Yeni leveller nasıl gelicek ??? [ibretlik tespit]
Re: Yeni leveller nasıl gelicek ??? [ibretlik tespit]
Atık gelmesı lazım yenı levellerın onceden mahhalleden 8 9 kısı bı nete oturup oynardık şimdi sadece 2 kişi oynuyor eğer böyle gıdecekse bende bırakmayı duşunuyorum
#DirenİKV
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
bende diyorum ki, level gelmesi yerine yeni bölgeler, eklentiler gelsin, boşuna itemlerimiz çöp olmasınPawnER yazdı:Aynı görevleri yapa yapa sıkıldılar ne yapsınlarSagopakajmeran yazdı:birader benim anlamadığım yeni level getirme isteği nedir bu millette? bu level da kalsın işte, üstüne yeni eklentiler gelsin. İsterse 500 level gelsin, ne işe yarar?Karakterlerinide tamamladılar. Arz kale senin lodos sancak benim git-gellerde bir yere kadar. Yeni heyecan, yeni maceralar istiyor bu millet. Gençlerimizin ganı gaynıyo
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
arkadaşlar benim anlatmak istediğim bu değildi bakın bütün ÇEMBERLİTAŞ İTEMLERİ 49 lvl yeni level geldi 59 level oldu kasmaya başladık bi item düştü 53 level ceket kıyametten daha değerli bir item olucak veya 59 olduk mu kıyamet itemlerin hasarları düşücek ve 59 olduk mu yine 49 lvl itemleriyle devam etmez oyun kıyamet itemler vs değerini 2 haftada kaybedicek sadece 59 a kasarken kullanıcalak BAKINIZ ===> oyun hep 3 lvl 13 lvl 23 lvl 33 lvl 43 lvl ceket lerle gitti 1 üst ceketlerde seviyeleri 8 lvl 18 lvl 28 lvl 38 lvl 48 lvl diye en sonunda tüm itemler ortak yani ÇEMBERLİTAŞ İTEMLERİ 49 SEVİYE YAPILDI bundan sonra yeni leveller gelirce 53 lvl ceket 58 lvl ceket olur 59 kasmak 2 haftamızı almıcaktır itemler direk değerini kaybedicek ve tüm itemlerin şuan 49 lvl olması oyunun son lvlinin 49 lvl olduğunu bize gösteriyor ayrıca eskiden GM ler Zwartan felan 50 leveldi yer altı zamanındada bi Huni diye bi gözlük ggetirdiler giyilemiyordu 50 lvl di
BU TESPİTLERE BAKARSAK YENİ LEVELLER GELMİCEK İKVYE veya sonradan farklı bi sistem kurgulayıp getircekler
BU TESPİTLERE BAKARSAK YENİ LEVELLER GELMİCEK İKVYE veya sonradan farklı bi sistem kurgulayıp getircekler
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !