EJDER ASA ÜRETİM
Re: EJDER ASA ÜRETİM
Onlar zamnında ejder asa ucuzkende oynuyorlardı ozaman ejde rasa en iyisiydi ejderle çemberli atıyorlardı şimdi kıyamet üretince biri ejder bişi yaramıyor diyiyorlar ulan sen daha düne kadar ejderle buralara geldin niye kötülüüyon güzelim itemi ayıptır yahu 
Saygılarımla Byceo
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bencede ejder asa her yerde kullanılır nedeni zaten hepsi veriyor daha ne ? ne güzel her yer için ideal bence çevren olursa ejder'le kenan falan değil gaffar'a bile gidersin bide m1 saçmalığı başladı işimiz iş 
katılıyorumBerkistanbul yazdı:Sen bu düşünceni full adamlara anlat bakalım dinliyorlarmı
- Leqendyyy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
Ejder Asa Pişmanlık asası olarak tanınır
kıyamet asa üret.diceksin nası üreticem diye çt kutu alıcaksın işini görüp basıcaksın.1.gün bastı bi adam 2.gün zırhıyla dolaştı bilgin olsun
İyi Oyunlar
İyi Oyunlar

R A M M S T E İ N N N
İhtiyacın olan madenlerin ne kadar çoğunu çeksen kardır. Sonrasında daha değerli madenleri çekerek devam et.
- xXxProGAMERxXx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Fikirlerine saygı duyuyorum ama kesinlikle yanılıyorsun.Neden iki defa asa üreteceğine az sabredip kıyamet asa üretip uzun vade düşünmeyesiniz ki.Yüksek düşünmekte fayda var. Kıyamet asa üret keyfine bak ...byceo77 yazdı:Şimdi şöyle bişvar şu kıyamet asa üret diyenler varya çok kolaysa siz gelin üretin ejder asa bence gayet iyi ejder asa üretip migo ve sığınak yapıp itemleri düşür sonra kıyamet üret düne kadar kıyamet asamı vardı
ProGAMER
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
byceo77 yazdı:Şimdi şöyle bişvar şu kıyamet asa üret diyenler varya çok kolaysa siz gelin üretin ejder asa bence gayet iyi ejder asa üretip migo ve sığınak yapıp itemleri düşür sonra kıyamet üret düne kadar kıyamet asamı vardı
Ejder Asa Üretip Fazladan Masrafa Gireceğine 1 hafta Dişini Sıksın Kıyamet Üretsin . Ben Ejderi 300m Kıyamet Asayı 250m e bastım