cesurlarxboraa yazdı:ENGİN sana ben fikrini sormadım ve senin bu kaba saba eleştirilmez cahil davranışlarındanda sıkıldım burda ben adam gibi bilgi saibi olmak için acıyorum bu konuları siz acsanız devamlı ben bu tip konulara girmek zorunda kalmam ve ayrıca düz konuş önce sen bir kerede adam yerine koyalım seni ...
Bu konular önceden defalarca açıldı tabii araştırana . Ayrıca senin veya başkasının onayına ihtiyacın yok buraya yorum yazmak için . Önce sen br Türkçe konuşmak hakkında fikir sahibi ol ondan sonra bana burada itiraz et . Eğer bu yorumları duymak istemiyorsan açılmış konuları okuyacaksın. Eğer yeni konu açıyorsan bunlara hazırlıklı olman gerek burda beyin fırtınası yapılıyor benim düşüncem bu beğenir ya da beğenmezsin .
ben senin düşüncene elbetde saygı gösteririm ama bu boş boş konuşman beni sinirlendiryor bu kadar iyisen çok uzatma yaz yeteneklerini boş boşda konuşma şurda kaç haftadır forumda yazıp duruyorum adam gibi bir yetenek giren yok sadece eleştiren var yok sen bir şey bilmiyorsun falan bilmiyorsam yazda öğreneyim ...
hehe bnde element (fiziksel) dizilmiş savaşcı charı kesemiodum ama maxları kesiodum adam maxım nasıl olsa deyip dalıyordu sonra dersini alıp gidiyordu ee nede olsa zırhımız %70 işlermi max bize grönland yoğunlukla savaşcıyı maxlarla kesiordum full buz direncim vardı 900 küsür bişidi direncim ama tek item mesmer savaşcı bni ezip gidiodu
yani anlatmak istediğim şifacı karşındakini tanırsa kim olursa olsun ona göre üstünü yetenekelrini ayarlar bu şekilde onu keser önemli olan karşındakini tanımandır