rekorlar kitabı hakkında
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Re: rekorlar kitabı hakkında
Etkinlik önerisi güzel fakat düşünülmeden icraata geçmesi aksilikleri beraberinde getirdi etkinliğin başladığı süre zarfında bir çok kural değiştirildi.
Şuanki durum ise saçmalık başka bir şey değil.
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tesla kullanan büyücülerin gönderdikleri resimler kabul edilmemeli diye düşünüyorum.
Ayrıca, etkinliğe pek rağbet eden yok mu yoksa son günü mü bekliyorlar?!
Mini Mani Mone Poooo
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
175oo ler 22 binler belkide son günü bekliyorlar berika 
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
banane yaa, bende depar açıp vurmak istiyorumGaLadRim yazdı:Sizinde dediğiniz gibi "savaşçıda dikkat dagıtmanın ekstra bi hssar vermesi söz konusu degıl" ise sizde dikkat dağıtma atmayınredxred yazdı:madem diikat dagıtma kullanmayacagız neden buyuleee kons ve dk kulandırıyorsunuz savaşçıda dikkat dagıtmanın ekstra bi hssar vermesi söz konusu degıl atılan foto elenecekse eger bu tur etkınlıklerın yapılmasıda mantıksız madem böyle bi etkinlik yaptınız savaşçının dikkat dagıtma skilini kullanmasına izin vercektiniz büyüler maşallah bütün skilleri kullanıyor
- redxred
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: xlife
Bizde onu anlatıyoruz dikkat dağıtma ekstra hasar vermiyorr niye kabul etmiyorsunuz belki ben daha önce dikkat atıp fazla hasar vurup onun fotosunu aldıysam bunu ilk başta etkinlik kurallarına yazmanız gerekiyordu. Ben buraya konu açmasam kimse çıkıpta demiycekk rica ediyorum biraz önemseyerek etkinlik yapalım.
Senden Bir Tane Daha Yoksa Eyvallah Diyeceksin...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
buz hasarı olması saçma sunucuda full buz dizen kaç kişi var ki ?
esas herşey serbest olacak ki iksir hariç ve tüm hasarlar serbest olmalı ki
o yaratığa karsı en yüksek rekoru yapabilmeliyiz çok saçma buz muz ben buz değilim ki sunucunun 4 de 3 ü fizik ve elek
kalan 4 de 1 i de full elek sadece 100 kişi de 1-2 kişi full buzdur
oda asası parlak olan full buz olan nadirdir
kısacası çok saçma ben o buz atacağımızı okumadan deneme yaptım ve 23.770 vurdum al sana rekor yapabilen yok fakat
sayılmıyor
o yaratığa karsı en yüksek rekoru yapabilmeliyiz çok saçma buz muz ben buz değilim ki sunucunun 4 de 3 ü fizik ve elek
kalan 4 de 1 i de full elek sadece 100 kişi de 1-2 kişi full buzdur
kısacası çok saçma ben o buz atacağımızı okumadan deneme yaptım ve 23.770 vurdum al sana rekor yapabilen yok fakat
sayılmıyor
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
İlerde diğer büyü hasarları içinde yapacaklardır henüz etkinlik yeni.istanbulunruyasi yazdı:buz hasarı olması saçma sunucuda full buz dizen kaç kişi var ki ?
kalan 4 de 1 i de full elek sadece 100 kişi de 1-2 kişi full buzduroda asası parlak olan full buz olan nadirdir
![]()
sayılmıyor
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
biliyoruz bunu fakat gelen resimlere baksana bide oyun geneli bir katılım yapılıyorRefresh yazdı:İlerde diğer büyü hasarları içinde yapacaklardır henüz etkinlik yeni.istanbulunruyasi yazdı:buz hasarı olması saçma sunucuda full buz dizen kaç kişi var ki ?
kalan 4 de 1 i de full elek sadece 100 kişi de 1-2 kişi full buzduroda asası parlak olan full buz olan nadirdir
![]()
sayılmıyor
savascı ve şifa aşırı çokken büyü bitik
hadi savascı için zaten tek hasar tipi var max her türlü katılabilir
şifacıda da mutlaka bi hasar olmalı ?
ya büyücüler ne yapsan etkinliğe göre üzerinimi dizsin
haksızlık söz konusu hem hasarlar direnci kırdımı aynı sanki 500 direncli yaratıkmı var
nse bosa konusuyoz zaten