Ecel Getiren üretimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ecel Getiren üretimi

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

holygan123 yazdı:Kardeş çok teşekkür ederim ve bi sorum olcaktı . Büyük holde tılsımlar örümcek ve akreplerden mi düşüyor . Eğer onlardan düşüyorsa 2. ve 3. Kademe tılsımlar da düşüyor mu ??

Örümcek , Akrep , Irklar Vb Yaratıklardan Düşmektedir . 2 .Kademe Bazı TILSIMLAR Düşüyor Ama Bazı 2. ve 3 . TILSIMLAR Üretim Yoluyla Oluyor .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen IIMevLanAII »

Ya ben indirdim savaşı büyük hole geri çıkamıyorum hemen ölüyorum yaratıklar toplu dalıyo :-) :-) :-)
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

mobilsorun yazdı:Dilencilik yeri mi oldu burası
aynenya, biz de kaç tane şaheser ürettik ama kimseden 5 kuruş beklemedik. Ecel getirenin 250-300 m ettiği zamanlarda hem ecel hem latif ürettik de kimseye muhtaç olmadık, en başta çok mu zengindik, hayır, ama yavaş yavaş 2-3 ayda 800 m parayı da biriktirdik. zaman ayırdıktan sonra her şey olur..

Ayrıca ecel yada latif yerine git yücelen mor balyoz üret daha mantıklı, yada farabi shen silah al + bas, gaffar at.
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

kimseden yardım almadan zamanla üret sende biliyorsunki o eceli yardım alarak üretince moddan cıkmayacaksın örs paran bile kalmayacak :D kaldıki millete borcumu öderim diyorsun :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

IRifatSrkyI yazdı:
holygan123 yazdı:Kardeş çok teşekkür ederim ve bi sorum olcaktı . Büyük holde tılsımlar örümcek ve akreplerden mi düşüyor . Eğer onlardan düşüyorsa 2. ve 3. Kademe tılsımlar da düşüyor mu ??

Örümcek , Akrep , Irklar Vb Yaratıklardan Düşmektedir . 2 .Kademe Bazı TILSIMLAR Düşüyor Ama Bazı 2. ve 3 . TILSIMLAR Üretim Yoluyla Oluyor .
Ayıptır sorması II kademe tılsım mı düşüyormuş ? :)
Kullanıcı avatarı
holygan123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen holygan123 »

Sagopakajmeran yazdı:
mobilsorun yazdı:Dilencilik yeri mi oldu burası
aynenya, biz de kaç tane şaheser ürettik ama kimseden 5 kuruş beklemedik. Ecel getirenin 250-300 m ettiği zamanlarda hem ecel hem latif ürettik de kimseye muhtaç olmadık, en başta çok mu zengindik, hayır, ama yavaş yavaş 2-3 ayda 800 m parayı da biriktirdik. zaman ayırdıktan sonra her şey olur..

Ayrıca ecel yada latif yerine git yücelen mor balyoz üret daha mantıklı, yada farabi shen silah al + bas, gaffar at.
dilencilik falan değil kardeşim. zaten tamamladım malzemeleri . yardımı dilencilik diye algılamayın . zaten üretmicem . oyunu da bırakıyorum
Holiganxxbüyü
Holiganxx
Kimyacıı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön