EJDER ASA ÜRETİM

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
byceo77
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: EJDER ASA ÜRETİM

Mesaj gönderen byceo77 »

Onlar zamnında ejder asa ucuzkende oynuyorlardı ozaman ejde rasa en iyisiydi ejderle çemberli atıyorlardı şimdi kıyamet üretince biri ejder bişi yaramıyor diyiyorlar ulan sen daha düne kadar ejderle buralara geldin niye kötülüüyon güzelim itemi ayıptır yahu :D
Saygılarımla Byceo
ozxgen48
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozxgen48 »

bencede ejder asa her yerde kullanılır nedeni zaten hepsi veriyor daha ne ? ne güzel her yer için ideal bence çevren olursa ejder'le kenan falan değil gaffar'a bile gidersin bide m1 saçmalığı başladı işimiz iş :D
baris5991
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen baris5991 »

Berkistanbul yazdı:Sen bu düşünceni full adamlara anlat bakalım dinliyorlarmı :D
katılıyorum
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Ejder Asa Pişmanlık asası olarak tanınır :D kıyamet asa üret.diceksin nası üreticem diye çt kutu alıcaksın işini görüp basıcaksın.1.gün bastı bi adam 2.gün zırhıyla dolaştı bilgin olsun

İyi Oyunlar
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Duke »

İhtiyacın olan madenlerin ne kadar çoğunu çeksen kardır. Sonrasında daha değerli madenleri çekerek devam et.
Kullanıcı avatarı
xXxProGAMERxXx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xXxProGAMERxXx »

byceo77 yazdı:Şimdi şöyle bişvar şu kıyamet asa üret diyenler varya çok kolaysa siz gelin üretin ejder asa bence gayet iyi ejder asa üretip migo ve sığınak yapıp itemleri düşür sonra kıyamet üret düne kadar kıyamet asamı vardı :D
Fikirlerine saygı duyuyorum ama kesinlikle yanılıyorsun.Neden iki defa asa üreteceğine az sabredip kıyamet asa üretip uzun vade düşünmeyesiniz ki.Yüksek düşünmekte fayda var. Kıyamet asa üret keyfine bak ... 8-)
ProGAMER
Kimimben00
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kimimben00 »

byceo77 yazdı:Şimdi şöyle bişvar şu kıyamet asa üret diyenler varya çok kolaysa siz gelin üretin ejder asa bence gayet iyi ejder asa üretip migo ve sığınak yapıp itemleri düşür sonra kıyamet üret düne kadar kıyamet asamı vardı :D

Ejder Asa Üretip Fazladan Masrafa Gireceğine 1 hafta Dişini Sıksın Kıyamet Üretsin . Ben Ejderi 300m Kıyamet Asayı 250m e bastım :D

“Büyücü” sayfasına dön