Öncelikle eleştirilerinizi sadece mizahi yönden yaparsanız sevinirim(Bazı beğenmeyen arkadaşlar gibi idare eder, ilki daha iyiydi bu biraz normal vb. şeklinde) Bu Biraz da gülelim isimli konunun TEK AMACI; Okuyanları birazcık olsun gülümsetmek. Kimseyi aşağılamak veya poh pohlamak değil. Amatör bulduysan ki bulabilirsin tabiki senin görüşün,''PRO''şeklini atarsın herkesin gözü gönlü açılır post kasmaya ve artistliğe gerek yok Komik, eğlenceli klan savaşı diyaloglarının resimlerini paylaşmak isteyen olursa buyursun lütfen
Her kapak yaptığımın fotosunu alsaydın din kardeşim,
Öncelikle eleştirilerinizi sadece mizahi yönden yaparsanız sevinirim(Bazı beğenmeyen arkadaşlar gibi idare eder, ilki daha iyiydi bu biraz normal vb. şeklinde) Bu Biraz da gülelim isimli konunun TEK AMACI; Okuyanları birazcık olsun gülümsetmek. Kimseyi aşağılamak veya poh pohlamak değil. Amatör bulduysan ki bulabilirsin tabiki senin görüşün,''PRO''şeklini atarsın herkesin gözü gönlü açılır post kasmaya ve artistliğe gerek yok Komik, eğlenceli klan savaşı diyaloglarının resimlerini paylaşmak isteyen olursa buyursun lütfen
Öncelikle merhaba , Sedat arkadaşımızın dediği gibi , Her kapağı böle foruma konu olarak açsaydık ozaman , gerçekten post kasmış olurduk
İyi forumlar
Since 2006... IıBLoDyDeaTHıI IBLoDyDeaTHI IBLoDyDeaTHSI
Sedat'ın yazdığını dikaktlice oku JACOPS Ben sizlerden de bu tür diyaloglar paylaşmanızı istedim, oda benim konuşmalarımın fotoğrafını al koy demek istedi Hemen polemik yapma, hem oyunu bırakmış hemde laf yetiştiriyor
Neyse polemiğe, şakalaşmaya gerek yok lütfen fotoğraflar için eleştiri yapalım
Çogunlukla vs atıp foto yükleyip gösteriş yapanların, şu hırsız bu paramı çaldı diye feryad edenlerin, bastıgı tılsımın reklamını yapanların uğrak yeri olan forumda bu tür konuları görmek ne kadar hoş ise konuya sadece senin foto atman bir o kadar üzücü. Katılım olursa çok daha renkli bir hal alabilir.
Bu arada en komiği bu son koyduğundu ya epey güldüm :lol: :lol: Devamını dört gözle bekliyoruz
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir DEVRİMCİYİM.'' KAZIM KOYUNCU
BasaraNNKaraaLi yazdı: Çogunlukla vs atıp foto yükleyip gösteriş yapanların, şu hırsız bu paramı çaldı diye feryad edenlerin, bastıgı tılsımın reklamını yapanların uğrak yeri olan forumda bu tür konuları görmek ne kadar hoş ise konuya sadece senin foto atman bir o kadar üzücü. Katılım olursa çok daha renkli bir hal alabilir.
Bu arada en komiği bu son koyduğundu ya epey güldüm :lol: :lol: Devamını dört gözle bekliyoruz
İşte bu tür (olumlu yada olumsuz) eleştiri ve yorumlar görmek istiyorum Kendisine teşekkür ederim bütün içtenliğimle... Başaran arkadaşımızında dediği gibi lütfen genel ahlak kuralları çerçevesinde sizlerde bu tür klan savaşında geçen diyalogları paylaşırsanız mutlu oluruz