Hizmeti Rezalet
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

Evet ben de kayırma dedim illa %100 harfi harfine aynı şeyi mi yazalım ? Pardon yazalım dedim şimdi özne sorunu çekersin, illa aynı şeyi mi yazayım ?JustFeeL yazdı:http://www.nedirnedemek.com/torpil-nedi ... l-ne-demek buyur oku.kimyasalatik yazdı:Kardeşim torpil şu demek, tanıdığın vardır tanıdığına işimizi hallet dersin yapar. Eksik hizmet görmek tam hizmet görenin torpilli olduğu anlamına gelmez. Bu kadar kelime özürlü, bu kadar fesat olmayın.
-
HeaViNesS
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Torpili araştıracağına İKV Destek Bölümünü Araştırsan Şuan İtemin Elindeydi...JustFeeL yazdı:http://www.nedirnedemek.com/torpil-nedi ... l-ne-demek buyur oku.kimyasalatik yazdı:Kardeşim torpil şu demek, tanıdığın vardır tanıdığına işimizi hallet dersin yapar. Eksik hizmet görmek tam hizmet görenin torpilli olduğu anlamına gelmez. Bu kadar kelime özürlü, bu kadar fesat olmayın.
Sevgilimi istiyosun ? ;
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
-
JustFeeL
- Salgın Koruyucusu

Evet küçük duruma düşücem bide kalkıcam teşekkür edicem.Anca sen yaparsın bu işiHeaViNesS yazdı:Belki körüm ama kimseyi suçlamıyorum suçu az kendinde ara o itemi nasıl çaldırıyorsun adamlar bide peşinizden koşuyor adamları suçluyorsun gelmiş burda torpil var diyosun...JustFeeL yazdı:Sen gerçekten körsünHeaViNesS yazdı:Taşı işte kardeşim desteğe sürekli yolla geçip burda millete torpil var torpil var diye söylenme...
Elinde torpil kanıtı varsa koy ortaya o adam uğraşmışta almış kaç aydır sende uğraş sende al ?
İtemi geri alınca bide burda adamlara teşekkür eder sen bunuda yaparsın eminim çünkü bu kadar yüzsüzsün..!
-
JustFeeL
- Salgın Koruyucusu

Anlamıyonmu birader cevap vermiyolar cevap.HeaViNesS yazdı:Torpili araştıracağına İKV Destek Bölümünü Araştırsan Şuan İtemin Elindeydi...JustFeeL yazdı:http://www.nedirnedemek.com/torpil-nedi ... l-ne-demek buyur oku.kimyasalatik yazdı:Kardeşim torpil şu demek, tanıdığın vardır tanıdığına işimizi hallet dersin yapar. Eksik hizmet görmek tam hizmet görenin torpilli olduğu anlamına gelmez. Bu kadar kelime özürlü, bu kadar fesat olmayın.
-
JustFeeL
- Salgın Koruyucusu

Bu kadar kelime özürlü, bu kadar fesat olmayın. diyene bakın.kimyasalatik yazdı:Evet ben de kayırma dedim illa %100 harfi harfine aynı şeyi mi yazalım ? Pardon yazalım dedim şimdi özne sorunu çekersin, illa aynı şeyi mi yazayım ?JustFeeL yazdı:http://www.nedirnedemek.com/torpil-nedi ... l-ne-demek buyur oku.kimyasalatik yazdı:Kardeşim torpil şu demek, tanıdığın vardır tanıdığına işimizi hallet dersin yapar. Eksik hizmet görmek tam hizmet görenin torpilli olduğu anlamına gelmez. Bu kadar kelime özürlü, bu kadar fesat olmayın.
-
HeaViNesS
- İskele Babası

JustFeeL konuştukça batıyosun...
Burda bize laf yapacağına Yetkili Kişilere ulaş...
Sevgilimi istiyosun ? ;
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
-
JustFeeL
- Salgın Koruyucusu

Anlaşılmıyormu birader anlamanmı kısıtlı.Lan cevap vermiyolar diyorum insan bu kadarmı anlamamazlıktan gelir.Forum dahil destek dahil sobee dahil heryere yazdım.Yarında destek gelmezse artık merkez adresini bulup gidicem orda konuşucam.Yada bu çalanın adresini bulup polislik olucam.HeaViNesS yazdı:JustFeeL konuştukça batıyosun...
-
HeaViNesS
- İskele Babası

Tmm her şeyi geçtim.
İtemi nasıl çaldırdın bana bir söylesene ?
İtemi nasıl çaldırdın bana bir söylesene ?
Sevgilimi istiyosun ? ;
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
-
kimyasalatik
- Sahaf Yardımcısı

Yalnız bir hak arayamazsın, bunu bil. Belli ki alışveriş yoluyla kandırmış, ya da şifreni kendin vermişsin o da almış. Bu senin hatandır bu oyunla uğraşanlar ekstra çaba gösterip geri iade ediyorlar, böyle bir talepte bulunma hakkın yok senin. Alışverişte kadim hidra yerine hidra koydum, sen de yedin mesela. O onay tuşuna "kendi iradenle" bastın, kimse seni zorlamadı. Yani "çalmadı", "dolandırdı". Bu tip durumlarda %100 hatalı sensin, yönetim ekstra bir imkan sunup yardımcı olmaya çalışıyor. Artık daha da basit anlatamam anla bunu da.JustFeeL yazdı:Anlaşılmıyormu birader anlamanmı kısıtlı.Lan cevap vermiyolar diyorum insan bu kadarmı anlamamazlıktan gelir.Forum dahil destek dahil sobee dahil heryere yazdım.Yarında destek gelmezse artık merkez adresini bulup gidicem orda konuşucam.Yada bu çalanın adresini bulup polislik olucam.HeaViNesS yazdı:JustFeeL konuştukça batıyosun...