Biraz da gülelim

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Biraz da gülelim

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

VoLKaNNuRi yazdı:
ardawolf22 yazdı:Fazla amatör ve etiket ;)
Öncelikle eleştirilerinizi sadece mizahi yönden yaparsanız sevinirim(Bazı beğenmeyen arkadaşlar gibi idare eder, ilki daha iyiydi bu biraz normal vb. şeklinde) :) Bu Biraz da gülelim isimli konunun TEK AMACI; Okuyanları birazcık olsun gülümsetmek. Kimseyi aşağılamak veya poh pohlamak değil. Amatör bulduysan ki bulabilirsin tabiki senin görüşün,''PRO''şeklini atarsın herkesin gözü gönlü açılır post kasmaya ve artistliğe gerek yok ;) :D
Komik, eğlenceli klan savaşı diyaloglarının resimlerini paylaşmak isteyen olursa buyursun lütfen :)
Her kapak yaptığımın fotosunu alsaydın din kardeşim,

Ohoooo :D
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Kendisi bayan olabilir, rencide olmasın diye sansürlemeye çalıştım ismini :) Enteresan bir diyalog... :D

Resim
Kullanıcı avatarı
ardawolf22
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: VaRa vaRa

Mesaj gönderen ardawolf22 »

VoLKaNNuRi yazdı:
ardawolf22 yazdı:Fazla amatör ve etiket ;)
Öncelikle eleştirilerinizi sadece mizahi yönden yaparsanız sevinirim(Bazı beğenmeyen arkadaşlar gibi idare eder, ilki daha iyiydi bu biraz normal vb. şeklinde) :) Bu Biraz da gülelim isimli konunun TEK AMACI; Okuyanları birazcık olsun gülümsetmek. Kimseyi aşağılamak veya poh pohlamak değil. Amatör bulduysan ki bulabilirsin tabiki senin görüşün,''PRO''şeklini atarsın herkesin gözü gönlü açılır post kasmaya ve artistliğe gerek yok ;) :D
Komik, eğlenceli klan savaşı diyaloglarının resimlerini paylaşmak isteyen olursa buyursun lütfen :)
Öncelikle merhaba , Sedat arkadaşımızın dediği gibi , Her kapağı böle foruma konu olarak açsaydık ozaman , gerçekten post kasmış olurduk :)
İyi forumlar
Since 2006...
Resim
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI

#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Sedat'ın yazdığını dikaktlice oku JACOPS :) Ben sizlerden de bu tür diyaloglar paylaşmanızı istedim, oda benim konuşmalarımın fotoğrafını al koy demek istedi :) Hemen polemik yapma, hem oyunu bırakmış hemde laf yetiştiriyor :P
Neyse polemiğe, şakalaşmaya gerek yok lütfen fotoğraflar için eleştiri yapalım :)
Kullanıcı avatarı
BasaraNNKaraaLi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Reyyan

Mesaj gönderen BasaraNNKaraaLi »

Çogunlukla vs atıp foto yükleyip gösteriş yapanların, şu hırsız bu paramı çaldı diye feryad edenlerin, bastıgı tılsımın reklamını yapanların uğrak yeri olan forumda bu tür konuları görmek ne kadar hoş ise konuya sadece senin foto atman bir o kadar üzücü. Katılım olursa çok daha renkli bir hal alabilir.

Bu arada en komiği bu son koyduğundu ya epey güldüm :lol: :lol: Devamını dört gözle bekliyoruz 8-)
Resim

"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir DEVRİMCİYİM.''
KAZIM KOYUNCU
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Benim için kavga etmeyin canımlarım :D :D
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

B
BasaraNNKaraaLi yazdı: Çogunlukla vs atıp foto yükleyip gösteriş yapanların, şu hırsız bu paramı çaldı diye feryad edenlerin, bastıgı tılsımın reklamını yapanların uğrak yeri olan forumda bu tür konuları görmek ne kadar hoş ise konuya sadece senin foto atman bir o kadar üzücü. Katılım olursa çok daha renkli bir hal alabilir.

Bu arada en komiği bu son koyduğundu ya epey güldüm :lol: :lol: Devamını dört gözle bekliyoruz 8-)
İşte bu tür (olumlu yada olumsuz) eleştiri ve yorumlar görmek istiyorum :) Kendisine teşekkür ederim bütün içtenliğimle...
Başaran arkadaşımızında dediği gibi lütfen genel ahlak kuralları çerçevesinde sizlerde bu tür klan savaşında geçen diyalogları paylaşırsanız mutlu oluruz :)
Kullanıcı avatarı
ardawolf22
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: VaRa vaRa

Mesaj gönderen ardawolf22 »

Dışlamayın lan beni ayıp oluyo volkan sedat :(
Since 2006...
Resim
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI

#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

#dirensedat
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

:shock: enteresan :evil:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Sohbet” sayfasına dön