çemberdeki ilk boss hangisi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Re: çemberdeki ilk boss hangisi?

Mesaj gönderen batuhannnn »

700 şifayla bile gidebilirsin ama o zaman 2 şifayla gitmeni tavsiye ederim :) o da 2 saat en az
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
IIMevLanAII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen IIMevLanAII »

batuhannnn yazdı:700 şifayla bile gidebilirsin ama o zaman 2 şifayla gitmeni tavsiye ederim :) o da 2 saat en az

Büyü şifam 1092 şuan. Şu Kenandan fundi yüzük düşse sığınakta işim kalmicak. He bide oksidant kolye. Onun dışında herşeyi düşürdüm ordan :-)
#Chrisredfield#

#Chrisxşifa#

#Chrisxbüyü#

#Spiritmaster#
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

batuhannnn yazdı:700 şifayla bile gidebilirsin ama o zaman 2 şifayla gitmeni tavsiye ederim :) o da 2 saat en az
eğer grup seri ve sağlam ise tek şifa 700 yeterli, tabi biraz daha geç biter o ayrı konu.

Büyü kritik çok önemli diyip duruyoruz ama sanılmasın ki büyü şifa önemsiz, büyü şifanız zaten düşükse , atıyorum sizin 700, benim 3000, bu durumda sizin kritiğiniz bile benim düz basışıma yetişemez. benim 3350 mesela, düz basışım 8000, kritikle 14 bin i gördüğümü biliyorum ( ki zaten onu da anlamış değilim, kimse vurmuo düz duruo adam 9000-14000 arası şansa ne gelirse kritik, düz de de 7000-8500 arası ne gelirse ). 700-1000 de tahmini olarak 3000-4000 basarsınız kritiğinizde 7000-8000 falandır heralde. yani üstünüzde full büyü kritik + iksir olsa bile benm düz basışıma nerdeyse yetişiyorsunuz. yani kritik çok önemli ama aynı ölçüde büyü şifa da önemli. ki zaten kimse 35 büyü kritikli adam aramaz, 2000-3000 büyü şifalı adam arar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön