öncelikle selam
Re: öncelikle selam
teşkilatın çekici gücü karşısında kimse duramıyor tabiki 
- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Prince yazdı:teşkilatın çekici gücü karşısında kimse duramıyor tabiki
xD xD xD
:mrgreen:
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
Agemennon
Andreixşifa
Morduman
meranxteam üyeleri bunlardır şimdilik
Andreixşifa
Morduman
meranxteam üyeleri bunlardır şimdilik
arkadaşlar yorumlar için tşkler sağolun hoşbulduk merandan gelen arkadaşlarımızın sayısı güngeçdikce artıyor hayran çok tabi bırakmıyorlar peşimizi Morduman isminde lonca aç diyenler bile oldu :lol: gülmekden yerlere yattım ismini söylemiyim rezil olmaısn xD gelen arkadaşlarımızın güncel listesini koyacağız hepsi birbirinden değerli sevecen (esra hariç-değerlidir ama sevecen değildir xD) hoşgörülü ve ahlaklı kişilerdir tabi bide çok konuşmak gibi bir huyumuz var ama napalım Allah vergisi buda sayımızın biraz daha artması dahilinde yeni bir oluşum yaratacağız açık açık söyliyipde işi berbat etmek istemem ama inşallah beğenirsiniz yeni yaratıcağımız oluşumumuzu beğenmezsenizde çokda şeyimizdeydi yani xD
funda sana gelince ben fatih'e ne teşkilata gidiyorum dedim ne de sende teşkilata gel dedim oda cevabını vermiş kübra arkadaşının ısrarıyla gelmiş ayrıca sende bu kervana dahil sayılırsın hoş gidin demek yakışmaz dimi xD
funda sana gelince ben fatih'e ne teşkilata gidiyorum dedim ne de sende teşkilata gel dedim oda cevabını vermiş kübra arkadaşının ısrarıyla gelmiş ayrıca sende bu kervana dahil sayılırsın hoş gidin demek yakışmaz dimi xD

garı gız bol herhalde ondandırPrince yazdı:teşkilatın çekici gücü karşısında kimse duramıyor tabiki

kendini eklemeyi unutmuşsun herhalde mal diyorum inanmıyolar xDfundafuni456 yazdı:inş ii bi grup olursunuz Kübra sn Burak Mert ve bir kaç arkadşaınız daha

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
öküzlüğe gerek yok insan insan oyununu oyna :mrgreen:MORDuMan yazdı:garı gız bol herhalde ondandırPrince yazdı:teşkilatın çekici gücü karşısında kimse duramıyor tabiki
cazibe diyo adam mert sen cazibeyi erkeklerde aradığın için sana garı gız demek öküzce bir ifade anlamına geliyor anlıyorum senimorukkelleci yazdı:öküzlüğe gerek yok insan insan oyununu oyna :mrgreen:MORDuMan yazdı:garı gız bol herhalde ondandırPrince yazdı:teşkilatın çekici gücü karşısında kimse duramıyor tabiki

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
kendini rencide ettircen illa :mrgreen:
bizim konuyu hazırlıyorum uğraşma benle xDmorukkelleci yazdı:kendini rencide ettircen illa :mrgreen: