Haklısın ama şunuda unutma sadece sen değil herkes kötü yaptı yani yine pek fazla değişen bişey olmıcak sonuçta puana değil sıralamaya bakılıyor. 4 yanlıs 4 boş sadece geotmetridenmiş toplamda ise 4 boş 8 yanlışı varmışturkoxHAMSTER yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:IIxHaDeSxII yazdı:geçen sene giren biri olarak bende merak ettim soruları sınav sonrasında Trt de soruları inceledim öncelikle matematiğe kimse zor diyemez gerçekten çok rahat yapılabilcek sorulardı bu senenın matematik soruları . Geometri sorularını inceleyemedim işim cıktıgı ıcın..Bu sene kuzenım sınava girdi onu arayıp geometri matematik filan nasıl geçti diye sordugumda geometrinin çok karışık oldugunu sürenin yetmediğini söyledi .. toplamda 4 boş 4 yanlışı var diye 3 saat boyunca ağlamış:shock:
Sorular değil sınav zordu.Trt den baksam banada kolay gelir sınavda öyle olmuyor malesef.Bugün gazeteyi aldığımda boş bıraktığım bütün soruları rahatlıkla çözdüm ama sınav sırasında süre seni kovalarken çözülmesi çok sıkıntı sorulardı.Kuzenine söyle oldukça iyi yapmış eğer ygs si benim gibiyse çok rahat 2000-3000 görür.
Yalnız tam anlayamadım 80 soruda 4 boş 4 yanlış ise dediğim geçerli.Çünkü derece sınıfındaki arkadaşlarımla konuştum ilk 1000 de olan adamlar bunlar çoğunun matematik minimum 5 boş.
2013 LYS-1
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Re: 2013 LYS-1
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Ortalamanın üzerinde yapmış geçen senenin netlerini hesaba katınca çok iyi değil ama bu sınava göre 66 net oldukça iyi.Evet herkese zordu ama sınavda kolay-zor dengesi çok bozuk(soruların bir kısmı çok basit bir kısmı çok zor ve uzun süren) olduğundan matematiği iyi ile kötüyü ayırt edemez bu sınav.O yüzden sıralama haksız olacak diyorum.IIxHaDeSxII yazdı:Haklısın ama şunuda unutma sadece sen değil herkes kötü yaptı yani yine pek fazla değişen bişey olmıcak sonuçta puana değil sıralamaya bakılıyor. 4 yanlıs 4 boş sadece geotmetridenmiş toplamda ise 4 boş 8 yanlışı varmışturkoxHAMSTER yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:IIxHaDeSxII yazdı:geçen sene giren biri olarak bende merak ettim soruları sınav sonrasında Trt de soruları inceledim öncelikle matematiğe kimse zor diyemez gerçekten çok rahat yapılabilcek sorulardı bu senenın matematik soruları . Geometri sorularını inceleyemedim işim cıktıgı ıcın..Bu sene kuzenım sınava girdi onu arayıp geometri matematik filan nasıl geçti diye sordugumda geometrinin çok karışık oldugunu sürenin yetmediğini söyledi .. toplamda 4 boş 4 yanlışı var diye 3 saat boyunca ağlamış:shock:
Sorular değil sınav zordu.Trt den baksam banada kolay gelir sınavda öyle olmuyor malesef.Bugün gazeteyi aldığımda boş bıraktığım bütün soruları rahatlıkla çözdüm ama sınav sırasında süre seni kovalarken çözülmesi çok sıkıntı sorulardı.Kuzenine söyle oldukça iyi yapmış eğer ygs si benim gibiyse çok rahat 2000-3000 görür.
Yalnız tam anlayamadım 80 soruda 4 boş 4 yanlış ise dediğim geçerli.Çünkü derece sınıfındaki arkadaşlarımla konuştum ilk 1000 de olan adamlar bunlar çoğunun matematik minimum 5 boş.![]()
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Öncelikle sınava giren herkese geçmiş olsun diyorum, umarım gönlünüzdeki yerleri kazanırsınız.
Ben de lise mezunu olarak ilk defa girdim LYS'nin Yabancı Dil ayağına.Yani LYS-5'e.Şimdiye kadar takıldığımız soruları hocalara danıştığımızda aldığımız cevaplar, ''Ösym kasıntı soru sormaz, Ösym'nin soruları net ve açık olur.'' yönündeydi.Fakat girdiğim sınavda öyle olmadığını gördüm.Hem gereksiz bir zorluk, hem de doğru cevabının olmadığını düşündüğümüz bir soru vardı.(Giren varsa hatırlatmak istiyorum situation sorularındaki sarcastically sorusu).Her neyse sınav geçti ve gitti.Artık elden birşey gelmez.Biz dil öğrencileri olarak bizim sorularımızın televizyonda yayınlanmadığını geçmiş senelerden biliyorduk.Ertesi gün bir gazete alınıp kontrol ediliyordu dil soruları bir kaç senedir.16 Haziran tarihli gazetelerde de yarın Matematik ve Yabancı Dil soruları yayınlanacağı söylenmişti.Bugün erken saatlerde bayilere koşan arkadaşların hiç bir gazete de yabancı dil sorularının olmadığını öğrenmesiyle dumur olduk diyebilirim.Sınav biteli 27 saat oldu ve soruları açıklanmayan tek sınav olarak kaldık.Yaklaşık 53500 kişinin girdiği sınav soruları hala merak konusu.Sordukları belirsiz sorulara mı tepki verelim, ayrımcılığa mı tepki verelim anlamadık.Anca Türkiye'de olur herhalde böyle birşey.Bir işi tam yapamıyorlar malesef.
Ben de lise mezunu olarak ilk defa girdim LYS'nin Yabancı Dil ayağına.Yani LYS-5'e.Şimdiye kadar takıldığımız soruları hocalara danıştığımızda aldığımız cevaplar, ''Ösym kasıntı soru sormaz, Ösym'nin soruları net ve açık olur.'' yönündeydi.Fakat girdiğim sınavda öyle olmadığını gördüm.Hem gereksiz bir zorluk, hem de doğru cevabının olmadığını düşündüğümüz bir soru vardı.(Giren varsa hatırlatmak istiyorum situation sorularındaki sarcastically sorusu).Her neyse sınav geçti ve gitti.Artık elden birşey gelmez.Biz dil öğrencileri olarak bizim sorularımızın televizyonda yayınlanmadığını geçmiş senelerden biliyorduk.Ertesi gün bir gazete alınıp kontrol ediliyordu dil soruları bir kaç senedir.16 Haziran tarihli gazetelerde de yarın Matematik ve Yabancı Dil soruları yayınlanacağı söylenmişti.Bugün erken saatlerde bayilere koşan arkadaşların hiç bir gazete de yabancı dil sorularının olmadığını öğrenmesiyle dumur olduk diyebilirim.Sınav biteli 27 saat oldu ve soruları açıklanmayan tek sınav olarak kaldık.Yaklaşık 53500 kişinin girdiği sınav soruları hala merak konusu.Sordukları belirsiz sorulara mı tepki verelim, ayrımcılığa mı tepki verelim anlamadık.Anca Türkiye'de olur herhalde böyle birşey.Bir işi tam yapamıyorlar malesef.
xAFRODİZYAKx