Tacsiz yazdı:bu icraat yok diyenler meteora inemiyorlar daha korkudan ötüyorlar bize eminönüden fazla konuşmayacaksınız icraat göstereceksiniz bize siz gelemiyorsunuz ama biz geldik ve dağıttık eminönüyüde ama formattım pc ye malesef kayboldu resimler :evil: :evil:
illa karsıma cıkacak o kısı bırı arz sanırım onu takan yok bızde otsun kendısı fotolarda var bız moda sokmayız dıyorsak sokmayız gerisi hıkaye bızım ıcın baba yorgunn :=)) 2gundur gırmıyorum oyuna bıraz ortalık sakınlessın:=)) ındırıcez balyozu:=)))))))) tamamen bu sefer
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
ßende Sırf ßu car caLanLarı Kesmek İçin GaddarLa Arkadaş oLdum.süreksiz merti de tanıyınca ßende Sizin Davanızın Arkasındaydım DAha onceden Sizi Tanımıyordum.Sizin ßoyLe güzel ßir DAvada OLmanızı Duyunca ߀nde Artık Sizin DAvaya ßaşkoydum
Omurxxtuba yazdı:ßende Sırf ßu car caLanLarı Kesmek İçin GaddarLa Arkadaş oLdum.süreksiz merti de tanıyınca ßende Sizin Davanızın Arkasındaydım DAha onceden Sizi Tanımıyordum.Sizin ßoyLe güzel ßir DAvada OLmanızı Duyunca ߀nde Artık Sizin DAvaya ßaşkoydum
Ömürxxtuba & Motherxboard
bizim davaya baskoydunda gelıyon bıze artıslık taslıyon oylemı bas koyuluyor davaya:=) Godfatherr tanır herkez Ergenekonxde Godfatherr yalnıs yapanlara yol verıldı olusum buyuk hırsızlara mod yok operasyon goruntulerı artık burdan yayınlıcaz:=) icraat yok dıyenlere her turlu kapak olur baba yorgun yarın car acılır sancaği bıraz topa tutalım:=)
Godfatherr Ergenekonx
ßen Senin HırsızLarı Kestiğini ßilmiyordum Gaddarıda ßiLmiyordum ama sonradan yavaş yavaş tanıdım ben gaddarı süreksiz ve sizLeri bi grub herkesi kesiyor sanıyordum.ßilmiyordum HırsızLarı Kestiğinizi.ama gaddardan her şeyi öğrendim.SizLeri de yavaş yavaş tanımaya caLışıyordum seni tanımaya fırsatım oLmadı :? Ama Bloklanmam AcıLırsa ßeraber Devam Ederiz.SEni Tanıma Fırsatım Olmadı
Ömürxxtuba Motherxboard
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...
Omurxxtuba yazdı:ßen Senin HırsızLarı Kestiğini ßilmiyordum Gaddarıda ßiLmiyordum ama sonradan yavaş yavaş tanıdım ben gaddarı süreksiz ve sizLeri bi grub herkesi kesiyor sanıyordum.ßilmiyordum HırsızLarı Kestiğinizi.ama gaddardan her şeyi öğrendim.SizLeri de yavaş yavaş tanımaya caLışıyordum seni tanımaya fırsatım oLmadı :? Ama Bloklanmam AcıLırsa ßeraber Devam Ederiz.SEni Tanıma Fırsatım Olmadı
Ömürxxtuba Motherxboard
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...
doğrudur bizi eskıler tanıyor yenı tureyen kolpalar ornek alıyor her neyse bız bu yoldan donmeyız davamız davadır yarın susturma acılırsa harıka olacak benı bu gunlere getıren kısılerın haklarını unutamam namımızın buyuklugu Dostlarımızın sayesındedır...
Godfatherr Ergenekonx
biz her zaman çakallara hırsızlara karşıyız biz kendi kurduğumuz oluşum çıkarlarımıza deyil dostuk ve dürüstlüğe dayalıdır tuba bizi kapımız bizimle dost ve dürüst olacak herkeze açık bunu özgünde(Ergenekonx) iyi biliyor tuba ben her zaman dürüst olan herkezin arkasında dururum bunu özgünde iyi bilir bir yerde haksızlık olursa sen bilki ben hep ordayımdır ve doğruluk için savaşırım dayak yesem bile doğuruk için farketmez yinede en azından doğru olan şey için dayak yedim derim ve ordan giderim orda yediğim dayğında acısını sonrada tekrar çıkartırım
ohaa koskoca beni 2.5 yıllık oyuncu yapnıtınz lan ben 3.5 yıldır oynuyom oyunu ne 2.5 yılı daha meteor yoktu plus yoktu utanmasam gmlerle oyunda oturup çay içeçektim beyazköşkün ilk adamın bana aitti bi ben bide gmler vardı oyunda :D